2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Gunduz bazen 8 saat uyanik kaliyorlar. Dolayiaiyla huzursuz oluyorlar

Benimkilerde çok uyudu 3 aylıkken kendinle kendilerine uyudukları için hiç belli olmuodu ama genel de hep uyuyolardı 2 saate bir beslenmeleri vardı bi beslenmede uyuyolardı diger beslenmede uyanıklarda degişiodu

Buğlem'im 👣 Eslem'im

senin kızların uyku konusunda maşallahları var. benimkiler akşam 10 uyuyor sabah 6.00 da ayaktalar.gündüz toplam 2 saat olmak üzere iki kere uyuyorlar.
bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim hepimizin yavrularını kazalardan belalardan hastalıklardan korusun. tabiki bizi ve diğer sevdiklerimizi de Allah bebek isteyen herkesede bizim gibi ikiz bebekler nasip etsin

Son düzenleme:

Evet canim ya gaz devsm eyrica jilda 6 gun oldu kakasini yapmayali nazenin ise 3 gün oldu kaka yapmayali en son din fitil kaldırdım o şekil .üstelik burun tikamikliklari 1 aydan fazla gecmiyor nefes alamiyirlar deniz suyu kullaniyorum ama nafile.

Brnimkiler sallamadan uyumuyorlar ama gunduz surekli bir uyutma pozisyonundayim.surekli iyitma cabasi gosteriyorum

Amim canm benim dualarımız kabul olur İnşallah. Babalarına çekmişler oda uykucu bıraksan 24 saat uyur nasıl beceriosa artık öle düşkün uykuya 😄 bende hep istedim uykucu olsunlar ona çeksinler kabul oldu glb ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Brnimkiler sallamadan uyumuyorlar ama gunduz surekli bir uyutma pozisyonundayim.surekli iyitma cabasi gosteriyorum

Sallamaya geçince inşaat yuzunden benim kızlarda bi tuhaf olmustu huysuzlrdı sürekli 5 aylık felanlardı o zaman oyun halısını istemiyorlardı sürekli mızmız sallamamı istiolardı yatırıodum uyanıyolardı allahım işkence gibiydi hilti sesi bi yandan inşaatçıların bağırması sükür geçti gitti arkda hala insaat devam ediyor ama ses gelmiyo odalarına en azından yan tarafın sesi azaldı bi bitsede kurtulsam 6 aydır çekiyorum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım burun tıkanıklığı bizde yanlış hatırlamıosam 5. Ayda bitti dr gelişimi tammlanana kadar tıkanır demişti burun delikleri küçük büyüdükçe düzelir dedi 5 ay bende uğraşmıştım böle uykudan uyandırıodu bazen tetikte uyuoduk korkuoduk bişey olcak die sükür düzeldi ama burunlarını elketmiolar o yüzden etkisi kalmıs heralde

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ya kızlar bu cocuklaın uykuları hep böylemi olacak.saçımı kaşıyorum sesine uyanıyolar yok böyle bişey.derin uykuya dalamıuolar bence.varmı bunun bi çözümü.5 aylık olduk bi kere huzurlu uyuduklarını bilmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok kotu ya ben onlarin canini yakmaktan yoruldum onlar aglamaktan yorulmadilar

Aynen canim ya ayak sesine uyaniyorlar

Canim cok kotu ya ben onlarin canini yakmaktan yoruldum onlar aglamaktan yorulmadilar

Iyilikleri için yapıyoz ama anne yüregi dayanmıo kendi burnumuza sıkınca nasıl oldugunu bildiğimizden içimiz acıo az kaldı bi kaç ay yzda geldi dahada tıkanır burunları nemli heryer su veriomusun canım oda iyi geliyo biz mamaya basladık 2. Ayda hem anne sütü hem mama veriodum 1.5 ayda öle gitti su vermiştim hep mamadan bi yarım saat bi saat sonra genizleride kurulabilir ondanda huysuzluk yapıo olabilirler

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Biz bugün 15 dk uyuduk alışçaklar alışçaklar 3. Gün bugun Allah ım nasıl seviniom anlatamam kızlar salla salla attık Topuklarım ses çıkartmaya başlamıştı aslan burcu iki bebege bişeyler öğretmek cok zor ama kararlı oldugumu biliyorlar ses çıkartmıyorlar inşallah hep böle uyumlu olurlar tek duam dileğim o 😭☺️😭☺️😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim zaten 2 saatte bir besliyorum su vermeye calisiyorum ama icmiyorlar hic sevmiyorlar su.doktor bize buhar mak.kullanin dedi ama hic etkisi yok

Aynen ya inşaat sesine uyurlar en ufak sese uyanırlar kardeşi ağlar uyanmaz ben odaya sessiz girerim bileğim çıt eder uyanır ilginç bebeler aç çiftetelli uyusunlar bizide ilginç selere yöneltiolr kukla gbi olduk 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ins canim suan gunde 5 cc anca iciyorlar

Sen ver cay kasıgı ile sürekli canm alışırlar mamadaki su karşılamaz su ihtiyaçlatımı dr gittinmi çapallanma ile ilgili canm ellerini ağızlarına sonra gözlerine sürdüklerinden miktop kapmış olabilir bi ara bizdede oldu damla kullanmıstım

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Slm kızlar dun Dr gittik gaz belası yüzünden yeni damlalar verdi inş ise yarar kabus gibi bu vakitler olunca ne yapacağımızı bilemiyoruz bu arada oğlum 1 ayda 1 kilo kızında 600 gr almış kızım henüz 3200 daha çok minik ama bağırmaya gelince kendinden büyük ses çıkarıyor ben su günde 1-2 cay kaşığı veriyorum azmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…