- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.821
Cnm sağol cevap için. .. Ben daha çok kendim bişeyler yapmak istiyorum. Bi de gece tıkanırlarsa diye korktum. Bugün gündüz tam buğdayı düdüklüde iyice hŞladık. Sonra mikserden geçirip sulu kısmından verdik biraz.. Rahatsız olmadılar..pirinçler hep gdo lu gibi. Tam buğdY daha doğal geliyor.. Malum gdo ya belli oranda izin geldi yasa ile. Mamalara daha dikkat etmek lazım... Veya kendim organik pirinç unu bulsam da anne sütümle kArıştırsam çok mu ağır gelir??
Canim niye mama vermeyi dusunuyorsun ki 1.5 yasa kadar corba meyve puresi muhallebi vermek daha saglikli olmaz mi canim
Ben bir an once mamadan kurtulmak istiyorum
Emzirdigin sürece zaten gdo aldı canm patates pirinç bulgur un yag çekirdek domates daha binlerce yiyecek gdo lu yanı sulu gübreli işlemden gecen seyler daha gdolu diceksin sende pişirirken onu işlemden geçiriyorsun ve ateşle buluşan kimyasalları dahada ortaya çıkartıyorsun sütümüz olsa emzirirdik degilmi süt yerine mama verdik aylarca beni sütüm olsa 2 yasa kadar emziirirdim simdi niye mama vermiyoruz o zaman bastan vermicektik madem süt diye biraz düşünmek taşınmak lazım ufacık bedenlere çok sey yüklüyoruz biz bile hazımedemeyip aglandıgımız yiyecekleri minnacık çocuklara yediriyoruz cnm üzülüyorum 😔
Napalım yaa bu dünyanın çivisi çıkmış artık.. Koruyabildiğimiz kadar koruyacağız çocuklarımızı..nasıl olsa gdo aldılar deyip boşverirsem olmaz.. Napıcaz bilmiyorum((
Emzirdigin sürece zaten gdo aldı canm patates pirinç bulgur un yag çekirdek domates daha binlerce yiyecek gdo lu yanı sulu gübreli işlemden gecen seyler daha gdolu diceksin sende pişirirken onu işlemden geçiriyorsun ve ateşle buluşan kimyasalları dahada ortaya çıkartıyorsun sütümüz olsa emzirirdik degilmi süt yerine mama verdik aylarca beni sütüm olsa 2 yasa kadar emziirirdim simdi niye mama vermiyoruz o zaman bastan vermicektik madem süt diye biraz düşünmek taşınmak lazım ufacık bedenlere çok sey yüklüyoruz biz bile hazımedemeyip aglandıgımız yiyecekleri minnacık çocuklara yediriyoruz cnm üzülüyorum 😔
Napalım yaa bu dünyanın çivisi çıkmış artık.. Koruyabildiğimiz kadar koruyacağız çocuklarımızı..nasıl olsa gdo aldılar deyip boşverirsem olmaz.. Napıcaz bilmiyorum((
Koruyamıyorsun işte demek istedigim o canm herseyde var sabunda bile yer gök gdo bolversende vermesemde gdo veriosun o yüzden ne cocugu ne kendini üzmenin anlamı yok canm içine gönlüne yatıyorsa yedir ayına ve bası yasaklara uy yeter
Buğlem'im 👣 Eslem'im
selam tecrübeli ikiz anneleri. aranızda ikiz emzirme yastığı edinip ikizlerini aynı anda emziren var mı acaba? gerçekten işe yarıyormu? sanki yastıkla beraber emzirmek çok kolay gibi gözüküyor ama herşey gözüktüğü gibi olamaz o yüzden yaşayanlara sormak istedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Canım mycey hamile yastigiyla emziriyorum pembe beyaz olan..geceleri birlikte uyandıklarında kurtarıcım oluyo..
Slm kizkar biz 2,5 aylık oLduk..22 Nisan'da 37+1 de dogum yaptım kızlarım Lale ce Gül kucağıma aldım simdilik annem ve esimin yardımlarıyla idare ediyorum..gaz cok fenaydı sanırım artık azaliyo cok mutluyum yavas yavas etrafa bakmaya basladilar
Oyy maşallah canm büyümüşler bile çokta güzel bir ayda doğum yapmıssın hemen yanına almıssındır kızlarını ☺️ 3. Ayda gaz kimi bebeklerde tamamen bitiyor sizinde oyle olcak galiba esler olmasa nasıl üstesinden gelirdik kimbilir maşallah size rabbim bozmasın canm 😊
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Amin..Cok sukur canim kuvoze girmediler birbirimize alışıyoruz iste yavas yavas..ins gaz biterse cok rahatlicam
Ben emziriyorum hatta şu an.. Çok memnunum.. Ben aslında hamile yatma yastığı diye aldım. Ama emzirme yastığı diye kullandım. İçinde strafor köpük vardı. Hem çocukları çok terletti hem de şekilden şelile giriyodu sonra babam içine yorgancıdan elyaf doldurttu. Kılıflı. Süper oldu.. İkisini aynı anda emzirirsen Aynı anda uyurlar sen de biraz dinlenirsin..yastık bayağı büyük ve u şeklinde markası mycey
Ne kadarlık cnm çocukların?
Onlarla birlikte canm vericem veriyorumda anne sütü yerine mama verioz ya bende anne sütü gbi 1.5 yasa kadar vericem sonra sütten kesicem 😃😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim niyeyse bilmiyorum ama mama bana cok itici geliyor ara sira vicdan azabi cekiyirum sut veremedigim icin mama zararliymis gibi geliyor bana o yuzden bir an once biraknak istiyorum
Canim niyeyse bilmiyorum ama mama bana cok itici geliyor ara sira vicdan azabi cekiyirum sut veremedigim icin mama zararliymis gibi geliyor bana o yuzden bir an once biraknak istiyorum
Ben de çok mücadele ettim vermemek için senin gibi vicdan yaptım ama gece sütüm iyice azaldı vermek zorunda kaldım. Sen ne kadarda bir veriyosun mamayı günde kaç kere? Sezerin de dediği gibi daha erken ek gıda için bence sütün varsa bol bol emzir.Canim niyeyse bilmiyorum ama mama bana cok itici geliyor ara sira vicdan azabi cekiyirum sut veremedigim icin mama zararliymis gibi geliyor bana o yuzden bir an once biraknak istiyorum
Benimkiler de meyve veya çorba yiyolar sonra devamını istiyolar galiba emziriyorum ancak öyle sakinleşiyolar..alışamadılar daha bence..Bugun ilk ek gida olan seftalimizi yedik niyeyse
Sonra hemen mama istediler
ek gida takvimim ve yiyecekler nasil olmali
Daha çok küçükler tatlım çok üsteleme sen ek gıda diye çünkü gerekli vitemini veremiyoruz onlara mama herseylerini karşılıyor bizim kan degerlerimiz 11.5 mesela çok ii me zamam tam olarak yemek yemege baslıcaklar kesicem.
Şeftali tek basına kabız yapar canm içine bir tane kuru kayısı koymanı öneririm yada elma ile karıştır muhallebi için erken yogurt mayala günlük sütten yada bulabiliyorsan keçi sütü ile yap derim havuc suyu yapabilirsin çorba verebilirsin kabak ile başlarsın havuç pirinç eklersin sonra ıspanak pırasa kereviz zenginleştirirsin. Benim kızlar artık herseyi yior sükür çok eksi olmadıkça kiraz karpuz bunlar için erken 7-8 ayı bekletmelisin tropikal yiyecekler 8. Aydan sonra ananas mesela
Bebe bisküvisini kendin yapabilirsin bir çok tarıf var ben denedim kendim begenmedim yapmıom hazır olanı 6. Ayda denedim ishal oldular bir daha hiç yedirmedim
Ek gıdaya alışsın bünyeleri kahvaltılar baslıcak yumurta omlet birsürü sey canm acele etme ama daha süt bebegi onlar tatlım Allah korusun ölümcül seyler olur ömür boyu vicdan azabı cekersin 😕
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Olurmu canım bende mamayı azaltıyolar diye üzülüyorum.sezerinde dediği gibi bütün ihtiyaçlarını karşılıyo mama.bizimkiler ek godaya başlayalı nazlı içiyolar mamayı ama ek gıdAyıda doya doya yemedikleri için üzülüyorum.devam sütüne başladım bide seviyolar onuda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de çok mücadele ettim vermemek için senin gibi vicdan yaptım ama gece sütüm iyice azaldı vermek zorunda kaldım. Sen ne kadarda bir veriyosun mamayı günde kaç kere? Sezerin de dediği gibi daha erken ek gıda için bence sütün varsa bol bol emzir.
Benimkiler de meyve veya çorba yiyolar sonra devamını istiyolar galiba emziriyorum ancak öyle sakinleşiyolar..alışamadılar daha bence..
Canım mycey hamile yastigiyla emziriyorum pembe beyaz olan..geceleri birlikte uyandıklarında kurtarıcım oluyo..
Slm kizkar biz 2,5 aylık oLduk..22 Nisan'da 37+1 de dogum yaptım kızlarım Lale ce Gül kucağıma aldım simdilik annem ve esimin yardımlarıyla idare ediyorum..gaz cok fenaydı sanırım artık azaliyo cok mutluyum yavas yavas etrafa bakmaya basladilar
Sezer canim ya korkuttun simdi beni ek gidada once alerji yapip yapmadigini anlamak icin ikiser gun araliklarla sade verip deneme yapmiyor muyuz
Canım bizde 3 aylık olmak üzereyiz malesef benim sütum de çok az soyleki günlük 360ml çıkıyor çıkmıyor mama yoğunlukta besliyorum vicdanım senin gibi hiç rahat değil ama elden başka bişey gelmiyor .Ek gıdaya elma ve havuç suyu ile başlanıyor diye duymuştum oda 40 ml geçmemek şartıyla
Canim doktorum meyve puresi ile basla dedi ama seftali puresi verdim oda kabizlik yapar diyor arkafaslar beninkiler zaten kabiz ne yapacam bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?