- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.901
Rsbbim bagislasin sana canim
Allah uzun ömürler versin,sağlıkla sıhhatle inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol bitanem tsk ederim cümlemizin inşallah 😊
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ay saol kuzum benim napıo seninkiler iyilermi ek gıda nasıl gdio ?
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eki Görüntüle 1183327
Kızlar çok duygulandım fotolara baktım video izledim böle bişey yaptım 😭😭😭
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Hım ben 12 de besliodum uykuda uyandırmdan canm sabaha kadar uyuolardı öle ama 7 aylıkken yapmaya başlamıştım ondan önce onlar ne zaman uyanırsa besliodum zaten 1 ay sonrada gece beslenmesini bırakmıslardı bi dene istersen 11 saat ac kalabiliomus bebek 5. Aydan itibaren
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sen ne veriyorsun ek gidayi kacta nasil veriyorsun canim
Elma seftali muz verdim canim ikindide yigurt veriyorum yogurt gaz yapiyor sanirim ama alisacaklar
Bugun ne vereyim meyve olarak acaba
Maşallah ya kızlarında sendd cok güzelsiniz.allah kötü günlerini göstermesin
Tesekkür ederim canm 😄 kendileri zamanla bırakır canm gece beslenmesini bşr defa besleniolarmıs ben gecede sürekli kalkıolar die düşündüm 8 saat uyuyorlar gece ölemi aç maşallah maşallah zamanla bırakırlar inşallah 7 yada 8. Aydı galba bıraktı benimkiler sen yinede acıkıp uyanınca ver ki dayanmayı öğrensinler açlığa onların iyiliği için hersey
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Yok kız ne 8 saati:)11 de beslesem gece.3 te yine beslşyom mızırdanmaya başladıklarındA.
Kaçta yatıolar böle yapsan 9.5 uyuyolardı ben 12-1 gbi uykuda besliodum uyanmadan sabaha kadar idare ediodu onları 7-8 kalkıyolardı yatmadan sütlü pirinçli kasık maması varya onu biberonla veriodum gecedr mama uykuda öle öle derken istemediler ağladılar yemicen die uyku tatlı geldi galba 😃 üzülmüştüm aç kalıcaklar die dr cok sevindi buna gülmüştü bana aç kalsa uyumaz demişti 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Tesk canım çok korkuttu bizi.Aylin geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım yaz geldi.
Tesekkür ederim canm 😄 kendileri zamanla bırakır canm gece beslenmesini bşr defa besleniolarmıs ben gecede sürekli kalkıolar die düşündüm 8 saat uyuyorlar gece ölemi aç maşallah maşallah zamanla bırakırlar inşallah 7 yada 8. Aydı galba bıraktı benimkiler sen yinede acıkıp uyanınca ver ki dayanmayı öğrensinler açlığa onların iyiliği için hersey
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ne gzl ya keşke benimkilerde istemese yemiycem diye:)8:30 9:30 Arası uyuyolar canım.sabah 6-7 arası uyanıyolarne zaman 1 saat daha fazla uyuyacaklar sabah 7 ye razıyım 6 oluyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?