- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.881
Tsk canim daha dememedik disarida bakalim artik
Canim kendileri tutmaya calisiyorlar ama kendileri tutamiyorlar ellerine alinca mudahale etmiyorum
Ben görmüştüm hastane yollarında perişan olurken 😃 gayet rahat tasıyolardı uzaktan öle görünüo ☺️
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ne kadarlık seninkiler?benim kızın biri sürekli beslenmeyi reddediyor da,daha biberonu görsün basıyor yaygarayıo yüzden keşke benimki de böyle sakin sakin beslenebilse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ins canim sanki rahat gibi gorunuyor
Canim 4 ay bitti benimkilerde baxen oyle bazen de sessizce besleniyorlar.bazen mama verene kafar belki istisnasiz 20 kez basini saga sola ceviriyor
Ins canim sanki rahat gibi gorunuyor
Canim 4 ay bitti benimkilerde baxen oyle bazen de sessizce besleniyorlar.bazen mama verene kafar belki istisnasiz 20 kez basini saga sola ceviriyor
Bizimde 5 ay bitti ama kızlarımdan biri sadece 1.ayda güzel beslendi,sütümde vardı ozaman çok iyi kilo almıştı.2.aydan beri hiiç beslenmek istemiyogörseniz her beslenmemiz eziyet.okadar çok ağlıyo ki anlatamam bazen bende başlıyorum ağlamaya.ek besinlere geçince düzelir belki diyodum ama sonuç yine hüsran.dokunmasam öyle duracak aç aç iştahsız bebek çoook zormuş yaa
Dönem dönem oluo bebeklerde benimkiler de bi ay çok güzel yio biri bi ay diğeri yemio atak dönemi diom ben o yüzden hep 100-200 grm farkedio her ay bi biri önde gidio bi biri içmio yarım saat sonra tekrar deniom geri kalanını bitirio zorlamıom ama içiriom mamasını
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Arakadaslar benim kizlar zaten kabiz muz versem mi bugum muz ve elma puresini karistirsam olur mu elma alerjisine bakmistim bugun muz denesem mi
Muz erken bence canım biz 6 aylık olduk korkuyom vermeye:)bizimde biri kabız.8-9 aydan önce vermem heralde
Kızlar bizim başımıza çok kötü bi olay geldi kızımın altını değiştirirken bacaginda bi böcek yakaladık eşim böceği kavanoza koydu kızıyla birlikte hastaneye goturduk kefeye benziyor hemen tahlil yapalım dedi Dr kan tahlili yaptırdık yavruma şükür bişey çıkmadı ama cook korktuk üstlerine dustukce bişeyler çıkıyor geçen hafta arkadaşın bağ evine gitmiştik yanıma bolca değişik çamaşır almıştım onlarlami geldi diyorum şehrin göbeğinde kene ne gezer anlamadım aman dikkat edin kızlar camasirlarini yikayinca iyice kontrol edip giydirin utusuz giydirmemde ama anlamadım nerden geldi
Gece hic yemiyorlar diyebilirim
Ayni durumdayiz canim ya gecen ay ikiside 500 gr akdilar sadece
Kızlar bizim başımıza çok kötü bi olay geldi kızımın altını değiştirirken bacaginda bi böcek yakaladık eşim böceği kavanoza koydu kızıyla birlikte hastaneye goturduk kefeye benziyor hemen tahlil yapalım dedi Dr kan tahlili yaptırdık yavruma şükür bişey çıkmadı ama cook korktuk üstlerine dustukce bişeyler çıkıyor geçen hafta arkadaşın bağ evine gitmiştik yanıma bolca değişik çamaşır almıştım onlarlami geldi diyorum şehrin göbeğinde kene ne gezer anlamadım aman dikkat edin kızlar camasirlarini yikayinca iyice kontrol edip giydirin utusuz giydirmemde ama anlamadım nerden geldi
Canim ya ben özellikle uykudan kaldırıp gece besliyorum şöyle deyim 21.yada22 de kadınların doyurup yatiriyorum 4 saat sonra kaldırıp bidaha besliyorum 4 saat sonra tekrar ama ilk beslemede çok uykulu oluyorlar çoğunlukla uykulu yiyorlar yani ben kaldirmasam uyanmazlar yanlış mı yapıyorum acebaGece beslemek ii degilmiş zaten canm beslenmek istemiolarsa zorlama daha ii gelişimleri güzel olur 10-2 arası gece büyüme hormonu saşgılamıomus karnı çok doluysa bünye onla savaşıyormuş sadece dinlenemiomus bebek
Muz zaten çok az vericeksin canm fındık kadar çogu kabız yapar bide ip gbi seler çıkıo kakasında ben alerji baktım die yarım muz verdim ikisine kakasında ip gbi seler çıktı ödüm koptu hemen acile gittik tahlil için kaka istediler 1 gün bekledik bişey çıkmadı o gene muz çok lifli oldugu için bebek ögütemiomus ondan ip gbi çıkıomus 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim ya ben özellikle uykudan kaldırıp gece besliyorum şöyle deyim 21.yada22 de kadınların doyurup yatiriyorum 4 saat sonra kaldırıp bidaha besliyorum 4 saat sonra tekrar ama ilk beslemede çok uykulu oluyorlar çoğunlukla uykulu yiyorlar yani ben kaldirmasam uyanmazlar yanlış mı yapıyorum aceba
Gece beslemek ii degilmiş zaten canm beslenmek istemiolarsa zorlama daha ii gelişimleri güzel olur 10-2 arası gece büyüme hormonu saşgılamıomus karnı çok doluysa bünye onla savaşıyormuş sadece dinlenemiomus bebek
Muz zaten çok az vericeksin canm fındık kadar çogu kabız yapar bide ip gbi seler çıkıo kakasında ben alerji baktım die yarım muz verdim ikisine kakasında ip gbi seler çıktı ödüm koptu hemen acile gittik tahlil için kaka istediler 1 gün bekledik bişey çıkmadı o gene muz çok lifli oldugu için bebek ögütemiomus ondan ip gbi çıkıomus 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eki Görüntüle 1183327
Kızlar çok duygulandım fotolara baktım video izledim böle bişey yaptım 😭😭😭
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eki Görüntüle 1183327
Kızlar çok duygulandım fotolara baktım video izledim böle bişey yaptım 😭😭😭
Buğlem'im 👣 Eslem'im
ne güzel olmuş ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?