- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.741
Selam kızlar nasılsınız.biz 5,5 aylık olduk nerdeyse.yalnız bakıyorum cok merak ediyorum bundan sona işim dahamı zor?hrkes aynı şeyi söylüyo işin bundan sona zor ayaklandıkları zaman diyolar.sinir oluyorum insanlara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl güzel oturuyormu teyzeleri maşallah kızıma benim sarılı olan eslem ☺️☺️😭😭☺️☺️
Eki Görüntüle 1164510
Buğlem'im 👣 Eslem'im
mrb konuyla alakasızım ama maşallah demeden geçmek istemmedim maşallah
Işleri güçleri insanı korkutmak hiç öle olmadı canım neler dediler bana bi bilsen hepsini yuttular şimdide ayaklansınlar diyorlar görcen sen emekliyolar ve biri tutunarak yürüyo hiçte bişey olmuyo bazen ayaklarıma dolanıyorlar o kötü oluyo yemek yapmıom ama mama sandalyesi hıppala yürüteç çözüo olayı yürüseler die bakıom artık 😄😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Maşallah canım yalniz bakanlara o kadar hevesle anıyorum ki biz 2.5 aylık olduk basbas bagiriyorlar KV geldik ramazanın burada gecirecegz ne yemek yapabiliyorum ne is gündüz uykulari yok denecek kadar az geceleri iyi uyuyorlar gaz sancısı bir bitse rahatlayacagiz babada etrafındakiler ayni şeyi söylüyor bugünlere iyi günlerin diyorlar ileride sahada zorlanacaksin diyorlar
Tsk ederim canm Allah razı olsun sarılı olan kızım oturamıyordu benim nörolojı ye götürdüm oturamadıgı için 10.5 aylıklar 4 gündür oturuyor sürünüyor doktordan ertesi gün basladı bunlara kızlara müjdeyi verdim cnm düzeltilmiş 9 aylıklar
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eki Görüntüle 1169642
Bunlarda benim paşalarım😄
İnş öyle olır canım ya.benim için geceleri gzl olsun yeter gece gzl uyuduktan sona gündüz zorlansamda bakarım.bizde sizin gibi olurmuyuz ya:)
Eki Görüntüle 1169642
Bunlarda benim paşalarım😄
ayyyy maşallah..... ya hiç benzemiyorlar birbirlerine...biri de daha mı obur acaba
Anam ben bu duduşları yerim ne güzel bebek bunlar ya maşallah canm nazar degmesin tükür yerime 😄😄😄 çok dinçler valla maşallah maşallah
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Teşekkür ederiz canım😄kızların büyük olmasaydı alabilirdim☺️allah hepsini nazardan esirgesin ikiz olunca millet ilk defa ikiz görmüş gibi zaten sokakta
Hahahaha küçük gözlüler oburmu oluyor ne benimkide öle hahahaha ay ne güldüm valla hareketli digeri dimi yakıyor pasa digeri azcık hantal olmalı benim eslem gbi 😃😃😃 insanlar bi garip zaten anlamak zor ama sagolsun dualarıyla üstesinden gelioz heralde 1000 den fazla Allah yardımcın olsun yawrum lafını duymuşumdur ki Allah razı olsun yardımcı oluyor rabbim ama kıyaslama daha çok yapıyorlar bu nie kilolu bu nie zayıf ikiz olmaları aynı olmalarını gerektirmiyor cahillik diz boyu yani 😄😄😄😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kızlar doğum günü için yaptırıcaz yesil yerine beyaz olcak sadece 3 agustos pazar günü partimiz olcak 23 temmuzdada esimin memleketine gidicez 2 agustos döncez gitmeden evi süslücem temizleyip bırakıcam pastamda o arada hazırlanacak allahın izniyle güzel dimi pasta 😃😃???
Eki Görüntüle 1169694 Eki Görüntüle 1169695
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Aynen ege daha hareketli bu ara dönmeye başladılar bide kıpır kıpırlar:)nas felak okuyorum bende sürekli cocuklara.sezercim iştahları azaldı ya zorla yiyolar vermesem ymiycekler hiç bişey
Mama yemiyolarmı canm ek gıdamı yemiyolar diş dönemleri oluyo iştahsızlık bazende atak dönemleri oluyo yaramazlarım biri bi ay az yio benim biri bi ay 175 cc içiyolar 2 saate bir bazen bunun yarısını içiyolar zorlamıom ben ek gıdada kâsenin yarısını yıolar ondada zorlamıom hemen bırakıom miğdesi o kdar alıyor demekki yoksa hiç yemiolarmıs kuzum neler diolar face gruplarda çocuk kasık görse kusuyormuş tiksinmiş artık az yesin ama sık yesin benim düşüncem bu canm kilolu bebek istemiom zaten ben 10 kg lar yeterli 78 santim de boy sükürler olsun 😃😃😃
Ilk doğum gunu ya çok özeniom beyaz daha ii olur dedim çiçekler ortaya cıkar die baby tv izlioz biz sevimliler bunlar bayılıolar görünce degişik geldi hemen buldum pastacı fiyat aldık 180₺ yapıcak tanıdıkta 230₺ den indirimli yapıyo gelende bişeyler yapıp gelir kek kısır kurabiye pasta icecek bizden ohh dimi iki çocuk var az destek 😄😄😄😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kızlar selam
Benim ogluslar 17 aylık oldular şimdiye kadar tek basıma baktım buara ise girme durumum var ve bakıcı tutucam ise girersem..tabi iyi bir bakıcı bulabilirsem...acaba evde bakıcı olan arkadaşvvarmı ücretleri merak ediyorumda...bana yazarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?