2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ya bende 11 gibi besliyom 3-4 e kadar uyuyolar.bide 3-4 gibi veriyom fazla ama mızırdanıyolar.iyice uyanmadan veriyim diyorum bende.nasıl bırakılırki gece beslenmesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen ne veriyorsun ek gidayi kacta nasil veriyorsun canim

Canım ben sabah kahvaltı veriyorum labne pekmez bisküviyle mama yapıyorum haftada 3 gün yjmurta sarısı,sona sırasıyla meyve,çorba,yoğurt,sebze püresi veriyorum.mamaya pek sıra gelmiyo inş bunlarlada doyuyolardır

Elma seftali muz verdim canim ikindide yigurt veriyorum yogurt gaz yapiyor sanirim ama alisacaklar
Bugun ne vereyim meyve olarak acaba

Maşallah canm benim afiyet olsun kuzulara kuru kayısın varsa onu yap muhallebi kabız olmazlar ben şimdi yaptım vericem içine dut pekmezide koydum 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Maşallah ya kızlarında sendd cok güzelsiniz.allah kötü günlerini göstermesin

Tesekkür ederim canm 😄 kendileri zamanla bırakır canm gece beslenmesini bşr defa besleniolarmıs ben gecede sürekli kalkıolar die düşündüm 8 saat uyuyorlar gece ölemi aç maşallah maşallah zamanla bırakırlar inşallah 7 yada 8. Aydı galba bıraktı benimkiler sen yinede acıkıp uyanınca ver ki dayanmayı öğrensinler açlığa onların iyiliği için hersey

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Yok kız ne 8 saati:)11 de beslesem gece.3 te yine beslşyom mızırdanmaya başladıklarındA.

Yok kız ne 8 saati:)11 de beslesem gece.3 te yine beslşyom mızırdanmaya başladıklarındA.

Kaçta yatıolar böle yapsan 9.5 uyuyolardı ben 12-1 gbi uykuda besliodum uyanmadan sabaha kadar idare ediodu onları 7-8 kalkıyolardı yatmadan sütlü pirinçli kasık maması varya onu biberonla veriodum gecedr mama uykuda öle öle derken istemediler ağladılar yemicen die uyku tatlı geldi galba 😃 üzülmüştüm aç kalıcaklar die dr cok sevindi buna gülmüştü bana aç kalsa uyumaz demişti 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ne gzl ya keşke benimkilerde istemese yemiycem diye:)8:30 9:30 Arası uyuyolar canım.sabah 6-7 arası uyanıyolarne zaman 1 saat daha fazla uyuyacaklar sabah7 ye razıyım 6 oluyo genelde

Aylin geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım yaz geldi.

Tesk canım çok korkuttu bizi.

Sezercim maşallah çok tatlisiniz zaman geçmiyor gibi ama hamilelik fotolarina bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum.

Canım ne güzel 8.30 da uyuyorlar mis bizim yaramazlar 3 aylık gece 11 den önce uyumuyorlar erken yatmaya nasıl alıştıracagim bilmiyorum gerçi 18 22 saatleri kolik saatimiz sancıları geçmeden uyku düzeni veremeyiz gibi geliyor

Kızlar bişey sormak istiyorum benim minikler 34 haftalik doğdu yoğun bakımda kalmadı kızım 1 gün oğlum 2 gün ku vede kaldı sonra kartlara çıkardılar 1 hafta sarılık için kaldılar çıktık. 1 ay sonra rop muayenesine getirin dediler bende her hastaneye ggoturdugumde yipraniyorlar diye goturmedim şimdi kafamda takıntı gözlerinde bi sıkıntı varmı diye güneşe çıkarttigimizda gözlerini kisiyorlar etrafa bakiniyorlar ama parmagimi takip edemiyorlar sizinkiler ne zaman takip etmişti. Şimdi gotursem rop yaparlarmi geç kaldım galiba off ben cook pinpirigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…