- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.801
Canım maşallah uyusunlar neguzel bizim hic gündüz uykumuz yoksa gün boyu toplanan 2-3 saat anca uyuyorlar oda parca parca 2.5 ayligiz çok yoğun gaz sancimiz var tadını Çıkart uyusunlar uyuyarak buyuyecekler
Kızlar yoğurdu zor yiyolar cocuklar.bende ayran yapıp veriyorum içiyolar aynı kalsiyumu alıyolardır dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım meyve eklemedim hiç bisküviyle deneyim diyodum bugünAlıolardır cnm içine meyve koyup denedinmi değişiklik olunca daha bi seviolar sanki 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Yok canım meyve eklemedim hiç bisküviyle deneyim diyodum bugün
Bebe bisküvisini dr bana 6.5 aylıkken ver demişti içinde yumurta var ya ondan alerji yapar die ki yaptı sürekli ikiside ishaldi muz kiraz şeftali kuru kayısı normal kayısı pekmez koy dicem ama oda kalsiyumu alıo yoğurttan
Pirinç ununa koyuyorum ben genelde meyve yarım su bardağına bi tatlı kasıgı pirinç unu onu kaynatıorum ocaktan alınca içine şeftali hurma ve kayısı koyup cektiriom bi cay kaşığında pekmez ekliom hem kabızlık olmuo hem meyve yiolar her gün yapıom böle
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ayy bizde baslasak bu ek gidaya mama derdinden kurtulsak
Arkadaşlar 5 aylığız uyku düzeni oturcağına bozuluyor. Hem tüm gün emzir hem gece kalk emzir bitiyorum .. Güç müç kalmadı bende!! Yatarken verdiğim mama yetmiyor mu anlamıyorum... Nerdeyse saat başı uyanıyorlar. Aynı anda değil bi de ayrı ayrı.. Gerisini siz düşünün..(( kaynaklarda bu yaşlarda çocukların açlıktan değil alışkanlıktan uyandıklarını yazıyor.. Uyanınca emzirmeyin tekrar uyutmaya çalışın filan diyor.. Ne mümkün yaygarayı basıyorlar meme vermezsem!! Yatır-kaldır yöntemi filan varmış.. Onlar bana uyguluyor yatır kaldır yöntemini. 😊😊Tavsiyesi olan var mıııııı???
4. Ayda azaldı bzim gaz sancımız canım.sabır tek yapacak şey.inş sona sizinkilerde uyur
Bebe bisküvisini dr bana 6.5 aylıkken ver demişti içinde yumurta var ya ondan alerji yapar die ki yaptı sürekli ikiside ishaldi muz kiraz şeftali kuru kayısı normal kayısı pekmez koy dicem ama oda kalsiyumu alıo yoğurttan
Pirinç ununa koyuyorum ben genelde meyve yarım su bardağına bi tatlı kasıgı pirinç unu onu kaynatıorum ocaktan alınca içine şeftali hurma ve kayısı koyup cektiriom bi cay kaşığında pekmez ekliom hem kabızlık olmuo hem meyve yiolar her gün yapıom böle
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ayy biz daha 2,5 ayligiz 1.5 ay daha var demekki özellikle aksam 17-22 saatleri arasi resmen krize giriyorlar kayinvalidemlerdeyiz tam iftar zamanı bagiriyorlar insanların kafasısisti artik sonra saat 10 da bi uyuyuyorlar o yyorgunluklarını sabaha kadar gece 4 saatte bir ben uyandirmasam kendilerineyyorgunluk tan kalkamayacak 9 sene sonra bebek sahibi oldum bu gaz sancısı yüzünden kuzularimin keyfini bile çıkartamadım inş çabukggeçer bu gunler
Yok canım meyve eklemedim hiç bisküviyle deneyim diyodum bugün
Hurma bildiğimiz medine hurmasımı taze hurma falan değil dimi.bide muz vermelimiyim erkenmi.bu yaptığın muhallebi gibi oluyodur bende deneyim
Ben emziriyorum hatta şu an.. Çok memnunum.. Ben aslında hamile yatma yastığı diye aldım. Ama emzirme yastığı diye kullandım. İçinde strafor köpük vardı. Hem çocukları çok terletti hem de şekilden şelile giriyodu sonra babam içine yorgancıdan elyaf doldurttu. Kılıflı. Süper oldu.. İkisini aynı anda emzirirsen Aynı anda uyurlar sen de biraz dinlenirsin..yastık bayağı büyük ve u şeklinde markası myceyselam tecrübeli ikiz anneleri. aranızda ikiz emzirme yastığı edinip ikizlerini aynı anda emziren var mı acaba? gerçekten işe yarıyormu? sanki yastıkla beraber emzirmek çok kolay gibi gözüküyor ama herşey gözüktüğü gibi olamaz o yüzden yaşayanlara sormak istedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Super ya ek gidaya basla dedi dr.
Once meyve puresi ver sonra yogurt.
Peki nasil olacak bu is yardim
Cnm sağol cevap için. .. Ben daha çok kendim bişeyler yapmak istiyorum. Bi de gece tıkanırlarsa diye korktum. Bugün gündüz tam buğdayı düdüklüde iyice hŞladık. Sonra mikserden geçirip sulu kısmından verdik biraz.. Rahatsız olmadılar..pirinçler hep gdo lu gibi. Tam buğdY daha doğal geliyor.. Malum gdo ya belli oranda izin geldi yasa ile. Mamalara daha dikkat etmek lazım... Veya kendim organik pirinç unu bulsam da anne sütümle kArıştırsam çok mu ağır gelir??Canık bebeklerinin istemesi lazım biraz gece beslenmesini tam kesmede en azından araları su ile geciştir ben sütlü pirinç maması veriodum biberonla tok tutuyodu uyuyolardı baya 6/7 saat uyanmadan bş dene istersen mama tok tutmayabilir o yuzden kalkarlar buda zamanla alışkanlık yapar böle
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Mama veriom cnm ben hala mama ağırlıklı beslenme yaptırıyorum 1-1.5 yasa kadar vericem mama su an bıkmak üzereler mamadan 😄 bizim yediklerimizi istiyolar deli gbiler bir yiisleri var açlar sanki akşm iftara gittik yemeğin kokusumu bilmiom yeni mama verdik nasıl sofraya gelmek istiyorlar ağlıyorlar ver diye 😄😄😄 11 aylıklar tuzu az baharatsız yapıom veriom yiolar masallh ama mamaya devam 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ben emziriyorum hatta şu an.. Çok memnunum.. Ben aslında hamile yatma yastığı diye aldım. Ama emzirme yastığı diye kullandım. İçinde strafor köpük vardı. Hem çocukları çok terletti hem de şekilden şelile giriyodu sonra babam içine yorgancıdan elyaf doldurttu. Kılıflı. Süper oldu.. İkisini aynı anda emzirirsen Aynı anda uyurlar sen de biraz dinlenirsin..yastık bayağı büyük ve u şeklinde markası mycey
canım teşekkürler cevap verdiğin için bende yaptırmayı düşünüyorum ama kullanabilir miyim tereddüt etmiştim. denemekte fayda var aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?