- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.421
Canım örümcek yada hoppala kullaniyormusun bende almayi düşünüyorum gerçi dr daha erken dedi ama 7 aylık olduk benimde oğlum çok yaramaz yerinde durmuyor uykunun arasında bile dönmeye çalışıyor odanın bir ucundan diğer ucuna done döne gidiyor bazen kafasını yere çarpıyor canı çok tatlı avazi çıktığı kadar bağırıyor. Enerjisini atacak bişey gerek hoppala alacağım galibarabbim bebeklerinizi korusun ins arkadaslar benimkiler felaket yaramaz oldular artik
Canım örümcek yada hoppala kullaniyormusun bende almayi düşünüyorum gerçi dr daha erken dedi ama 7 aylık olduk benimde oğlum çok yaramaz yerinde durmuyor uykunun arasında bile dönmeye çalışıyor odanın bir ucundan diğer ucuna done döne gidiyor bazen kafasını yere çarpıyor canı çok tatlı avazi çıktığı kadar bağırıyor. Enerjisini atacak bişey gerek hoppala alacağım galiba
Anladım canım bizim sorunumuz oyuncaklari döküp oynarken birbirine zarar veriyorlar daha çok oğlum kızıma sanki sevmek istiyor yüzünü çiziyor saçını cekiyor kafasına tekme atıyor sanki büyüyünce tehlike arttı yuvarlanarak gidip kafasını dolaba çarpıyor.siz Mart dogumluydunuz galiba canım yanılmıyorsam 40 gün var aramızda biz 14 nisan 7 ayimizi doldurduk dr ısrarla orumcege erken diyor.canim biz iki aydir orumcek kullaniyoruz benimkilere yerde yatak serince bir uctan baska ucu donuyordular ama yataklarina alinca besige yani bir iki gundu yatakta bas ayak yeri surekli degisti simdi eskisi kadar donmuyorlar enerjilarini ise odalarina oyuncaklari dokuyorum tum oda oyuncak oluyor icinde emekleye emekleye iynuyorlar canim
Ayy çok tatlı bu yakışıklı lar maşallah. Bizimkilerde bayılıyor tabletten klipli çocuk şarkıları izliyoruz trt çocuk izliyoruz.canim kardeşim en sevdikleri çizgi film .benimkiler çıldırdı iyi mi ..diş mi acaba nedir bu çığlık hali(
anca tv izlerken sakinler gördüğünüz şekilde
Canım yaptigimiz iş aslında gerçekten hem çok zor hem çok kutsal benimde annem 1 haftadır yanımda bakicimizla biraz sorun yaşadık .hiç birşey yapmiyordu. Soyleki mama bile hazirlamiyordu ben herseyi hazırlayıp getiriyordum o sadece veriyordu.uyuduklari anda evine iniyordu biberonlarini yikamiyor oyuncaklar toplanmiyor ve en önemlisi hijyen kurallarına uymuyordu bizde bıraktık imdadima annem yetişti evi arabayla 20 dk bir gece yatiya kalıyor bir gece evine gidiyor babam evde yalnız .işte annelerin hakkı ödenmez. Iyiki onlar yanımızda allah basimizdan eksik etmesinMerhaba kızlar bugün okadar duygusalim ki anlatamam dun mertin gozune sihil kremi kacti goz kan canagi oldu doktorunu aradim bol suyla durula dedi o arada da ablam.aradi onun sesini duyunca o anda koyverdim ağlamaya basladim ablamda annemi aramis sabah 5 de annem beni öperek uyandırdı ben geldim kizim diye okadar yorgundum ki bana merhem oldu inşallah yavrularima annemin bana olduğu gibi bir anne olabilirim sizinlede paylasmak istedim hislerimi kendimizi oyle kasiyoruz ki yavruları buyuturkenbiz bizden geciyoruz annem gelince kendimi hatirladim kendimi degerli hissettim nasıl özlemişim bu duyguyu
Anladım canım bizim sorunumuz oyuncaklari döküp oynarken birbirine zarar veriyorlar daha çok oğlum kızıma sanki sevmek istiyor yüzünü çiziyor saçını cekiyor kafasına tekme atıyor sanki büyüyünce tehlike arttı yuvarlanarak gidip kafasını dolaba çarpıyor.siz Mart dogumluydunuz galiba canım yanılmıyorsam 40 gün var aramızda biz 14 nisan 7 ayimizi doldurduk dr ısrarla orumcege erken diyor.
Bakiciyla olmuyor benimde komsum 2 ay yardimci oldu ama birtek temizlik konusunda memnundum olmadı ogunden beri yalniz bakiyorum.herseye yetismek zor oluyor evet hatta cogu zaman gece esim evw gelince yapiyorum bircok seyi ama kafam rahat yorucumu cok yorucu 4 duvar arasinda kapali kalmak en bunalticisi kimsem yok bu sehirde ama en berbati neydi biliyormusun haxiranda ki deprem hic bir sey yapamadim disari cikamadim cocuklar agladi ben.agladim allaha sukur cok hafif bir depremdi zarar gormedik ama onun piskolojisi yetti ama 1 saat sonra kwndime geldim aldim sirt cantami cocuklari koluma atladim arabaya dogru esimin is yerine allah beterinden saklasin simdi ayaklandilar yuruyorlar korkmuyorum artik okadarCanım yaptigimiz iş aslında gerçekten hem çok zor hem çok kutsal benimde annem 1 haftadır yanımda bakicimizla biraz sorun yaşadık .hiç birşey yapmiyordu. Soyleki mama bile hazirlamiyordu ben herseyi hazırlayıp getiriyordum o sadece veriyordu.uyuduklari anda evine iniyordu biberonlarini yikamiyor oyuncaklar toplanmiyor ve en önemlisi hijyen kurallarına uymuyordu bizde bıraktık imdadima annem yetişti evi arabayla 20 dk bir gece yatiya kalıyor bir gece evine gidiyor babam evde yalnız .işte annelerin hakkı ödenmez. Iyiki onlar yanımızda allah basimizdan eksik etmesin
Evet canım yabancı ile hiç olmuyor şimdilik annem yardım edecek allahtan eşim eve erken geliyor saat 3 de evde o bana en büyük yardımcı .deprem tecruben çok kötü olmuş. Buyuyorlar ama epey zorluk çekiyoruz. Ondan bukadar tatlılar.Bakiciyla olmuyor benimde komsum 2 ay yardimci oldu ama birtek temizlik konusunda memnundum olmadı ogunden beri yalniz bakiyorum.herseye yetismek zor oluyor evet hatta cogu zaman gece esim evw gelince yapiyorum bircok seyi ama kafam rahat yorucumu cok yorucu 4 duvar arasinda kapali kalmak en bunalticisi kimsem yok bu sehirde ama en berbati neydi biliyormusun haxiranda ki deprem hic bir sey yapamadim disari cikamadim cocuklar agladi ben.agladim allaha sukur cok hafif bir depremdi zarar gormedik ama onun piskolojisi yetti ama 1 saat sonra kwndime geldim aldim sirt cantami cocuklari koluma atladim arabaya dogru esimin is yerine allah beterinden saklasin simdi ayaklandilar yuruyorlar korkmuyorum artik okadar
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin,hafta sonu ve ben yine annemlerdeyim.cumadan gelip pazar günü ewe dönüyoruz iyiki annem yakınımda.hakları asla ödenmez benimde tek isteğim cocuklarıma annemin bana olduğu gibi anne olabilmek,benim anneme aşık olduğum gibi cocuklarımda bana aşık olsunlar.bazen sabrımız coktaşıyo sinirden duvarları yumrukladığımı bilirim ama gececk inş bu günlerde.bizim bi damlada olsa düzelen uykumuz 3 gündğr yine kötü,ege ateşli sanırım diş yine,ne dişmiş ya 2 yaşına gelselerde şu dişler bi tamamlansaMerhaba kızlar bugün okadar duygusalim ki anlatamam dun mertin gozune sihil kremi kacti goz kan canagi oldu doktorunu aradim bol suyla durula dedi o arada da ablam.aradi onun sesini duyunca o anda koyverdim ağlamaya basladim ablamda annemi aramis sabah 5 de annem beni öperek uyandırdı ben geldim kizim diye okadar yorgundum ki bana merhem oldu inşallah yavrularima annemin bana olduğu gibi bir anne olabilirim sizinlede paylasmak istedim hislerimi kendimizi oyle kasiyoruz ki yavruları buyuturkenbiz bizden geciyoruz annem gelince kendimi hatirladim kendimi degerli hissettim nasıl özlemişim bu duyguyu
Sedef canım seni çok merak etmiştim hatta dün topige girdiğimde aklıma geldi nasıl oldu minikleri diye.evet canım yabancı ile çok zor üstelik benimki komsum du çok pişman oldum komşu ile böyle bir ilişkiye gireli biseyde soyleyemiyosun çocukları ağzından opuyor böyle sevgimi olur ben öpmeye kiyamiyorum hijyen kurallarına hiç dikkat etmiyor ben hem fiziksel yorgunluk hem kafa yorgunluğu şimdi annem yardım ediyor yaşlarına gelene kadar da edecek inş. Sonrası bakalım bizim bidik lar belki akillanir. Anneleri kimseye ihtiyaç duymaz tek bakar.bu arada babaanneleri 3 aydır görmeye bile gelmiyor bırakın yardımı oda anne...saçma sapan bişeye kustu hanımefendi. Hep yardıma ihtiyacimiz olduğu zamanlar aynı şeyi yapar sağolsun. ...Bu arada kızlar yabancı bşriyle ewde olmak elbette zordur allah benim yüzüme baktıda halam var bizim bakıcımız o,allah annemi ve onu başımızdan eksik etmesin elim kolum onlar benim.canı gibi sewiyo cocuklarımı,hafta sonları özlüyo,cocuklarıma gösterdiği sewgi bile yeter,yabancı biri böyle sevemezdi,sevmediği içinde özenle bakamAzdı
Canım netten bilmiyorum ama geçenler AVM ye gitmiştik mother care ve c.a da güzel tutumlar vardı. Biz almıyoruz bu kış. Kızıma hediye geldi.oglumun yok onuda montla falan idare ediyoruz.bende ayakkabı arıyorum. Bi türlü bulamadım. Ya çok minik ya çok büyük oluyor. sıcak tutacak bişey istiyorum.bu arada günlük e bebeği de ziyaret et.guzel indirimler oluyor tekstil ürünlerinde bir tane alınca 2. Yüzde elli indirimli oluyor.Arkadaslar slm tulum seklinde kaban (parka) almak istiyorum bildiginiz bir site var mi kizlar icin alacagim 9. Ayin icindeler
Herşey aynı devam bizde canım 10 aylık olduk,gececek demekten sabretmekten başka bişi gelmiyo elden.ağızdan öpmek ne yahassas bebekler bizimkiler erken doğdular millete laf anlatamıyosun işte,hadi onu geç kadınınnasıl içinden gelşyo ağızdan öpmek,başkasının bebeği sonuçta,değişik bi kadınmışSedef canım seni çok merak etmiştim hatta dün topige girdiğimde aklıma geldi nasıl oldu minikleri diye.evet canım yabancı ile çok zor üstelik benimki komsum du çok pişman oldum komşu ile böyle bir ilişkiye gireli biseyde soyleyemiyosun çocukları ağzından opuyor böyle sevgimi olur ben öpmeye kiyamiyorum hijyen kurallarına hiç dikkat etmiyor ben hem fiziksel yorgunluk hem kafa yorgunluğu şimdi annem yardım ediyor yaşlarına gelene kadar da edecek inş. Sonrası bakalım bizim bidik lar belki akillanir. Anneleri kimseye ihtiyaç duymaz tek bakar.bu arada babaanneleri 3 aydır görmeye bile gelmiyor bırakın yardımı oda anne...saçma sapan bişeye kustu hanımefendi. Hep yardıma ihtiyacimiz olduğu zamanlar aynı şeyi yapar sağolsun. ...
Cok gecmis olsun cnm bizimde aynı şekilde ama bizim ki gripten[/QUOTE]lybonsdf, post: 37800014, member: 358741"]Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin,hafta sonu ve ben yine annemlerdeyim.cumadan gelip pazar günü ewe dönüyoruz iyiki annem yakınımda.hakları asla ödenmez benimde tek isteğim cocuklarıma annemin bana olduğu gibi anne olabilmek,benim anneme aşık olduğum gibi cocuklarımda bana aşık olsunlar.bazen sabrımız coktaşıyo sinirden duvarları yumrukladığımı bilirim ama gececk inş bu günlerde.bizim bi damlada olsa düzelen uykumuz 3 gündğr yine kötü,ege ateşli sanırım diş yine,ne dişmiş ya 2 yaşına gelselerde şu dişler bi tamamlansa
Canım ben lcw den ince mont aldım indirimdeydi 20liraya aldım.içi polar,şimdilik yeter zaten kışın çok dışarı çıkmayız,çıksakta içlerine yün yelek gşydiririm sıcacık olur.seneye şişme mont alıcam:)senin dediklerin astronot tulum galiba,çok pahalı bişey alma derim,cabuk büyüyolar cocuklar.ucuzlarda aynı işlevi görüyoArkadaslar slm tulum seklinde kaban (parka) almak istiyorum bildiginiz bir site var mi kizlar icin alacagim 9. Ayin icindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?