2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah Allahım esirgesin. bizde 10.5 aylık olacakmıyız :) bana çok uzak geliyor :) kontrolünüz inşallah iyi geçer ve minikte bir sıkıntı çıkmaz. elleriyle destekleyip oturuyorlar ama 1 dk sonra yıkılıyorlar bizimkiler. bizde dişimizzi çıkarsaydık sevinecektim. ama gelen giden yok neyse geç olsun güç olmasın:26: rabbim korusun meleklerimizi

Daha 7 aylıklarıma canm en azından elleriyle destek yapıyorlar maşallah pratiğini kavramıslar inşallah yakın zamanda oturuo seni sevindirirler cnm inan bende aynısını diyordum ama zaman su gbi akıp gidiyor ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bazen diyorum büyüyün hadi diye bir yaşımızdan sonra daha çok yorulucaz belki ama azcık rahatlarız gibi geliyor en azından tepkileri istekleri belli olcak 😇

Ikizlerin süper anası 👶👶

Bazen diyorum büyüyün hadi diye bir yaşımızdan sonra daha çok yorulucaz belki ama azcık rahatlarız gibi geliyor en azından tepkileri istekleri belli olcak 😇

Ikizlerin süper anası 👶👶

😃😃 inşallah beklediğimiz gbi olur ama bende daha rahat edicimizi düşünüom emekliyolar ama yinede hep tepemizdeler kaldır beni yürüt beni yürütecide istemiyor yoruyo beni buğlem eslemle ilgilenemiyorum onu oturtmak için yanıma alıyorum hemen gelio üstüme tırmanıo sacımı cekio 😄 yanlız kalıo eslemin ona ayak uydurmasını istio olmuyo bize satasıo artık ikisi oynasın istiom yürüsünler hayırdan anlasınlar 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aynen bizimkiler bile biri anakucagında uyurken yürüteçte olan uyuyanın gelip ayaklarını çekiyor uyansın istiyor :) 😋 saglıcakla büyüsün kuzularımız inşallah

Ikizlerin süper anası 👶👶

Hahahaha cok sekerler ya mşllh canm yeni nesiller çok akıllı saglıcakla büyüt inşallh arada yaz sende kuzularımıza anı kalıcak bu topic ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Hahahaha cok sekerler ya mşllh canm yeni nesiller çok akıllı saglıcakla büyüt inşallh arada yaz sende kuzularımıza anı kalıcak bu topic ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im
aynen canım şimdiki nesil felaket gelirim tabiki allaha emanet olun

genel anlamda aynı anda uytup yakın zamanlarda uyanmalarına özen gösterin bu daha düzenli ve kolay bir hayatınız olmasına yardımcı olur.16 aylık bizimkiler.eğer biri erken uyanırsa aynı oadad uyudukları için diğerinide uyandırıyor hep beraber yatıp kalkarlar istisanalar hariç:) büyüdükçe daha rahat oluyor ama çok hareketliler evet ama akşam 9 buçukta uyuyorlar ve gece bize kalıyor.dinleniyoruz.sağlıkla büyüsün çınar&YAĞIZ

Teşekkürler evet normalde öyle aynı anda uyuturum ama bu hafta çınar sapıttı iyice😋 günde ıkı kere 20 dk uyuyor. Yağız'ın düzeni aynı bakalım inşallah çınar eski haline döner.

Ikizlerin süper anası 👶👶

Canim sukur iyiyiz.
Sen ne yaptin norolojiye gittin mi

Gittik cnm 3 ay sonra tekrar getirin dedi biz 2-3 dk düşmeden oturuyor ufak ufak sürünmeye başladı deyince biraz zaman verelim dedi kan degerleri temiz çıktı cünkü kansızda degil şükür 11.5 kam degeri
Gelişim geriliği var azcık dedi ayaklarına basmadı gerekiyordu beyinde kitle yok dimi baktırdınızmı die sordu 4 aylıkken bakılmıstı bişey yoktu öle dince erken doğmasına bağladı 3 ay sonrada pek bir ilerleme olmazsa fizik tedavi olucak ama mutlu bir bebek dedi yapacaktır dedi nasıl sevindim anlatamam çok güzel baktı ilgilendi bişey olsaydı söylerdi dimi buğlem içinde yakında yürür dedi çok güçlü dedi 11.1 onunda kan degeri sürünmesine teşvik olucaz buğlemin arkasından özenirse yapıcakmış inşallah öle olur 😃 tembel tospam benim

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ins fizige gerek kalmaz canim buglem ona rol model olur

Kizlar merhaba

Son günlerde kuzucuklari zaptetmek zorlasti firsat bulup yazamadim.

Papatya canim cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin. Üzüldum okuyunca...

Tuba ve Hilbur sizin paylasimlarinizi görünce cok mutlu oluyorum lütfen buradan kopmayalim.Hamilelik dönemindeki sohbetlerimizi özler oldum.Keske diger arkadaşlarimizdanda haber alabilsek ara ara...

Sezer prenseslere maşallah cok tatlılar

Bizim diş sıkıntısı devam ediyor hala Gece uykularimiz vs.berbat...

Öpüyorum hepinizi ve minikleri. ..

Kızlar bugun eslem tüm gün oturdu yanlarına yastık koydum ve hiç düşmedi kendinizde atmadı annem geldi o ben buğlemle ilgilendim o eslemle ve eslem oturuyor artık çokta sevdi oturmayı çok mutluyum anlatamam size dün hiçbirsey yapamıyordu bugun ise sanki o bebek degil 😃😃😃😃

Evin kusuruna bakmayın kızlar heryer döşek hehehehe

Buğlem'im 👣 Eslem'im

maşallah canım demekki tembelliktenmiş:))benim kızlarımın biride diğerine göre daha tembel herşeyi geç yapıyor ama çenesi düşük cadı gibi diğerine rahat vermiyor.hareketli olanda kendi kendine öğreniyor 8 aylıkken emeklemeyı öğrendi şimdi 9 aylık ayağa kalkabiliyor.ama tembel olan yerlerde yuvarlanıyor:))
bende senin evine ne toplu ev dicektim bizimki ev olmaktan çıktı zuccaciye dükkanına benzedi:)))

😀😀😀😀 tospıdıkler ya valla insanı perisan ediolar bir oturma bu kadar mühim işte hayatımızda evladımız olınca anlıyoruz annelik ne kadar yüce birsey yarabbim sen onları koru dünden bu zamana kadar sınav verdim anlatamam sana neler yaşadım ne rüyalar gördüm basım çatlıcaltı üzüntüye bugun onu öle gördüm ya Allahım dedim sana geliom sükürler olsun dedim yüregim bi ferahladıkı ohhhhhhh dedim 😀 dün eve temizlikçi aldım bastan asa temizşettim mis oldu ev perdelerinizde yıkadık bugun rahatladım valla 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…