2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canim formalite iste kendileri tutsa bogazlarina kacmasa ne guzel olurdu ne guzel

Aynn canım ya nerde 😃 benim kızlar dünden beri çok huysuz cnım hep ağlıolar basım agrıdı valla ağlamalarına sabah 7 insaat baslıo uyanıolar kendileri gene uyuyo ama ağlayarak perişan etti bizi bu inşaat sabrım kalmadı ya bitsin artık die dua ediom 6 ay ya bi inşaat bitmezmi 😭😭😭😭😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim rabbim yardimcin olsun zor aglayinca insan ne yaoacagini bilmiyor benimkiler sicaktan cok huzursuz oluyorlar dedigin gibi sestende cok etkileniyorlar

Arkadaslar kanguru aldim ama icine koyunca alttan destekli oldugu icin oturur vaziyeyte oluyorlar.zararli olmaz mi belleri agrimaz mi

Arkadaslar kanguru aldim ama icine koyunca alttan destekli oldugu icin oturur vaziyeyte oluyorlar.zararli olmaz mi belleri agrimaz mi

Ben iki defa koydum kızları onların agrıdımı bilmem ama bizim ağrımıştı 😃 6 aylık bebek kucakta oturtulmaya başlanıyo cnm zaten uzun süreli durmucaklar 1-2 saat dimi bişey olmaz.
Uyudumu kızlar o sesi duymuyorlarda işte sabah tam saati 7 uyanmaya mana arıolar acıkıolar ya 8.5 besliom 9.5 uyumus oluolar hayiyle cok acıkıolar 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Cabim onu biraz katlaniyor bizinkilere idare eder esim gorup almis

Güzelmiş çok begendim valla iyi günlerde kullanım tatlım benim alt kısmı çok hosuma gitti kucakta tasımak işkence biliyormusun çok yardımcı olur size

Bak bu benim meyvelerle yaptıgım karışım
Yarım bardak su bi tatlı kaşıgı pirinç unu ocakta koyulaştırıom az soguyunca içine istedigim meyveleri katıom blendır cekiom böle 2 kase yediler bugun ( içinde iki ceviz iki kuru kayısı iki hurma bi şeftali var )

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Sezer iki gğndür eymen bi tuhaf yanından ayrılır ayrılmaz morarana kadar ağlıyo.anlamadımki noldu cocupa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sezer iki gğndür eymen bi tuhaf yanından ayrılır ayrılmaz morarana kadar ağlıyo.anlamadımki noldu cocupa

Çocuklara bişey oldu valla yaz ayı yaramadı kuzulara benimkilerde öle birini içeride tek bırakım gelene kadar aglıo kızarana kadar hele o göz yaşları badileri ıslanıo uyumayı demiom hiç 1 saate uyuyolar nazarımı oluolar acaba canm ya okuyormusun ikiz olunca göz çok oluo cnm ya
Benim buğlemde tuhaf bi ses keşfetti onu yapınca tıkanıo sanıom elim ayam titrio ates basıo valla hani tıkanırsonda hıııı die çekersin ya nefesi onu yapıo astınlılar gbi kaç oldu gözlemlioz kendisi yapıo ama ilk başta esimde bende çok korktuk sıpa ödümüzü patlatıodu 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Her sesten korkuyo sezer ya.kardeşinin bağırmasına korkuyo.korkuyorum kalıcı bişey bırakcak cocukta diye.hapşırmaya korkuyoz yanında

Her sesten korkuyo sezer ya.kardeşinin bağırmasına korkuyo.korkuyorum kalıcı bişey bırakcak cocukta diye.hapşırmaya korkuyoz yanında

Hahaha kuzum benim ya canm bizi anlattın valla o zamanlar aynı böyleydik eslem çığlık atardı buğlem korkar aglardı videolarımız var böle çok ama alışıo sonra kendisi baslıo çığlığa 😄 bizde simdi ses yükseltsen ağlıolar alınıpta bi görsen laf sölenmio gitme diosun anam nie dedin bi büzüo dudağı baslıo içli ağlamaya çok alem bunlar bak kalıcı olmaz inşallah bol bol video Çek anı kalsın canm ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

İnş canım benimde bazen kendimi tutamayıp of diye bağırdıpım oluyo kendimi suçluyorum benşm yüzümden değişti ağlıyo cocuk diye

Kuzum ya kolay degil canm ikincil ev eş aile insanda sabır kalmıyor ki bazen bende off diye bagırıom alınıp ağlıolar çok üzülüom sonra ama tek basına çok zor oluo ne sevincini anlatıcan biri var ne üzüntünü birine bişey desen hemen sana akıl hocalığı yapıyor bu ğünlerde geçiçek görmezden gelmeye başlıcan yaptıklarını insan pişiyor zamanla katlanmayı sabretmeyi biliyor
Ben sokakta ağlayan cocuk görünce anneye cok kızardım biliyormusun hatta birine bagırdım bi seker ya al ne olcak kaç kuruş sanki diye ama şimdi hak veriyorum ona bağırana kızardım vurmaya karşıydım ama 😃😃😃 olcak böle seler galba 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Afiyet olsun et lop olsun ins canim tarif hemen hafizaya alindi:beer:

Tsk canim daha dememedik disarida bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…