2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sen de sık sık yaz. ben de gördüğüme sevindim.
kolay gelsin

sevindim. her çocuk farklı işte gördüğün gibi ama yine de gel de evham yapma. dediğin gibi annelik işte. bayram öncesi ben de temizlik yaptıracağım. perdelerim fena. perdeler yıkanınca eve aydınlık geliyor :)

Ramazan da bulmak zor oluyor temizlikçi içimde el vermezdi oruçlu birini almak gelmeden aldık şükür inşaata bitti sayılır yanımızda bi daha böle batmaz inşallh çamur olmustu cam perde parlıo şimdi 😃
Aynen cnm annelik işte olsun yinede ben elhm yapım Allah korusun ya bişey çıkaydı düşünemiyorum o geç otursun am ben saglıklı oldugunu bileyim elimden geleni yapım inanın onu öle görmek beni mafediyordu 😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Nasıl güzel oturuyormu teyzeleri maşallah kızıma benim sarılı olan eslem ☺️☺️😭😭☺️☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Geçmiş olsun papatya. Baya ağır geçiriyorlar viral bişey Heralde. İnşallah şimdi daha iyilerdir.

Nasıl güzel oturuyormu teyzeleri maşallah kızıma benim sarılı olan eslem ☺️☺️😭😭☺️☺️

Eki Görüntüle 1164510

Buğlem'im 👣 Eslem'im
hem de çok güzel oturuyor
maşallah onlara
hep iyi olsun onlar

Geçmiş olsun papatya. Baya ağır geçiriyorlar viral bişey Heralde. İnşallah şimdi daha iyilerdir.

sağ ol canım
evet canım bir virüsmüş onları bu hale getiren
çok zor atlattılar
ama atlattılar çok şükür
eren yarım kilo Zeynep ise bir kilodan fazla kilo kaybetti
hiçbir şey yiyemediler ağız yaralarından
karşılaşmıyoruz artık
hangi parka gidiyorsunuz siz?

Ayy kuzularım ya o gun baktım hastalığa biraz içim parçalandı annelik çok yüce birsey valla heleki çoğul annelik bambaşka birşey üstesinden çok ii geldin maşallh canm sana valla rabbim kaldıramıcamız yük vermesin bize çok zor eslemin kanamalı hemanjıomu vardı 2 ay maf olmustu çocugum kapanana kadar sargı bezleri yapışır çıkartırken ağlar popoda olması bile iştahını uyku düzenini bozmuştu ağızın içinde yaşamını sağladığı bölge birdha olmaz inşallah
Kuzum sen başkasıyla karıştırdın galba ben hiç bi ikiz annesiyle karşılaşmadım daha valla banamı denk gelmiolar bilmiom 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Gayet iyi maşallah. Yastıklar dekor olmuş.

Ay sorma aldık am yüzüne bakmıolar yastık köpek cıtcırtlatı takınca oyuncak köpek oluo yumusacık aldıgım gün iki oynadılar bakmıolar esleme destek oldular düşünce sarılıo yoluo köpekleri 😃 sürünmeyide hızlandırdı buğlemin arkasından yakalayıp ısırmaya calışıo yaramaz çok ya sinirli bi yapısı var yolsun ısırsın cimciklesin napcam bilmiom valla 😐

Buğlem'im 👣 Eslem'im

bugün ilk defa ikisiyle evden dışarı tek başıma çıktım
bu benim için milat
ereni doktora götürdüm
zira vücudunun tamamında sırtı hariç kızarıklık vardı dört gündür
alerji olduğunu tahmin ettim ama teyit ettirmek istedim doktorumuza :))))
ikisini güzelce giydirdim
ikisinin de ellerinden tuttum ve arabaya kadar götürdüm
birini koltuğuna sabitlerken diğerine şarkılar söyleyerek kaçmasını önledim
kısa bir yolculuktan ( 6km ) sonra doktora ulaştık
koltuklarından sırayla aldım ve yine elele yürüyerek doktor amcamıza girdik
o sırada eşim geldi
ne kadar hoşuna gittiyse halimiz nazar değecek size diyor canım benim
doktor amcamız baktı ve alerji dedi
sebebini biliyorum çünkü geçen hafta kayınvalidem 3 gün üst üste çocuğa iki yumurta yedirmiş
ne yaptın anne dedim
kızım yedi ne yapıyım diyor
yumurtayı kestik şimdilik
damla kullanıyoruz, çünkü çok kaşınıyor yavrum
kızarıklıklar geçince tekrar ilk baştaki gibi bir hafta bir gün yiyip bir gün yemeyecek
yediği zaman da yarım yumurta yiyecek vs.vs...

eren de de sallanma olayını bitirdik kızlar
yatağına yatıyor ve uyuyor
sadece ben veya babaannesi yanında uzansın istiyor
bunun için de bir çaba sarf etmedik
sallanmayı istemedi, uyuması da çok kısa sürüyor
5dk gibi

Çok sevindim canm rahatlamısımdır çok ii oluyor sallamadan uyuma valla bende artık odalarında cekette oturuyorum beni görüolar ve hemen 5 dk uyuyolar sallama olayı kalktığından beri sabah erken uyansalar bile iki dönüp yine uyuyorlar bende 8.5 kdar uyumus oluyorum 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Temmuz'un 23 de tokata esimin memleketine gidicez otobüsle arka 4 koltugu alalım diyoruz geniş geniş gidelim birde ikiz baston alalım diyoruz bakalım nasıl olcak hiç cesaretim yok ama 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Kızlar mrb gaz damlalarını başladığım günden beri bebişlerimizi kabızlık problemi yyaşıyorlar bugün oğlum koyu yeşil kaka yaptı ve çok pis konuyordu kızında ayni şekilde gazlarida çok pis kokuyor netten biraz araştırdım bağırsak enfeksiyon belirtisi diyor ben dsmlalardan diye aldırış etmiyorum bu arada sap simplex ve relaktaz kullanıyorum yarin Dr gptursemmi aceba

Bi götür canım için rahat eder ben gaz damlası kullanmadım ama öle birsey oldugunu sanmıyorum enfeksiyon frlan üşüdüyse karnı ondanda oluo kokulu ve yesil kan damlası kullanıyorsan oda yapar.

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Herkeze merhaba ben 22 haftalik ikiz bebek bekliyorum sizlerin tecrubesinden yararlanmak istiyorum bebegimin birinin gelisimi digerine gore 2 hafta geriden geliyormus bu normalmi sizde boyle birsey yasadinizmi yazarsaniz sevinirim

Herkeze merhaba ben 22 haftalik ikiz bebek bekliyorum sizlerin tecrubesinden yararlanmak istiyorum bebegimin birinin gelisimi digerine gore 2 hafta geriden geliyormus bu normalmi sizde boyle birsey yasadinizmi yazarsaniz sevinirim

benim bebklerim tek yumururta ikizi aralarında bir hafta vardı hep bendeki durum normal çift yumurta ikizlerinde de normal olduğunu düşünüyorum çünkü tek gebeliklerde de bazı bebekler haftasından daha geri gidip 28. haftadan sonra tamamlıyorlar gelişimlerini..
sağlıklı bir gebelik gecirmen dileğiyle Allah yardımcın olsun canım

Tesekur ederim canim

Selam kızlar nasılsınız.biz 5,5 aylık olduk nerdeyse.yalnız bakıyorum cok merak ediyorum bundan sona işim dahamı zor?hrkes aynı şeyi söylüyo işin bundan sona zor ayaklandıkları zaman diyolar.sinir oluyorum insanlara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Işleri güçleri insanı korkutmak hiç öle olmadı canım neler dediler bana bi bilsen hepsini yuttular şimdide ayaklansınlar diyorlar görcen sen emekliyolar ve biri tutunarak yürüyo hiçte bişey olmuyo bazen ayaklarıma dolanıyorlar o kötü oluyo yemek yapmıom ama mama sandalyesi hıppala yürüteç çözüo olayı yürüseler die bakıom artık 😄😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…