- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Bu arada unuttum,emzik kullaniyo mu seninkiler,yani mamayi azaltmak icin,oyalamak icin mutlaka zorlada olsa alistir,benimkinin biri aliyoda,öbur inat almiyo ama zorluyorum
Tugba nerelerdesin seni daha az gorur olduk,kizlar nsl,bak annende var,artik seni daha sık beklyrz;-)
Papatya ben eryaman - sincan arasi bi yerdeyim,ama eryamana daha yakinim.valla toplansak cok iyi olur,şoyle yazin,cocuklar toparlaninca guzel olur;-) benim pasalar cok sukur buyuyo,artik daha iyiler,ilk uc aylik kabus dönemini hatirlamak bile istemiyorum:-( simdi geceleri daha iyi uyuyolar,en azindan bende uyuyabiliyorum,gunduzleri ilgi istiyolar artik,maalesef kucaga cok alistilar,24 st birileri onlari gezdirse cok mutlu olcaklar4aylik oldular,ilk 3ay eve misafir kabul etmedik,son 1aydirda arka arkaya misafir agirladik...ilk uc ay cok sik dr.kontrollerimiz ve ultrason,röntgen,kan tahlili gibi hastane isleride cok sıktı ama artik cogunlukta onlarda bitti,su an tek derdim kucuk oglum nazli nazli yiyor,onun hizli kilo almasi ama kabullendm artik,o benim nazli kusum olcak,yavas yavas buyuyecek sut konusunda bende cok ugrastim ama olmayinca olmuyo gercekten,hatta gittikce azaliyo,uzuluyorum,son bi ugrasla ne yapabilirim diye dusunuyorum,hatta bu sayede buradan kizlarada sorayim,arttirmak icin bildiginiz seyler neler:-(
aslında paylaşımlar çok faydalı oluyor
kendi adıma öyle düşünüyorum
beni ve bebeklerimi neler bekliyor az çok benden önde olan arkadaşlardan öğreniyorum
ama bir kaç gündür kimse uğramıyor buralara
bana gelince bir çok iyiyim, bir çok depresifim
ama idare ediyorum
günlari sayıyorum inanki
bir an önce büyüsünler istiyorum ya
bugün gün boyunca bremen mızıkacıları gibiydiler
biri sustu, diğeri başladı
çıldırmak üzereydim neredeyse
sonra ikisini de banyo yaptırdım, şimdi uyuyorlar
benim de çok uykum var ama birazdan uyanacaklar
onları bekliyorum canım
bugün 31. günümüz bitti
yarın aşılarımızı olmak için sağlık ocağına gideceğiz
bakalım kiloları ne durumda
çok merak ediyorum
süte gelince hiç yetmedi bebeklerime
bundan sonra da yetmeyecek gibi
bir öğün mama bir öğün süt verebilirsem mutlu oluyorum
iki saatte bir 60 cc veriyorum şimdiilik
doktor fazla besliyorsun, miktarı azalt dedi
60 cc ye indirdik şimdilik
sütü artık takmıyorum
elimden gelen her şeyi yaptım ama olmayınca olmuyor demek ki
bünye meselesi
kabullendim yani
büyük masraflardan kurtulmuşsunuz. kanguruyu kullan da bana da bir fiir ver papatya. bizimkiler bebek arabasının emniyet kemerini pek sevmediler. bir de ben bebek arabasında kusacaklar ve göremeyip boğulaccaklar diye korkuyorum. kusma sorunu bitene kadar kanguru mu kullansam diyordum. aacaba rahat ederler mi ki kanguru da. sence nasıl?kızlar nasılsınız
yorgun ve yoğunsunuz değil mi?
eşim Antalya'ya gitti, kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalıyorlar
dün gece sadece süt için kalktım
sağ olsun baktılar torunlarına
öyle güzel uyumuşum ki
günler sonra
bugün de pazara gittim, çok mutlu oldum
kanguru almaya karar verdik
bebeklerimizle gezmek istiyoruz bu güzel havalarda
dün ikinci hepatit aşımızı yaptırdık
ateşimiz çıkmadı
boyumuz kilomuz ölçüldü
almamız gereken kiloyu almışız çok şükür
kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, bu da beni çok mutlu etti
arkadaşımın ikiz bebekleri vardı
dün bana ikizlerin kıyafetlerini verdi
yazın kıyafet almama gerek kalmadı
o kadar güzel kıyafetler verdi ki
çok mutlu oldum
chicconun ana kucağını verdi
onu da almamıza gerek kalmadı
süt sağma makinası, biberon ısıtıcısı, sterilazötör verdi
sağ olsun beni çok büyük masraflardan kurtardı
süt sağmak için bekliyorum şimdi de
hepimize kolay gelsin
büyük masraflardan kurtulmuşsunuz. kanguruyu kullan da bana da bir fiir ver papatya. bizimkiler bebek arabasının emniyet kemerini pek sevmediler. bir de ben bebek arabasında kusacaklar ve göremeyip boğulaccaklar diye korkuyorum. kusma sorunu bitene kadar kanguru mu kullansam diyordum. aacaba rahat ederler mi ki kanguru da. sence nasıl?
sevindim dinlenmene. insana ilaç gibi eliyor değil m? benim uykum daha 3 saati geçmedi. ama alıştık o tempoya. ne yapalım.
Merhaba ,bastan belirteyim ikiz sahibi olmak cok güzel ve cok zor , risk taşımamış olsaydı ne kadar şanslısın diyebilirim ama endometrioziz olman bir yana ikizlere hamile olmak başlı basına riskli gebelik grubuna girer...arkadaşlar merhaba. pzt günü öğrendim ikiz gebeyim. tüp bebek yapırmıştım. 2 embriyo transfer edimişti ama hiç 2sinin birden tutabileceğini düşünmemiştim. bianda ikiz duyunca şok oldum. çok korkuyorum. riskli gebelik benim, hem ikiz hemde endometrioziz hastasıyım. kanım da çok düşük ferrum forta başladım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 48kg ım ben nasıl taşıyacam nsıl doğurcam diye çok tedirginim. nelere dikkat etmem lazım bana biraz yardımcı olun lütfennn
Merhaba arkadaslar ,benim kızlarım 62 günlükler kusmalari hala devam ediyorbir arkasim oğluna aptamil AR diye bı mama kullandığını söyledi kusmayi engelliyormuş.ben denemedim daha ,Dr. a sorucam eger kullan derse kullanıcım.
Bebekleri kusan arkadaslar sizde bı araştırın derim.
arkadaşlar merhaba. pzt günü öğrendim ikiz gebeyim. tüp bebek yapırmıştım. 2 embriyo transfer edimişti ama hiç 2sinin birden tutabileceğini düşünmemiştim. bianda ikiz duyunca şok oldum. çok korkuyorum. riskli gebelik benim, hem ikiz hemde endometrioziz hastasıyım. kanım da çok düşük ferrum forta başladım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 48kg ım ben nasıl taşıyacam nsıl doğurcam diye çok tedirginim. nelere dikkat etmem lazım bana biraz yardımcı olun lütfennn
Papatyacim dinlenmis olmana cok sevindim,bu arada arkadasin süpermis ya,böyle arkadas dostlar basinabak ne diycem,ankaralilar toplanmayi dusunuyoruz,havalar daha iyi olsun da,haberin olsun tamam mi,sana buradan haber veririz;-)
Burcak simdiden hayirli olsun,zorlu ama guzel bi sürec bekliyo seni,korkularla,stresle gecirme hamileligini,olabildigince keyfini cikar,zamanla aklina takilan şeyleri sor,bizde az cok tecrubelerimizi aktarmaya calisalim sana;-) tekrar hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?