2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

  • İki kız

    OY: 29 24,6%
  • İki erkek

    OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

    OY: 55 46,6%

  • Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Diştir cnm yapıyorlar arada yemek istemiyorlar az az ver yedikleri kadar ağız tadları gelişsin yeter yazda geldi sıcak havalar bizim bile iştahımız kapanıo normaldir heralde öle olması hareketlendikçede yakarlar saglıklı olsunlarda
Ben 7 ay hiç tv acmadım sonra baby tv actım tek bayılıolar pekte izledikleri söylenemez sarkılı seyleri seviolar genelde 😃


Buğlem'im 👣 Eslem'im
 
Eki Görüntüle 1169642
Bunlarda benim paşalarım😄


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah. baya büyümüşler. tıpış tıpış yürüdüğü günleri de çabuk gör inşallah. gaz sorunlarının bittiğine sevindim. inşallah diş dönemlerini de sancısız atlatırsınız. iştahsızlıkları diş sebebiyle olabilir. ama bu aylarda oluyor bebeklerde. benimkiler bu aylarda 4 saatte bir beslenirdi. ek gıdayı da halledersin zamanla. birden olmuyor malesef bu işler. zahmetini çekiyoruz. ama şu varki bu zamanlar çabuk geçiyor. uykuları da bl olsun inşallah.
pasta güzel gözüküyor. naçizane tavsiyem bir yaşını ve ikizleri temsil eden bir pasta olmalı. bu pasta modeli baktığında eğlence veren bir pasta. bebeklere değil de çocuklara göre sanki. ikiz bebek temalı ilk yaş pasta modellerine bakabilirsin. mesela benim pastam kelebek şeklindeydi. iki kanadın da her iki bebeğimin resmi vardı.
elma modeli de gider. bir elmalı iki yarısı gibi. ikizleri temsil edebilir.
"1" şeklinde bir pasta yaptırıp üzerine istediğin figürleri yerleştirebilirsin.
doğum günü partinin bir teması var mı? mesela bzimki kelebek temalıydı. evdeki süslemeler hediyelikler pasta kelebekliydi. bu tarz bir şey de düşünebilirsin.
güzel geçer inşallah hazırlıklar ve doğum günü partiniz. en özel hatıralrdan biri ilk yaş günü.


evde anne ile birlikte bakanlar 1000 lira civarı alıyorlar. ankarada istanbul gibi büyükşehirlerde böyle. teyzesizsiniz.com adresinden bulanlar var. ya da oradan yazışarak ücretler hakkında bir fikir edinebilirsin.
 

Canım ikiside bunu sevio başta öyle düşündük bir dalda iki kiraz yaptırıcktım bu zamana kdar oydu am kızlar bayılıo bunlara nasılsa pek anlamıyorlar diger yas günlerine inşallah tema sevimliler canm her yere bu 4 lüden yapıstırıcam dogum gününüz kutlu olsun sevimliler yazıcak birde resimleri paylaşıcam cnm inşallah düşündüğüm gbi güzel olur byramada memlekete gidicez evi hazır bırakıcam 23 ne kdar halletmem lazım 😄


Buğlem'im 👣 Eslem'im
 

kızlar biz eşimle çarşamba günü Zonguldak'a gittik
eşimin çok yakın arkadaşıdır , ayrıca tatile de birlikte gideriz
iki yıldır bir yere gitmemiştim
eşimle bebekleri bıraktık babaanneye
atladık arabamıza bir geceliğine gittik
evden çok zor çıktım
ama çıkınca da alıştım o havaya
inanın çok ihtiyacım varmış
harika bir mekanda denizin dibinde sabahın ilk ışıklarına kadar oturup muhabbet ettik
harika koylar gezdim
denize giremedim ama denizi dinledim
beynim dinlendi desem yeridir
perşembe uyku saatlerinden önce de evimize döndük
ben zannettim ki boynuma sarılacaklar
hiç oralı olmadılar desem yeridir
aldığım hediye oyuncaklara saldırdılar
sonra yalandan bana bir öpücük ve normal hayatlarına döndüler
ben de acaba eşimle birkaç gün tatil yapsak mı
zaten pek etkilenmiyorlar demeden edemedim
 

Ohh canm cok sevindim valla çok ama çok ihtiyacın vardı onca seyden sonra ii yapmışsınız tatil için çok uzun olunca arıo cocuklarda 2-3 günü pek umursamıyılar birde onlarla sürekli oynayan parka götüren biri olunca sorun olmuyo ama 2-3 günde olsa bende gitmek isterdim 😃😃😃







Va


Buğlem'im 👣 Eslem'im
 
Merhaba kızlar nasılsınız?

Hayırlı Ramazanlar. ..

Büyüdükçe işin dahada zorlasacak diyenlere aldırış etmeyin.Yurumeye baslayinca,evi onlara göre ayarlayip,tehlikeye sebebiyet verecek herseyi ortadan kaldırdiginizda sorun olmuyor.Pesinizden her yere geliyorlar,siz ufak tefek işleri yaparken oyalaniyorlar.Artik yavaş yavaş "hayir"dan anliyorlar. Sizin yediginiz birçok şeyi yiyorlar vs.Gozunuzu korkutmat isteyenlere fırsat,prim vermeyin. Allah yardım ediyor bir şekilde
 
zonguldak ta okudum. çok severim orayı. değirmenağzı na gitmişsinizdir? fenerde, deniz kulübünde veya muh. mimarlar lokalinde yemek yemek yemişsinizdir. heleki deniz aşırı dalgalıysa kayalara çarpışını zevkle izlemişsinizdir. kafa dinlemek için ideal. küçük ve kalabalık değil. özledim orayı
iyi gelmesine sevindim sana. böyle kaçamaklar yapmanıza sık sık. bence tatil planını devreye sok.
bencede büyüsükçe daha rayına oturuyor. insanlar sanıyorki biraz büyüyünce tamamen bağımsız oolacaklar. ama yok öyle birşey.
büyüdükçe öğrenmek şstşyorlar. ben ise bir şeyler öğretmeye bayılıyorum. yeterki rahat rahat yemek yiyelim, rahat rahat dışarı çıkalım ve nelerin tahlikeli olduğunu anlasınlar.
bundan başka beklentim yok. sonrası daha zevkli olacak inşallah.
 

kopuz diye bir yerde kaldık
doktorlar lokalinde yemek yedik, deniz kulübünde ve ılıksu da denize girdiler
bir yerde de kahvaltı yaptık ama adını hatırlayamadım
deniz harikaydı
tertemiz ve dalgasızdı
doğa harikası bir şehir gerçekten
tatile de inşallah bayramdan sonra gideceğiz
siz de durumlar nedir? geçen gün tarçınkara ile karşılaştık, senden konuştuk
aylin ve selin nasıl? yürüdüler mi?
benim zeynebim çok kıskanmaya başladı ereni
ne yapacağım böyle bilemiyorum
ne zaman ereni kucağıma alsam, yalandan ağlayıp kucağıma geliyor ve eli veya ayağıyla ereni ittiriyor kucğımdan
 
Buğlem artık heryere emeklio tuvalete gidiyorum pıtır pıtır sesler gelio holde yatak odası kendi odaları geziyo. Yatak odasındaki avizeye takıldı çok tüylü diye gidio onu iZlio komedi valla. Yürümek istio gelip beni yürüt diyo hep üstümüzden inmiyo koltuklara tutunup kalkıo yürüo tutunarak çok seviniom eslemimde böyle görsem Mevlüt adadım evde okutcam kızlar hayırlısıyla mama sandalyesine bağlıyorum wc gidicemz zaman 😃 Eslemde oturmayı ilerletti hiç düşmüyo artık ama ben genede yastıkları koyuyorum etrafına ne olur ne olmaz die komando gibi sürünüo arada ayaklarının üstüne bastırıom direk zıplamaya baslıo 😄 bizde hersey güzel gidio şükür oruç tutamıom hastalığım daha geçmedi ama yarın tutucam İnşallah çok istiom sizler nesılsınız ?


Buğlem'im 👣 Eslem'im
 

ohhhh hep böyle güzel haberler ver sen bize
maşallah
 
[SUP][/SUP] aylin yürüyor artık ama selin in daha yolu var. 1,5 yaşına geldiğinde yürür sanırım. 16 aylığız. 18 ayda yürümesini bekliyorum.
biz iyiyiz. daha iyiye gidiyor sanki bakması, büyütmesi. daha eğlenceli bebekler oluyorlar büyüdükçe. komşuları tanıyorlar. evde canları sıkıldığı zaman adda deyip hangi komşuya gitmek istiyorlarsa adını söylğyorlar. ya da park diyorlar. canları acıdığında anlatmaya çalışıyorlar nasıl olduğunu. favori şarkılarımız var. şarkıları isimleriyle biliyorlar. dilleri döndüğünce söylüyorlar açıyorum. oynuyolar. bu arada PSY hayranıyız. kliplerini ilgiyle izleyip danslarını yapmaya çalışıyorlar.
et et deyip mutfağa geliyorlar. eti seviyorlar çok şükür. ne mazan mama yiyeceğiz desem et et diyorlar :) bir de zeytin favorilerimizden. zeytin yemenin sınırı yok. çekirdeklerini güzelce ayırıyorlar. mama tepsinine koyuyorlar :)
havuz aldık onlara. iki günde bir balkonda suyla oynayıp eğleniyoruz.
konuşmaları yaşlarına göre iyi.
bir şansım varsa o da şu. bizimkilerin dolap, çekmece kurcalama huyu yok. ben açık bırakırsam tabi hemen giriyorlar dolaplara. ama kapalıyken açmaya yeltenmiyorlar. o yüzden rahatım. ama bunu şuna da borçluyum. mesela kütüphanenin bir kaç rafını onalra ayırdım. hoşlanmadıım kitpalrı d akoydum. istedikleri gibi oynuyorlar orada. daynı şeyi mutfak rafında da yaptım. ilk zamanlar bir kaç rafı kırılıp dmkülmeyecek şekilde düzenlemiştim. çok oynadılar ve bıktılar sanırım. ilgileni mi çekmiyor artık bilmiyorum. balkonlara oyuncak atmayacak ve tırmanılamayacak şekilde ağ gerdik sıkıca. rahat rahat balkona girip çıkıyorlar.
güzel güzel de yürüseler kendi başıma dışarı çıkabilirim onlarla. o zamanlar da çabuk gelecek inşallah.
böyle böyle vakit geçiyor. oruc a da başladım. dua ediyorum fazla yormasınlar diye. ilk gün iyiydi ama 2. gün başağrısı hakim.
tatil yaparsak eğer ağustosun sonunda gideriz. belli değil yapıp yapmayacağımız. açıkcası selin yürüsün istiyorum. yürümenin bir kolaylıı var. sürekli kucakta taşıyarak tatil yapmak istemiyorum. önümzde 2 ay var. o zamana kadar yürür inşallah. en azından yorulduüumda 2 dakika yere koyayım penguen gibi yürüsün dursun :) havuzda da suya alıştılar. denize girme korkusu olmaz inşallah. yaşadığım yerde de denize girilecek yerler var. eğer başka bir yerelere gidemezsek buraları tercih ederiz. ama günü birlik tabi. pansiyonda tatil yapmak zor çocuklarlar. tatili her şey dahil bir yerde yapmak istiyorum. her an çocuklara iyyecek bir şeyler olsun. plaj çantasında yiyecek taşımak istemiyorum. umarım planlar tutar ve gideriz.

bizde kıskançlık yok çok şükür. olsaydı işimiz vardı gerçekten. araştırmak gerek aslında. nasıl davranmak gerekiyor..
tarçınkara bahsetti. karşılaşmıssınız. beni sorduğunu söyledi.
 

Ne güzel yaZmıssın canm valla maşallah kuzularına konuşuyorlar anlatıyorlar darısı basıma inşallah benimde eslem geç yürücek galba bilmiyorum ama senden böle olumlu düşünceler okumak iyi geldi bana havuz su tatil ohh ne güzel ben bu yaz esimin memeleketindeyim otobüsle gidicez esim ehliyetini kaptırdı polise kaldık böle planlar suya düştü 😔 küçük havuz aldım kızlara köyde onu doldurup tatil yaptırıcam 😃😃 bende temiz havanın tadını çıkartıcam inşallah 😀😀


Buğlem'im 👣 Eslem'im
 

Uzun suredir takip edemiyorum masallah sezer oturuyor ikiside rabbim nazardan saklasin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…