- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.841
Canım şeftali kabiz yapar kayısı dene istersen yeğenimin Dr en kolay havuç ve elma sindirilir deyip ek gıdaya baslatmisti 5.ayda.zormuş bu işler önce gaz sancısı sonra ek gıda telaşı mevzu bebislermiz olunca insan iyice evham yapıyor. Bizimkiler şimdilik mamayi yiyorlar oğlum 3 saatte bir90ml kızım 75 ml içiyor ben senin gibi mamayi sevmesemde icebildikleri sürece vereceğim ek gıda 6aydan önce sıkıntı gibi geliyor
Evet arkadaslar jilda simdi uyuyor ve sabah 5 te uyaniyor gun icinde uykusuzluktan oluyorum resmen uyku duzenini degistirmiyor uyandiriyorum gec uyutuyorum nafile sabah 5 ten beri toplam yarim saat uyumadi simdi uyudu bitik haldeyim
Sezer canim ya korkuttun simdi beni ek gidada once alerji yapip yapmadigini anlamak icin ikiser gun araliklarla sade verip deneme yapmiyor muyuz
Canım şeftali kabiz yapar kayısı dene istersen yeğenimin Dr en kolay havuç ve elma sindirilir deyip ek gıdaya baslatmisti 5.ayda.zormuş bu işler önce gaz sancısı sonra ek gıda telaşı mevzu bebislermiz olunca insan iyice evham yapıyor. Bizimkiler şimdilik mamayi yiyorlar oğlum 3 saatte bir90ml kızım 75 ml içiyor ben senin gibi mamayi sevmesemde icebildikleri sürece vereceğim ek gıda 6aydan önce sıkıntı gibi geliyor
Mrb arkadaşım,seni o kadar iyi anlıyorum ki,bende aynı durumdayımbenim kızların biride öyle az önce zor uyuttum,sabahtan beri toplasan 1 saat uyumamıştır.Allahım rahat uykular versin bebişlerimize,tabii bizede :)
Amin arkadasim ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tatlım ilk ne veriosan herseye bakıcaksın canm en ummadığın sey ya alerji yapar yada pişik yapar cocukta idrar karışıyor biliyorsun kuzunun poposu hep sivilce gbi olur oda cok zor gecio
Alerji belirtileri ne peki
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kuzum şerftali püresinin içine kayısıda ekle bi tane çok degil sorununu çozücektir hemen taze ekle kayısıyı bulamazsan kurusunu hem şeftalinin ekşiligini alır bizim kabız sorunumuz yok ama seviolar bu aralar un çorbasına dadandık çok sevdiler bende yapıom bi günde bir 😃
Canım tattırıyorsun tek bilinç altına yerleştiriosun tadını ki ileride zorluk çekme die bi cay kasıgı bile yese yeter beyinleri boş ya şimdi hemen hafızaya alıolar ben bunu yemiştim die 4 bitti 5. Ayda başladım ben şimdi herşeyi yiolar 11 aylıklar çiğneme refleksleride oluştu şükür ekmek bandırıp verince sap sup yiolar çokta geç kalma zor oluomus canm yemek seciolarmıs
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Tsk canim yarin ve ertesi gun yogurt deneyecegim sabah tekrar seftali vereyim mi yogurt deneyince yoksa sadece ikindi ogununde yogurt mu vereyim 2 gun debeyeyim alerji icin
Alerjisine baktıklarını gün içinde menü yapabilirsin canm ilk 3 gün 1-2 kasık sonra çoğaltabilirsin kasıkları yiyorsa yoğurtta öle 1-2 kasık 3 gün sonra çoğalt zamanla kase yaparsın ara öğün yada 1 öğün
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canım tattırıyorsun tek bilinç altına yerleştiriosun tadını ki ileride zorluk çekme die bi cay kasıgı bile yese yeter beyinleri boş ya şimdi hemen hafızaya alıolar ben bunu yemiştim die 4 bitti 5. Ayda başladım ben şimdi herşeyi yiolar 11 aylıklar çiğneme refleksleride oluştu şükür ekmek bandırıp verince sap sup yiolar çokta geç kalma zor oluomus canm yemek seciolarmıs
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kayisi yerine visne koysam olmaz mi sezer
Doğru söylüyorsun canım yeğenim yeme problemi olan bir cocuktu ablam çok sıkıntı çekti şimdi 8 yaşında yeme konusunda hala mizmiz inş bizimkiler iyi olur şu ağlama nobetlerini bir atlatsak hersey daha güzel olacak uykularinda bile içli içli alıyorlar yeniden mama larını değiştim aptamil aldım SMA kullanıyordum oglanda dr bebelac . nutri confor önermisti oda mübarek çamur gibi oğlum içerken işkence cekiyordu .gündüz 1.2 saat anca uyuyorlar.aksam 6 ile 10 arası sürekli bağırarak agliyorlar sabah 6aydan yeniden ağlama nöbeti az önce uyuttum ikisinide.bide ağlarken oğlumun gözünden yaş geliyor bu normalmi kızda yok bebeklerde hiç gormedigim için şaşırdım biraz.
Kayısının alerjik oldugunu okumadım hiç canm 1 adet koycan zaten vişne asitli canm pişik yapabilir bi kaç adet ondanda at içine mix yaparsın 😄 bizde yapmadı pişik
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim elma koydum kayisi bulamadim
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canlarım benim ya kıymam ağlaması yas gelmesi normal biraz ağlamaya meyilli galba canım benim kızlar hala öle ucunda göz yası hazır beklio sanki 😃 bebelac 1 kullandım ben yakında 4 e gecicem memnun kaldım çok hiç prematüre kullanmadım canm dr a görede hareket etmedim desem kıZarsın bana tüm mamaları denedim 1 er hafta kaka durumuna göre degiştirdim katılarak ağlama olmadı tatlım ondan ne dicemi bilmiom ben sürekli masaj yaptım kızlara bacakları dizlerden kırdım karnına ittirdim çektim sabahtan aksama kadar ara ara yaptım gaz için ilaç kullanmadık biz banyo yaptırıp yatırmayı denedin mi rahatlatıo oda küçük şaşallara bebegi yakmıcak sıcaklıkta su koyup beline ve ayaklarına koyabilirsin 2.5 aylıklardı dimi yanlış hatırlamıom
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Yediler mi ohh afiyet olsun pamuklarıma metebolizma çalıştırıo oda
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Yediler canim ya iki uv kasik vetiyorum ama agliyorlar gerisini istiyorlar
Evet canım hafta sonra 3 aylık olucak bana 2 güne bir yaptiriyorum ama banyodan sonra daha bir huysuzlasiyorlar bagirsaklarindan sürekli ses geliyor çok acı çekiyor benim Miniklerim onlar ağlıyor ben Ağlıyorum
Oy oy maşallah el gıdayı sevicekler annesi çok sevindim valla hep böle yerler inşallah ☺️
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?