- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.141
sebze çorbasıyla başladım. havuçi patates ve kabağı haşlayıp, blenderdan geçirdim. üzerine zeytinyağı gezdirip verdim. sebze çorbası tatlı bir çorba oluor. bebeklerin reddedeceğini sanmam.Ne tür çorbalar yaptın içine tahil kullandınız mi canım
Ben un çorbası vermeni tavsiye etmem. Hem unun bi faydası yok hemde kavurma işlemi uygulanıyor ki çocuklar için zararlı.Canım mesela ıspanak çorbasinin suyunu mu vereyim
Un çorbası nasıl yapayim canım sebze konusunda hiç bir fikrim yok o yüzden ayrıntılı anlatmanizi rica ediyorum canım ya
Normal canım hatta ileride kaburga agrilarin dahada artacak 30.haftadan sonra benim çok yogundu ağrılar göbek dediğimde de ilk hatalardan itibaren ağrı vardı drum rahim büyüdüğü için bu ağrılar çok normal demişti endişe etme sağlıklı hamileliklerSlm tecrubeli anneler size bir konuda danismak istedim. 26+4gunluk hamileyim. Sag ve sol yerlesimli biri kiz biri oglan bebism var. Bu haftanin basindan beri sagdaki kizim ust sag kaburgama dogru agri yapio. Kafasinin ustte oldugunu biliodum. Gobek deligimin hizasinda. Ama bu kadar agrimasi normal mi. Aksamda yer degisti simdi gobek deligim ve cevresi cok acio. Sadece duz yatinca gecio.normal mi kizlar???
merhaba , hep takip ediyordum ama yazamamıstım, kızlar benim bebeklerim tam 4 ay oldular ama 2 haftadır cok zor yiyip sut iciyorlar dr herseyleri normal dedi kan tahlili bile yaptık ama derdime care bulamadilar,biraksam zorlamasam 10cc bile icmeyecekler, denemedigim yol yöntem kalmadi ,ne olur bir yardim edin boyle birsey yasayan oldu mu, anne sutu inek sutu yogurt muhallebi bildigim tum mamalar sma humana hipp vs vs denemediğim yol kalmadı yok yok yok vallahi deli olacam lutfn bir bilen yatdim etsin,
sevgiler hepinie
Bu arada kiloları nekadar canım bizimkiler in kilo farkı çok kızım 5.5 oğlum 6.5 kilo 34 haftalik dogdular kilo problemin yoksa çok takma geçici bir durumdur insmerhaba , hep takip ediyordum ama yazamamıstım, kızlar benim bebeklerim tam 4 ay oldular ama 2 haftadır cok zor yiyip sut iciyorlar dr herseyleri normal dedi kan tahlili bile yaptık ama derdime care bulamadilar,biraksam zorlamasam 10cc bile icmeyecekler, denemedigim yol yöntem kalmadi ,ne olur bir yardim edin boyle birsey yasayan oldu mu, anne sutu inek sutu yogurt muhallebi bildigim tum mamalar sma humana hipp vs vs denemediğim yol kalmadı yok yok yok vallahi deli olacam lutfn bir bilen yatdim etsin,
sevgiler hepinie
merhabalar, hoş geldinMerhaba hanimlar. Ben oglumdan sonra ikizlere hamileyim simdi de. Cok heyecanli ve bir okadar da tedirginim. Bakalim neler bekliuor bizi.oglumuz da henuz 1.5 yasinda ve ben 20. Haftamin icinseyim.
Papatya bu zırt pırt uyanmalar gececek dimimerhabalar, hoş geldin
birden kocaman bir aile olacaksınız ne güzel
cinsiyetleri belli oldu mu?
arkadaşım ben seni nereden tanıyorum? mart annelerine mi yazıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?