- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.181
Canım sütlü çorba nasıl oluyo yazarmısın sana zahmet.bide kemik suyu kullansammı corbalara yoksa sadece et suyumu
PAPATYA canım birde kıyma dolapta kaç gün bekleyebilir kavrulmuş
Çoğu doktor bu konuda ayrılıyo.kimisi 3 aydan sona oturtulabilir diyo kimisi 6 aydan önce oturtmayın diyo..bizimkiler 3 aylıkken kendileri kucakta oturmak istiyodu yatırdığımız zaman kıyamet kopuyodu.seninkilerde artık oturabişir kucakta.bizimkiler henüz desteksiz uzun süre oturamıyolarKızlar bebeklerinizi tam olarak kaçıncı ayda kucagimiza yada destekli oturttunuz ben bizimkileri bazen kucagimda oturtuyorum 4.5 aylıklar erken mi sizce
Sağolasın papatya:)son bi soru.süt çorbasını inek sütüylemi yapmalıyım ypksa devam sütümü?inek sütü hiç vermedim daha.devam sütü veriyorum geceleri
armayı düdüklüde iyice haşla canım
ben fazlaca haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum mesela
sonra bir tencerede çok az su ile bulguru haşla, iyice ezilsin bunlar sonra üstüne sütü ekle bir taşım kaynat canım
benimkiler severek içiyor, bir de ben oğluma sütü sadece böyle içirebildiğim için sık aralıklarla yapıyorum.
ben hem kemik hem et suyu kullanıyorum canım
hangisi denk gelirse artık
canım ben kuru kıymayı kavurup cam kaseye koyuyorum
hani şu ağzı da sıkıca kapananlardan olanlara
kavanoza da koyabilirsin
sonra da onu en fazla 3 veya 4 gün içinde tüketiyorum
mesela içine soğan sarımsak doğrayıp üstüne de bir yumurta kırıyorum
oldu sana bir öğün :)
Canım sabah kahvaltı veriyorum peynir pekmez bisküvi ile hazırlıyorum haftada 3 gün yunurta sarısı katıyorum,sonaki öğünde mama veriyorum,sonra yoğurt,yoğurtan sonraki öğün çorba(tarhana yada yoğurt corbası)..güne sığdırabilirsem meyve veriyorum bazen vakit kalmıyo:)beslenme araları değişiyo bazen 3 saate bazen 4 saate besleniyolar.gecede yukaflı mama veriyorum
Oyy canım benim geçmiş olsun merak ettim bende uzun süre girmeyince bizim kilerde iyi şükür ağlamalari mız tam gaz devam ek besinleri tattiriyoz az az meyve ve yogurt
Tam olcu veremiycem canim ben goz karari yapiyorum .1-2 tatli kasigi pirinc unu 1 tatli kasigi irmik ben sutle yapiyorym 10 aylik benimkiler sen suyla yapip devam sutu koyabilirsin suyunun olcusune gore . Kaynayana kadar karistirarak pisir kaynayinca 1-2dk daha pisir. Icine ben muz ceviz seftali bazen pekmez katiyorum.Tsk arkadaşlar kilo alimi yok gece acliktan çok uyaniyirlar muhallabiinin tam tarifini yazar misin
Tam olcu veremiycem canim ben goz karari yapiyorum .1-2 tatli kasigi pirinc unu 1 tatli kasigi irmik ben sutle yapiyorym 10 aylik benimkiler sen suyla yapip devam sutu koyabilirsin psuyunun olcusune gore . Kaynayana kadar karistirarak pisir kaynayinca 1-2dk daha pisir. Icine ben muz ceviz seftali bazen pekmez katiyorum.
Bazilari piruncunu besleyici degil diyor ama icine guzel seyler katinca besleyici degeri de oluyo.bebeklerin kesintisiz uymasi onemli buyumeleri icin.uzun sure uyumalari icin de karni tok ve susuz olmamasi gerekir. Bu tarifi dr hayri gozlukgiller de verdi zahide yetisin programinda bilginize....
güzel başladı tatil ama yarıda kestik. çünkü ben hastalandım. yeni toparlandım.canım pek bir şey anlamadım ya
suyu hiç sevmediler, hatta ereni denize sokabilmek ne mümkün, Zeynep gün içinde mutlaka giriyordu ama o da çabuk sıkılıyordu
ev tatili yaptık, düzenlerini bozmadık diyebilirim
ama ben çok yoruldum canım
kumda çok güzel oynadılar, sinek ve nem olmadığı ve gün içinde çok oynadıkları için uykularının maşallahı vardı
siz neler yaptınız? sizin tatiliniz nasıldı?
daha önce soracaktım ama bu aralar hiç uğramadın buraya.
güzel başladı tatil ama yarıda kestik. çünkü ben hastalandım. yeni toparlandım.
çocuklar denizi kumu çok sevdiler. sıkıntımız olmadı. hep dışarıdaydık. 3 gün böyle sürdü.yine de yorucuydu tabiç sürekli peşindesin. kum yemesin, arı sokmasın, güneşe gitmesin vs. anne babanın dinlenmesi mümkün değil. yanımızda olsaydı yardımcı biri daha kolay olurdu. ama sırayla girdik denize. yinede ucundan köşesinden 3 günlük bir tatil oldu.
tatilin 3 günü alerji başladı ben de. antibiyotik kullanıyordum. doktorlar ondan şüphelendilerç vücudum felaket bir hal aldı. taildeyken hemen doktora gittim ama işğneler kortzionlar işe yaramadı. yüz göz şişti morardı. tanınmayacak haldeydim. saatler içierisnde yüzüm felaket bir hal aldı. zaten o zaman da tatili kesip yola çıkmştık. ertesi gün hataneye yattım zaten. 3 gün kaldım hastanede. düzelmeye yakın çıktım. ama çocuklarrrrrrr
tüm huyu suyu değişti. tatilden dönerken yolsa anneme haber verdik hastaneye yatacağım kesin gibiydi. o gece geldi. ben sabah karşı acile gittim. çocuklar uyandıklarında annemi gördüler direkt. tanımıyorlar da. sanırım etkilendiler. 3 gün ben evde yoktum. kv falan geldi. baba da evdeydi ara ara. ama çok etkilendiler yokluğumdan. sürekli baba kucağında ağlayan çocuklar olmuşlar. eve döndüm. bana da gelmediler. 3 gün de geçti küskünleri. bana olan küskünlükleri moralimi daha da bozdu
sonra ev alt üst oldu tabi tatil dönüşü. yıka,katla, koy, temizlik falan. anca eski düzenimize döndük.
annenin hasta olması da çok zormuş. hele evden uzaklaşması. 3 gün ayrılıktan bu kadar etkileneceklerini tahmin etmezdim. tatil güzel başladı ama kötü ve erken bitti malesef.
iyiyim. eski halime geri döndüm.
canım benim çok üzüldüm
çok geçmiş olsun yaaa
kıyamam yavrularıma, 7/24 yanlarında olan anne bir anda ortadan kayboluyor, anlamlandıramamışlardır
ayyy canlarım benim
ayyy vallahi çok üzüldüm ya
tek 3 günlük olsun ayrılık, küsmüşlerdir onlar sana annesi
şimdi nasılsın peki? iyileşmişsindir inşallah
Sezer son_maviumut nerelerdesinizzzzzz özledim sizi kizlar
Canım ya bende çok merak ettim nerelerde diye özledim kendini minikler nasilben şifremi unuttumesimin hotmail hesabındaydı onun hesabınında şifresini üst üste yanlış girdim kitlendi açamadım sezer60 yerine sezerr60 açtım telefonda kadınlar kulübü indirmiştim oda açılmıo giremiyorum sizi çok özledim (((
güzel başladı tatil ama yarıda kestik. çünkü ben hastalandım. yeni toparlandım.
çocuklar denizi kumu çok sevdiler. sıkıntımız olmadı. hep dışarıdaydık. 3 gün böyle sürdü.yine de yorucuydu tabiç sürekli peşindesin. kum yemesin, arı sokmasın, güneşe gitmesin vs. anne babanın dinlenmesi mümkün değil. yanımızda olsaydı yardımcı biri daha kolay olurdu. ama sırayla girdik denize. yinede ucundan köşesinden 3 günlük bir tatil oldu.
tatilin 3 günü alerji başladı ben de. antibiyotik kullanıyordum. doktorlar ondan şüphelendilerç vücudum felaket bir hal aldı. taildeyken hemen doktora gittim ama işğneler kortzionlar işe yaramadı. yüz göz şişti morardı. tanınmayacak haldeydim. saatler içierisnde yüzüm felaket bir hal aldı. zaten o zaman da tatili kesip yola çıkmştık. ertesi gün hataneye yattım zaten. 3 gün kaldım hastanede. düzelmeye yakın çıktım. ama çocuklarrrrrrr
tüm huyu suyu değişti. tatilden dönerken yolsa anneme haber verdik hastaneye yatacağım kesin gibiydi. o gece geldi. ben sabah karşı acile gittim. çocuklar uyandıklarında annemi gördüler direkt. tanımıyorlar da. sanırım etkilendiler. 3 gün ben evde yoktum. kv falan geldi. baba da evdeydi ara ara. ama çok etkilendiler yokluğumdan. sürekli baba kucağında ağlayan çocuklar olmuşlar. eve döndüm. bana da gelmediler. 3 gün de geçti küskünleri. bana olan küskünlükleri moralimi daha da bozdu
sonra ev alt üst oldu tabi tatil dönüşü. yıka,katla, koy, temizlik falan. anca eski düzenimize döndük.
annenin hasta olması da çok zormuş. hele evden uzaklaşması. 3 gün ayrılıktan bu kadar etkileneceklerini tahmin etmezdim. tatil güzel başladı ama kötü ve erken bitti malesef.
sağol. allah çocuklarımızı ve bizi daha beterinden korusun.Çok geçmiş olsun...:)
ben şifremi unuttumesimin hotmail hesabındaydı onun hesabınında şifresini üst üste yanlış girdim kitlendi açamadım sezer60 yerine sezerr60 açtım telefonda kadınlar kulübü indirmiştim oda açılmıo giremiyorum sizi çok özledim (((
Canım ya bende çok merak ettim nerelerde diye özledim kendini minikler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?