- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
ben baştan beri 3 saatte bir besliyorum hiç 2 saat denmedi bana hep 3saat dendi öyle besledim bir sorun olmadı ,açlık krizine de girmediler.
ama şimdi gece uykusuna alıştırma dönemindeyim ,gündüz uyumasınlar diye azar azar veriyorum ,oğlan az verince delriyor ,bi içişte 150 yi götürecek nerdeyse doymak bilmiyor kerata
bizimkilere ben 125 cc içirdimmi 3 saat rahat uyuyorlar ben de öğrendim artık o kıstası saat başı 50 cc veriyorum mideleri dolmadığı için uyumuyorlar ya da uyuslar da 1 saati geçmiyor
akşam da veriyorum 125 ya da 150 mışıl mışıl uyuyorlar
mesela 2 saatmi uyutmak istiyrm 100 cc veriyorum 2 saate denk geliyr
artık öğrendim huylarını ona göre ayarlıyorum
Albilda,bebeklerinin uyku suresi uzasin,gazı tuzu kalmasin,birazda ele avuca gelsinler,o zaman yalniz bakabilirsin,ortalam 2-3ay gibi;-)
Sabaha kadar uyumadilar kv ve kocis sabaaha kadar uyudular hos esim odasinda yatiyoo ama yine de coook sinirliyim... Cektim ciktim simdi disarda kahvalti yapiyorum... Biraz vicdan yapiyorum ama bebiklerimin karnini doyurup ciktim... Biraz nefes almaya cok ihtiyacim var
Sabaha kadar uyumadilar kv ve kocis sabaaha kadar uyudular hos esim odasinda yatiyoo ama yine de coook sinirliyim... Cektim ciktim simdi disarda kahvalti yapiyorum... Biraz vicdan yapiyorum ama bebiklerimin karnini doyurup ciktim... Biraz nefes almaya cok ihtiyacim var
şuan bizimkilere verdiğim miktar tam karınlarını doyuran miktar. daha fazlasını veremiyorum. 2 saatte ancak o kaar doyuyorlar. yoksa ben de 3 saate uzatmak istiyorum ama fazlasını içemiyorlar. her hafta içtikleri miktarı artrıyorum ben yine de 2 saate otomatik takılmış durumdalar.
Yok papatyacim aslinda doldurmadi ama,en basindan beri zaten cogunluk dogum yapan arkadaslar pek buraya yazmiyo,doguran kaciyo,yazanlar belli kisilerdi,ben sahsen devam etsin isterim,bebislerimizin buyudugunu gorelim;-)sanırım bu topik miadını doldurdu
kimse uğramıyor buraya artık
Yok papatyacim aslinda doldurmadi ama,en basindan beri zaten cogunluk dogum yapan arkadaslar pek buraya yazmiyo,doguran kaciyo,yazanlar belli kisilerdi,ben sahsen devam etsin isterim,bebislerimizin buyudugunu gorelim;-)
Sen napiyosun nsl gidiyo,1 ay oldu mu,aşi oldunuz mu,sutun nsl
Bu arada papatya ankaranin neresindesin merak ettim;-)
duygucum maşallah sende toparlamışsın,bebikleri götürdün mü hulusi hocaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?