2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Emzirdigin sürece zaten gdo aldı canm patates pirinç bulgur un yag çekirdek domates daha binlerce yiyecek gdo lu yanı sulu gübreli işlemden gecen seyler daha gdolu diceksin sende pişirirken onu işlemden geçiriyorsun ve ateşle buluşan kimyasalları dahada ortaya çıkartıyorsun sütümüz olsa emzirirdik degilmi süt yerine mama verdik aylarca beni sütüm olsa 2 yasa kadar emziirirdim simdi niye mama vermiyoruz o zaman bastan vermicektik madem süt diye biraz düşünmek taşınmak lazım ufacık bedenlere çok sey yüklüyoruz biz bile hazımedemeyip aglandıgımız yiyecekleri minnacık çocuklara yediriyoruz cnm üzülüyorum 😔

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim niye mama vermeyi dusunuyorsun ki 1.5 yasa kadar corba meyve puresi muhallebi vermek daha saglikli olmaz mi canim
Ben bir an once mamadan kurtulmak istiyorum

Onlarla birlikte canm vericem veriyorumda anne sütü yerine mama verioz ya bende anne sütü gbi 1.5 yasa kadar vericem sonra sütten kesicem 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım mycey hamile yastigiyla emziriyorum pembe beyaz olan..geceleri birlikte uyandıklarında kurtarıcım oluyo..

Slm kizkar biz 2,5 aylık oLduk..22 Nisan'da 37+1 de dogum yaptım kızlarım Lale ce Gül kucağıma aldım simdilik annem ve esimin yardımlarıyla idare ediyorum..gaz cok fenaydı sanırım artık azaliyo cok mutluyum yavas yavas etrafa bakmaya basladilar

Oyy maşallah canm büyümüşler bile çokta güzel bir ayda doğum yapmıssın hemen yanına almıssındır kızlarını ☺️ 3. Ayda gaz kimi bebeklerde tamamen bitiyor sizinde oyle olcak galiba esler olmasa nasıl üstesinden gelirdik kimbilir maşallah size rabbim bozmasın canm 😊

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Amin..Cok sukur canim kuvoze girmediler birbirimize alışıyoruz iste yavas yavas..ins gaz biterse cok rahatlicam

Amin..Cok sukur canim kuvoze girmediler birbirimize alışıyoruz iste yavas yavas..ins gaz biterse cok rahatlicam

İnşallh cnm erkenden biter yine ara ara oluyor ama 6. Aya kadar çok nadir oda sütün gaz yaparsa gazlı yiyeceklerden mamaya tam geçtiğimizde oda bitmişti 5. Ayda

Buğlem'im 👣 Eslem'im

4 ay bitti canim

Onlarla birlikte canm vericem veriyorumda anne sütü yerine mama verioz ya bende anne sütü gbi 1.5 yasa kadar vericem sonra sütten kesicem 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim niyeyse bilmiyorum ama mama bana cok itici geliyor ara sira vicdan azabi cekiyirum sut veremedigim icin mama zararliymis gibi geliyor bana o yuzden bir an once biraknak istiyorum

Canim niyeyse bilmiyorum ama mama bana cok itici geliyor ara sira vicdan azabi cekiyirum sut veremedigim icin mama zararliymis gibi geliyor bana o yuzden bir an once biraknak istiyorum

Daha çok küçükler tatlım çok üsteleme sen ek gıda diye çünkü gerekli vitemini veremiyoruz onlara mama herseylerini karşılıyor bizim kan degerlerimiz 11.5 mesela çok ii me zamam tam olarak yemek yemege baslıcaklar kesicem.
Şeftali tek basına kabız yapar canm içine bir tane kuru kayısı koymanı öneririm yada elma ile karıştır muhallebi için erken yogurt mayala günlük sütten yada bulabiliyorsan keçi sütü ile yap derim havuc suyu yapabilirsin çorba verebilirsin kabak ile başlarsın havuç pirinç eklersin sonra ıspanak pırasa kereviz zenginleştirirsin. Benim kızlar artık herseyi yior sükür çok eksi olmadıkça kiraz karpuz bunlar için erken 7-8 ayı bekletmelisin tropikal yiyecekler 8. Aydan sonra ananas mesela
Bebe bisküvisini kendin yapabilirsin bir çok tarıf var ben denedim kendim begenmedim yapmıom hazır olanı 6. Ayda denedim ishal oldular bir daha hiç yedirmedim
Ek gıdaya alışsın bünyeleri kahvaltılar baslıcak yumurta omlet birsürü sey canm acele etme ama daha süt bebegi onlar tatlım Allah korusun ölümcül seyler olur ömür boyu vicdan azabı cekersin 😕

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Olurmu canım bende mamayı azaltıyolar diye üzülüyorum.sezerinde dediği gibi bütün ihtiyaçlarını karşılıyo mama.bizimkiler ek godaya başlayalı nazlı içiyolar mamayı ama ek gıdAyıda doya doya yemedikleri için üzülüyorum.devam sütüne başladım bide seviyolar onuda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de çok mücadele ettim vermemek için senin gibi vicdan yaptım ama gece sütüm iyice azaldı vermek zorunda kaldım. Sen ne kadarda bir veriyosun mamayı günde kaç kere? Sezerin de dediği gibi daha erken ek gıda için bence sütün varsa bol bol emzir.
Bugun ilk ek gida olan seftalimizi yedik niyeyse
Sonra hemen mama istediler
ek gida takvimim ve yiyecekler nasil olmali
Benimkiler de meyve veya çorba yiyolar sonra devamını istiyolar galiba emziriyorum ancak öyle sakinleşiyolar..alışamadılar daha bence..

Canim doktor kontrolunde veriyorum ek gidayi zaten mama istemeden zorla veriyorum iki saatte bir o yuzden biraz ek gidada usteliyorum bu ay ikiside 500 gr almis sadece

Canim benimkilere mamayi da zorla iciriyorum

Iki saatte bir 60_75 ml iciyorlar sutum yok denecek kadar azdi hep sadece sakinlessinler diye vrriyorum

Sezer canim ya korkuttun simdi beni ek gidada once alerji yapip yapmadigini anlamak icin ikiser gun araliklarla sade verip deneme yapmiyor muyuz

Beyaz mrb canım hamileliğimiz birlikte geçmişti burda görüşmek ne güzel bende 14 nisanda doğum yapmıştım ahmet emir ve zeynep naz bizim Miniklerin ismi gaz şansınız azalmış ne güzel bizimkiler aynı yoğunlukta devam ediyor bazen sabrim tükeniyor inş çabucak geçer gündüz uykusuz neredeyse yok ama gece güzel uyuyorlar kiloları aynı doğmuştu 2100 ancak şimdi kızım oglumdan 1 kilo daha az 2 hafta önce götürdü oğlum 4800 kız 3800 seninkileerin kilosu nasıl birde gaz için bişey kullandinmi

Sezer canim ya korkuttun simdi beni ek gidada once alerji yapip yapmadigini anlamak icin ikiser gun araliklarla sade verip deneme yapmiyor muyuz

Canım bizde 3 aylık olmak üzereyiz malesef benim sütum de çok az soyleki günlük 360ml çıkıyor çıkmıyor mama yoğunlukta besliyorum vicdanım senin gibi hiç rahat değil ama elden başka bişey gelmiyor .Ek gıdaya elma ve havuç suyu ile başlanıyor diye duymuştum oda 40 ml geçmemek şartıyla

Canim doktorum meyve puresi ile basla dedi ama seftali puresi verdim oda kabizlik yapar diyor arkafaslar beninkiler zaten kabiz ne yapacam bilemedim simdi

Canim doktorum meyve puresi ile basla dedi ama seftali puresi verdim oda kabizlik yapar diyor arkafaslar beninkiler zaten kabiz ne yapacam bilemedim simdi

Canım şeftali kabiz yapar kayısı dene istersen yeğenimin Dr en kolay havuç ve elma sindirilir deyip ek gıdaya baslatmisti 5.ayda.zormuş bu işler önce gaz sancısı sonra ek gıda telaşı mevzu bebislermiz olunca insan iyice evham yapıyor. Bizimkiler şimdilik mamayi yiyorlar oğlum 3 saatte bir90ml kızım 75 ml içiyor ben senin gibi mamayi sevmesemde icebildikleri sürece vereceğim ek gıda 6aydan önce sıkıntı gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…