- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.661
Slm kızlar dun Dr gittik gaz belası yüzünden yeni damlalar verdi inş ise yarar kabus gibi bu vakitler olunca ne yapacağımızı bilemiyoruz bu arada oğlum 1 ayda 1 kilo kızında 600 gr almış kızım henüz 3200 daha çok minik ama bağırmaya gelince kendinden büyük ses çıkarıyor ben su günde 1-2 cay kaşığı veriyorum azmi sizce
Oyy maşallah canm çok güzel kilo almışlar her mamadan yarım saat sonra bir iki çay kasıgı versen iyi olur canm yzda geldi vücut için böbrekler için iyi olur alışırlar hem suya sen rahat edersin çünkü büyüdükçe idrarları kokuyo az su içinde rengi koyu oluyo 10.5 aylıklar 125 cc içirmeye calışıom ikisinede susayınca biri mem mem dio digeri emeklegidi için gidip alıo içmeye calışıo 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sen ver cay kasıgı ile sürekli canm alışırlar mamadaki su karşılamaz su ihtiyaçlatımı dr gittinmi çapallanma ile ilgili canm ellerini ağızlarına sonra gözlerine sürdüklerinden miktop kapmış olabilir bi ara bizdede oldu damla kullanmıstım
Buğlem'im 👣 Eslem'im
İnanirmisin canım hangisine ne verdiğimi unutuyorum damlalar DEVİT su derken bende bi defter aldım bugünden itibaren tek tek saati ile yazıyorum ıdrarları kokuyor demekki su vermediği içinmiş.seninkilerede maşallah bizde 10 aylıkoolduğumuz zamanlar gelecek mi aceba henüz 2 ayligiz.
Iki defa gittik canim damlalari birakinca tekrar basliyor sanirim goz kanallari tikali oldugu icin capaklaniyor
Iki defa gittik canim damlalari birakinca tekrar basliyor sanirim goz kanallari tikali oldugu icin capaklaniyor
kızlar ne bitmez bir hastalıkmış ya
eren iyileşti şimdi de Zeynep hastalandı
ateşi 38 in altına düşüremiyoruz
eren ile yaşadıklarımızı sil baştan Zeyno ile yaşıyoruz
hiçbir şey yemiyorlar
şimdi de zeynonun ağzı yara
eren ağzındaki bu aft nedeniyle emziği bıraktı
tek güzel şey bu oldu bu hastalıkta
tüm gün toplasanız 3 kaşık yemek girmemiştir midesine zeynomun
bebeği yemeyen anneleri şimdi daha iyi anlıyorum
Ay sorma o unutkanlığı benimde vardı defterim hahahaha sadece bende sanıodum bu durum kaçta beslediğim damlalar anam inanırmısın kaç defa bakıyordum verdimi mi diye çok unutkanlık vardı kan ilacı kullanmaya basladım gitti sükür kansızlıktan oluyormuş dr öle dedi bana bide ben bembeyazdım ölü gbi doğuma 2 ünite kan verip almışlardı 33. Haftada 2560-2180 bbek doğurdum yediler beni yediler 😃😃😃😃 takvimde işaretliyor ben ası ilk yapış anın kalsın die günlükte tutuomda yazamadım kaç aydır üseniom ☺️
Bende minnacıkken kızlar öle özeniodum nasıl dua ediodum allahım zaman cabuk geçsin büyüsünler die ama şimdide büyümesine istiom zorlamaya başladı birazda 😃😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Evet canım kansızlık bende de var ama kendime vakit ayırıp beslenmeme dikkat edemiyorum 2ay annem yanındaydı simdi esimle yalniz bakiyoz eşim öğretmen okullar tatil .yalniz bakmak çok zormus annenin binasından kiralıkev bulduk ama bbeneklerle taşınmak zoruma gidiyor.
kızlar ne bitmez bir hastalıkmış ya
eren iyileşti şimdi de Zeynep hastalandı
ateşi 38 in altına düşüremiyoruz
eren ile yaşadıklarımızı sil baştan Zeyno ile yaşıyoruz
hiçbir şey yemiyorlar
şimdi de zeynonun ağzı yara
eren ağzındaki bu aft nedeniyle emziği bıraktı
tek güzel şey bu oldu bu hastalıkta
tüm gün toplasanız 3 kaşık yemek girmemiştir midesine zeynomun
bebeği yemeyen anneleri şimdi daha iyi anlıyorum
papatya, daha önce de yazmıştım. görmedin sanırım. el ayak ağız hastalığından bahsetmiştim. aylin de geçirdi. virütik bir hastalık. anlattıkların bana bunu hatırlatıyor. yaralar için dencol sprey kullanabilirsin. çocuklar için bu sprey. uyuşturuyor. yemeğini yiyebiliyor çocuk. aylin in ağzında küçük dilinin orada baş parmağım kadar derin bir yara çıkmıştı. sprey ve yaranın geçmesi için eczane yapımı bir damla kullandık. bu yaralar elde ve ayaklarda da olabiliyor. ama ağızdaki gibi değil tabi.
doktorlar virütik bir hastalık olunca anlayamıyorlar malesef. znlasar bile hoş ilacı yok ki. ateş düşürücü kullanabiliyorsun sadece.
Bugun babalar günü ve benim baban telefonunu açmıo anlamıyorum neden beni istemio sevmiyo onun rızasıyla evlendim kuşağımı bile o bağladı salondan ayrılırken bize gelin dedi el öptürdü gidiş o gidiş bi daha ne kapıyı açtı nede armalarımıza yanıt verdi kızların doğumuna gelmek istedi seneler sonra almadım torun için gelmesin dedim kızmış bana gecen ay aradım dedemleri konuşmak istedi benimle kapım acık dedi gene o konuşma o konuşma birdha armalarıma cvp vermedi özledim diyor burnumda tütüyorsunuz diyor sonra kayboluyor ortalıktn facetende yazıyorum online oluyor ama cvp vermiyor ben kötü olsam desem kırdım üzdüm asi bir evlat degilimki korkarım babamdan dövme küfür etme huyları var anlamadım ne yapıcgımı böle günlerde kendimi çok yanlız hissediyorum esimin ailesinden laf çıkıyor hala konusmuyormusunuz gelmedimi kızları görmeye ben cvp vermeye bıktım onlar sormya bıkmadı sen evlatsız affet büyüklük yap diyorlar yapıcımda baba yok ortada kime neye yapıcam burada olmasa patlıcam içime atmaktan valla evlatlarım inşallah beni sever sayar onlardan başka kimsem yok Allah hayırlı evlat eylesin
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim ins hayirli evlat yetistiririz uzulme sen elinden geleni yap sonra pisman olma...keske demezsin en azindan.
Bugun babalar günü ve benim baban telefonunu açmıo anlamıyorum neden beni istemio sevmiyo onun rızasıyla evlendim kuşağımı bile o bağladı salondan ayrılırken bize gelin dedi el öptürdü gidiş o gidiş bi daha ne kapıyı açtı nede armalarımıza yanıt verdi kızların doğumuna gelmek istedi seneler sonra almadım torun için gelmesin dedim kızmış bana gecen ay aradım dedemleri konuşmak istedi benimle kapım acık dedi gene o konuşma o konuşma birdha armalarıma cvp vermedi özledim diyor burnumda tütüyorsunuz diyor sonra kayboluyor ortalıktn facetende yazıyorum online oluyor ama cvp vermiyor ben kötü olsam desem kırdım üzdüm asi bir evlat degilimki korkarım babamdan dövme küfür etme huyları var anlamadım ne yapıcgımı böle günlerde kendimi çok yanlız hissediyorum esimin ailesinden laf çıkıyor hala konusmuyormusunuz gelmedimi kızları görmeye ben cvp vermeye bıktım onlar sormya bıkmadı sen evlatsız affet büyüklük yap diyorlar yapıcımda baba yok ortada kime neye yapıcam burada olmasa patlıcam içime atmaktan valla evlatlarım inşallah beni sever sayar onlardan başka kimsem yok Allah hayırlı evlat eylesin
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canım sen aramaya devam et bazen bbüyükler değişik davranışlar gösteriyor bbiz alttan aalalım bizimde eşimin ailesi çok ilgisiz 9 sene sonra tüp bebek tedavisi ile bulduk kuzularimi KV kucağına bile almadı çok üzüldüm sonrada boşver dedim rabbim çocuklarına sağlık versin gerisi bos.dun benim oğlusun bizi çok üzdü 5-6 saat sürekli ağladısesi kisildi oturup bende aağladım ne zaman geçecekbu ssancı bilmiyorum kendi de harap oluyor bizide harap ediyor.
Eslemin iki dişi daha patlamıs toplam 8 dişi var artık maşallah kuzuma buğlemin hala 2 alt dişi var 10.5 aylıklar düzeltilmiş 8.5 aylık bu ayın 20 şinde 9 olcaklar çok hızlı benim kızım yakımda köpek diş çıkartırsa şaşmıyım ben 😃 sizde durumlar ne #papatya nasıl oldu çocuklar canm
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?