- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.641
bir yaşından sonra genellikle tek uyku uyuyorlar ama çocuktan çocuğa değişir tabi. 2-3 saat uyuyorlarsa eğer sıkıntı yapma.
Gunduz bazen 8 saat uyanik kaliyorlar. Dolayiaiyla huzursuz oluyorlar
Benimkilerde çok uyudu 3 aylıkken kendinle kendilerine uyudukları için hiç belli olmuodu ama genel de hep uyuyolardı 2 saate bir beslenmeleri vardı bi beslenmede uyuyolardı diger beslenmede uyanıklarda degişiodu
Buğlem'im �� Eslem'im
uyku bir çocuğun ilacı. iyi uyuduysa, uykusunu aldıysa o bebek çok huzurlu oluyor. ama uyuyamadıysa hem kendi çekiyor hem de çektiriyor. benimkiler 3 aylıkken gündüz sadece 4 saat uyanık kalıp geri kalan zamanda uyurlardı. çok zor çok. allah yardımcın olsun. neden uyumuyor ki bebekler? hala gaz dertleri var değil mi?
Benimkilerde çok uyudu 3 aylıkken kendinle kendilerine uyudukları için hiç belli olmuodu ama genel de hep uyuyolardı 2 saate bir beslenmeleri vardı bi beslenmede uyuyolardı diger beslenmede uyanıklarda degişiodu
Buğlem'im 👣 Eslem'im
senin kızların uyku konusunda maşallahları var.benimkiler akşam 10 uyuyor sabah 6.00 da ayaktalar.gündüz toplam 2 saat olmak üzere iki kere uyuyorlar.
bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim hepimizin yavrularını kazalardan belalardan hastalıklardan korusun. tabiki bizi ve diğer sevdiklerimizi deAllah bebek isteyen herkesede bizim gibi ikiz bebekler nasip etsin
Brnimkiler sallamadan uyumuyorlar ama gunduz surekli bir uyutma pozisyonundayim.surekli iyitma cabasi gosteriyorum
Evet canim ya gaz devsm eyrica jilda 6 gun oldu kakasini yapmayali nazenin ise 3 gün oldu kaka yapmayali en son din fitil kaldırdım o şekil .üstelik burun tikamikliklari 1 aydan fazla gecmiyor nefes alamiyirlar deniz suyu kullaniyorum ama nafile.
Canım burun tıkanıklığı bizde yanlış hatırlamıosam 5. Ayda bitti dr gelişimi tammlanana kadar tıkanır demişti burun delikleri küçük büyüdükçe düzelir dedi 5 ay bende uğraşmıştım böle uykudan uyandırıodu bazen tetikte uyuoduk korkuoduk bişey olcak die sükür düzeldi ama burunlarını elketmiolar o yüzden etkisi kalmıs heralde
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ya kızlar bu cocuklaın uykuları hep böylemi olacak.saçımı kaşıyorum sesine uyanıyolar yok böyle bişey.derin uykuya dalamıuolar bence.varmı bunun bi çözümü.5 aylık olduk bi kere huzurlu uyuduklarını bilmem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cok kotu ya ben onlarin canini yakmaktan yoruldum onlar aglamaktan yorulmadilar
Iyilikleri için yapıyoz ama anne yüregi dayanmıo kendi burnumuza sıkınca nasıl oldugunu bildiğimizden içimiz acıo az kaldı bi kaç ay yzda geldi dahada tıkanır burunları nemli heryer su veriomusun canım oda iyi geliyo biz mamaya basladık 2. Ayda hem anne sütü hem mama veriodum 1.5 ayda öle gitti su vermiştim hep mamadan bi yarım saat bi saat sonra genizleride kurulabilir ondanda huysuzluk yapıo olabilirler
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ya kızlar bu cocuklaın uykuları hep böylemi olacak.saçımı kaşıyorum sesine uyanıyolar yok böyle bişey.derin uykuya dalamıuolar bence.varmı bunun bi çözümü.5 aylık olduk bi kere huzurlu uyuduklarını bilmem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim zaten 2 saatte bir besliyorum su vermeye calisiyorum ama icmiyorlar hic sevmiyorlar su.doktor bize buhar mak.kullanin dedi ama hic etkisi yok
Zamanla alışıolar kuzum cay kaşıgıyla ver alışırlar severler benimkilerde öleydi daha yeni yeni içiolar güzel su
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ins canim suan gunde 5 cc anca iciyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?