- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.601
Canım oturuyor işte!) sen hiç korkma oturucak o yaramaz.. Hırsı belli gözünden
Canım dr mu tavsiye etti ek besini? Daha erken değil mi?
gece eren hiç uyumadı
gözü kapalı mızmızlanıyor
ateş 38 küsürlerde
1 saatten fazla uyanık kaldım ama daha fazla dayanamadım
ne istiyorsun eren diye biraz sert çıktım
aman allahım ne ağlama ne ağlama
sonra uyuttum ama bu sefer de Zeynep saat 6 da kalktı
kahvaltı yaptıramadım
ikisini de giyindirdim doktora götürdük
çok şükür bir şeyleri yokmuş
ama dişleri çok fenaymış
erenin iki köpek dişi patlamak üzere
zeynonun ise hem azı hem köpek dişi geliyor
hafif gribal enfeksiyonla dişler birleşince bebekler yıpranış
antibiyotiklik bir şey yokmuş
ağızlarındaki ağrıyı sızıyı almak için bir şurup verdi
ağız kokuları vardı ikisinde de
o da diştenmiş
bir de yıpranmasınlar nu süreçten diye
multi vitamin verdi
okula gittim, zaten moralim bozuktu
bir de üstüne 11. sınıf öğrencimin akciğer kanseri olduğunu öğrendim
bittim resmen
hiç dermanım kalmadı
eve geldim ki evde kıyametler kopuyor
yemiyorlar
ağızlarını gösterip acıyor diyorlar
yemiyorlar, içmiyorlar, uyumuyorlar
bacaklarıma yapışıp ağlıyorlar sadece
ya sabır allahım dedim
zeynoyu uyutamadım zaten
ereni de 45 dakikada uyuttum
o da topu topu 20 dk uyudu
eren uyanınca saat 6 gibi zeynoyu uyuttum
uyuyuş o uyuyuş
kaçta kalkar bilmiyorum
saat altıdan beri eren kucağımda
ağlıyor, bağırıyor
kolum tutmuyor
sinirlerim bozuldu, ben de ağladım
ilaçlarını içirip, 40 dk uğraşarak ereni uyuttum
ev darman dağınık
ama şimdi sadece sızmak istiyorum
Slm kızlar tecrubenize o kadar ihtiyacım varki 7 haftalık olduk son 1 haftadır özellikle oğlunda gaz sancısı tavan yaptı kullanmadığımız ilaç kalmadı en son bio gaia denedik oda ise yaramadi 5 saat boyunca uyumadan sürekli bağıran bir bebek düşünün manayı değiştirdin yine ayni çok ağlamaktan fıtık olacak diye korkuyorum hafta içi annem yanımda hafta sonu kadincagiz evine gidiyor esinle bakıyoruz ne zaman geçer bu sancılar birde magmanın ölçüsünü neye göre arttiriyorsunuz ben bu hafta oğluna 90 cc verdim aldı 3-4 saatte bir veriyorum anne sütunu 65-70 veriyorum Dr da gitmefik henüz çökmüş veriyorum aceba
Slm kızlar tecrubenize o kadar ihtiyacım varki 7 haftalık olduk son 1 haftadır özellikle oğlunda gaz sancısı tavan yaptı kullanmadığımız ilaç kalmadı en son bio gaia denedik oda ise yaramadi 5 saat boyunca uyumadan sürekli bağıran bir bebek düşünün manayı değiştirdin yine ayni çok ağlamaktan fıtık olacak diye korkuyorum hafta içi annem yanımda hafta sonu kadincagiz evine gidiyor esinle bakıyoruz ne zaman geçer bu sancılar birde magmanın ölçüsünü neye göre arttiriyorsunuz ben bu hafta oğluna 90 cc verdim aldı 3-4 saatte bir veriyorum anne sütunu 65-70 veriyorum Dr da gitmefik henüz çökmüş veriyorum aceba
Masaj yap canım ılık zeytin yagı ile sırtını göbeğini netten bak masaj hareketlerine çok işe yarıyor bende bi ara biogaia kullandım 4-5 gün gbi baktım olmayacak zaten hiç şatemeyerek kullanıodum baktım netten gaz masajına sükürler olsun atlattık kakayıda o masajla yapıyorlardı rahatla
Bacakları bileklerden bük karına it bi kaç snye bekle cek it bekle cek göbeği saat yönünde ovala kaburgaların altından kaburgaya degmiceksin asagı dogru sıvazla sırt üstü çevir saat yönünde ovala omuzlarda iki elinle cek sıvazla inan çok rahtlıyorlar birde banyo yaptırıp küçük sasal şişenin içine bebegi yakmıcak terletmicek kıvamda su koyup beline ve ayaklarına koydunmu fıs fıs allahın izniyle çıkartırlar ben denedim oldu belki sendede olur
Mamayı yazmamısım 3-4 saate bir 90 cc iyi canımda 2 saate bir 60-70 cc versem dha ii olur çünkü yerse düzenli ii kaka yapar ittirir kakayı gazı doymayn bebek kabız olur düzensiz beslendiği için biz 10 aylıgız hala 2 saate bir yioz mama gece beslenmesi yok 10-8 arası full uyku
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ben uzun vadede değil ama kısa vadede süpürge sesi tavsiye ediyorum kızım da çok ağlardı.dr ağlatmayın açın bir 'beyaz gürültü' demişti.süpürge, aspiratör, saç kurutma mak. Gibi seslere beyaz gürültü deniyor.nette de bulabilirsin,biz tel. Kaydetmiştik düşünebiliyor musun o dereceydi artık.çok bunalırsan aç gitsin.naçizane bi öneri benimki.tabi başka sıkıntısı var mıdır Dr bilir.biz gaz ilacı olarak Nurse harveys kullandık.saatlerini kaçırmadan kullanırsak işe yarardı.
Canım hangi mama kullanıyosun belki mamadandır. Ben aptamil kullanıyodum sma ya geçince rahatladılar. Bir de ağlayınca meme veriyor musun? Rahatlamıyor mu seni emince?
Canım kaka yapmalarında ve gaz çıkartmaların da problem yok her beslenmeden sonra ağızdan ve alttan çıkarıyorlar günün belli saatlerinde aksama doğru 3-4 saat sürekli ağlıyor kızında o kadar yoğunddeğilama ooğlum tam bir gaz bombası Dr götürdük . Kolik dedi simdi bu çocuğu radyasyon vermenin bir alemi yok dedi 3 ayı bekliyoruz inş geçer.
Canım aptamil pre kullanıyordum sma gold a geçtim yine ayni gogsumu oğlum hic tutmadı sutumu sagip biberonla veriyorum kızım tutuyor onun gaz sancısı yoğun değil sorun oglumda o kadar çok bagiriyorki sesi kisiliyor
allah sabırlar versin demekten başka çare yok. umarım kısa sürede geçer bu diş problemleri.
gece eren hiç uyumadı
gözü kapalı mızmızlanıyor
ateş 38 küsürlerde
1 saatten fazla uyanık kaldım ama daha fazla dayanamadım
ne istiyorsun eren diye biraz sert çıktım
aman allahım ne ağlama ne ağlama
sonra uyuttum ama bu sefer de Zeynep saat 6 da kalktı
kahvaltı yaptıramadım
ikisini de giyindirdim doktora götürdük
çok şükür bir şeyleri yokmuş
ama dişleri çok fenaymış
erenin iki köpek dişi patlamak üzere
zeynonun ise hem azı hem köpek dişi geliyor
hafif gribal enfeksiyonla dişler birleşince bebekler yıpranış
antibiyotiklik bir şey yokmuş
ağızlarındaki ağrıyı sızıyı almak için bir şurup verdi
ağız kokuları vardı ikisinde de
o da diştenmiş
bir de yıpranmasınlar nu süreçten diye
multi vitamin verdi
okula gittim, zaten moralim bozuktu
bir de üstüne 11. sınıf öğrencimin akciğer kanseri olduğunu öğrendim
bittim resmen
hiç dermanım kalmadı
eve geldim ki evde kıyametler kopuyor
yemiyorlar
ağızlarını gösterip acıyor diyorlar
yemiyorlar, içmiyorlar, uyumuyorlar
bacaklarıma yapışıp ağlıyorlar sadece
ya sabır allahım dedim
zeynoyu uyutamadım zaten
ereni de 45 dakikada uyuttum
o da topu topu 20 dk uyudu
eren uyanınca saat 6 gibi zeynoyu uyuttum
uyuyuş o uyuyuş
kaçta kalkar bilmiyorum
saat altıdan beri eren kucağımda
ağlıyor, bağırıyor
kolum tutmuyor
sinirlerim bozuldu, ben de ağladım
ilaçlarını içirip, 40 dk uğraşarak ereni uyuttum
ev darman dağınık
ama şimdi sadece sızmak istiyorum
sütünden mümkün olduğunca faydalandırdıktan sonra mamayı çocuğun istediği kadar vereceksin tabi. sıkıntı yapma kendine. yettiği yerde süt, yetmediği yerde mama. doktor azalt diyebilir belki ama açlıktan ağlayan çocuğa başka ne vereceksin?Slm kızlar tecrubenize o kadar ihtiyacım varki 7 haftalık olduk son 1 haftadır özellikle oğlunda gaz sancısı tavan yaptı kullanmadığımız ilaç kalmadı en son bio gaia denedik oda ise yaramadi 5 saat boyunca uyumadan sürekli bağıran bir bebek düşünün manayı değiştirdin yine ayni çok ağlamaktan fıtık olacak diye korkuyorum hafta içi annem yanımda hafta sonu kadincagiz evine gidiyor esinle bakıyoruz ne zaman geçer bu sancılar birde magmanın ölçüsünü neye göre arttiriyorsunuz ben bu hafta oğluna 90 cc verdim aldı 3-4 saatte bir veriyorum anne sütunu 65-70 veriyorum Dr da gitmefik henüz çökmüş veriyorum aceba
ikiz annelerine birşey sormak istiyorum.
tek yumurta ikizi olan varsa cvp verebilir mi ?
tek yumurta ikizlerinde kesenin büyüklüğü haftasına göre ne kadar oluyor tek yumurta ikizine gebe olduğunuzu kalp atışında mı anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?