2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canim kendileri tutmaya calisiyorlar ama kendileri tutamiyorlar ellerine alinca mudahale etmiyorum

Ne kadarlık seninkiler?benim kızın biri sürekli beslenmeyi reddediyor da,daha biberonu görsün basıyor yaygarayı o yüzden keşke benimki de böyle sakin sakin beslenebilse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben görmüştüm hastane yollarında perişan olurken 😃 gayet rahat tasıyolardı uzaktan öle görünüo ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ins canim sanki rahat gibi gorunuyor

Canim 4 ay bitti benimkilerde baxen oyle bazen de sessizce besleniyorlar.bazen mama verene kafar belki istisnasiz 20 kez basini saga sola ceviriyor

Son düzenleme:

Canim 4 ay bitti benimkilerde baxen oyle bazen de sessizce besleniyorlar.bazen mama verene kafar belki istisnasiz 20 kez basini saga sola ceviriyor

Dönem dönem oluo bebeklerde benimkiler de bi ay çok güzel yio biri bi ay diğeri yemio atak dönemi diom ben o yüzden hep 100-200 grm farkedio her ay bi biri önde gidio bi biri içmio yarım saat sonra tekrar deniom geri kalanını bitirio zorlamıom ama içiriom mamasını

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bizimde 5 ay bitti ama kızlarımdan biri sadece 1.ayda güzel beslendi,sütümde vardı ozaman çok iyi kilo almıştı.2.aydan beri hiiç beslenmek istemiyo görseniz her beslenmemiz eziyet.okadar çok ağlıyo ki anlatamam bazen bende başlıyorum ağlamaya.ek besinlere geçince düzelir belki diyodum ama sonuç yine hüsran.dokunmasam öyle duracak aç aç iştahsız bebek çoook zormuş yaa

Gece hic yemiyorlar diyebilirim

Ayni durumdayiz canim ya gecen ay ikiside 500 gr akdilar sadece

Son düzenleme:
Arakadaslar benim kizlar zaten kabiz muz versem mi bugum muz ve elma puresini karistirsam olur mu elma alerjisine bakmistim bugun muz denesem mi

Arakadaslar benim kizlar zaten kabiz muz versem mi bugum muz ve elma puresini karistirsam olur mu elma alerjisine bakmistim bugun muz denesem mi

Muz erken bence canım biz 6 aylık olduk korkuyom vermeye:)bizimde biri kabız.8-9 aydan önce vermem heralde

Kızlar bizim başımıza çok kötü bi olay geldi kızımın altını değiştirirken bacaginda bi böcek yakaladık eşim böceği kavanoza koydu kızıyla birlikte hastaneye goturduk kefeye benziyor hemen tahlil yapalım dedi Dr kan tahlili yaptırdık yavruma şükür bişey çıkmadı ama cook korktuk üstlerine dustukce bişeyler çıkıyor geçen hafta arkadaşın bağ evine gitmiştik yanıma bolca değişik çamaşır almıştım onlarlami geldi diyorum şehrin göbeğinde kene ne gezer anlamadım aman dikkat edin kızlar camasirlarini yikayinca iyice kontrol edip giydirin utusuz giydirmemde ama anlamadım nerden geldi

Rabbim korusun canim ya

Gece hic yemiyorlar diyebilirim

Ayni durumdayiz canim ya gecen ay ikiside 500 gr akdilar sadece

Gece beslemek ii degilmiş zaten canm beslenmek istemiolarsa zorlama daha ii gelişimleri güzel olur 10-2 arası gece büyüme hormonu saşgılamıomus karnı çok doluysa bünye onla savaşıyormuş sadece dinlenemiomus bebek

Muz zaten çok az vericeksin canm fındık kadar çogu kabız yapar bide ip gbi seler çıkıo kakasında ben alerji baktım die yarım muz verdim ikisine kakasında ip gbi seler çıktı ödüm koptu hemen acile gittik tahlil için kaka istediler 1 gün bekledik bişey çıkmadı o gene muz çok lifli oldugu için bebek ögütemiomus ondan ip gbi çıkıomus 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aman canım Allah korumuş çok geçmiş olsun kötü bişey olmadığına sevindim her yerden gelmiş olabilir rüzgarla bile ne kadar dikkat etsemde işte oluo canm 😔 bi ara bizi karınca sardı delirdim ısırcak die böcek görmim su kulağa kaçanlar oluo bazen her gece kalkıom bakıom su veriom kızlara yatıom 3 defa kalkıom gece içim eahat etmio camlara sineklik yaptım kapının altına sünger balkon yok bende ama oradan bile gelmiş olabilir canm çok geçmiş olsun ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim ya ben özellikle uykudan kaldırıp gece besliyorum şöyle deyim 21.yada22 de kadınların doyurup yatiriyorum 4 saat sonra kaldırıp bidaha besliyorum 4 saat sonra tekrar ama ilk beslemede çok uykulu oluyorlar çoğunlukla uykulu yiyorlar yani ben kaldirmasam uyanmazlar yanlış mı yapıyorum aceba

Hım ben 12 de besliodum uykuda uyandırmdan canm sabaha kadar uyuolardı öle ama 7 aylıkken yapmaya başlamıştım ondan önce onlar ne zaman uyanırsa besliodum zaten 1 ay sonrada gece beslenmesini bırakmıslardı bi dene istersen 11 saat ac kalabiliomus bebek 5. Aydan itibaren

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aynen oyle yaptim ama elma suyuyla ezip oyle verdim canim ya

Kızlar çok duygulandım fotolara baktım video izledim böle bişey yaptım 😭😭😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…