2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
burada bu şirin tatlı buyumus bebekleri görüyorum ya diyorum ki,ooohhooo bunlar genç kız olmuş delikanlı olmuş, benimkiler böyle olur mu ,yook benim için zaman durdu ,
bugünleri göremem ben yaşına girdiği gun ben görmem ölürüm daha asırlar var diyorum,,
bana 1 tek gun bile geçmiyor kızlar 6.5 olduk stop ettik sanki

rabbim bagislasin canim ins cok sirinler sirinceler

Oyyy maşallah çok tatli bu minikler
teşekkürler. bebek olupta sevimli olmayan var mı?
zaman çabuk geçecek. 6 aylık olana kadar çok yıpranıyorsunuz. ama bundan sonra daha zevkli olcak. onlar öğrendikçe ve tepki verdikçe mutlu olmaya başlayacaksınız. bir de işrahlı, kolay yemek yiyen bebekleriniz varsa ne mutlu size.
kolay gelsin hepimize.

allah bağışlasın. maşallah. nazar değmesin. büyüdüklerine tanık olalım inşallah

işte benim kızlar. 21 aylık olacağız.Eki Görüntüle 1294332

tuğbacım allahım bağışlasın
çok tatlılar
maşallah yavrularıma
miniminnacık doğdular, bak kocaman olmuşlar, çok güzel bakmışsın arkadaşım

geçmiyor gibi görünse de geçiyor arkadaşım
hem de en zor zamanınız bitmiş canım
az kaldı, her şey daha güzel olacak inşallah

maşallah yavrularıma, allahım nazardan saklasın
çok ama çok tatlılar

Bunlarda benim kuzularim dogum gunlerinden bir fotoğraf
Ama suan cok hasta ikiside grip burunlar fena akıyor. Dun rop muayenesinin senelik kontrolü vardi buralarda doktie yok mecbur istanbula gittik şükürler olsun birsey çıkmadı ama bugun ikiside salya sumuk hasta oglum gece hic uyuyamadi biz neysede muhtwmelen komsularda uyumadi simdi uyuttum inşallah azcik uyurda rahatlar yavrum

aman allahımmm cooook sekerler cooook tatlılar,

aylin seninkiler de ne kadar kocaman olmuşlar, sakın bir daha ,kilo almıyor ,diye uzulme coook buyumus coook normal bebeklerin,

papatya verdiğin moral için tesk ederim sagol arkadaşım,

tugba senin kızlar tam yemelik ısırmalık olmuş ,gözleri cook normal hic oyle diğer sasılar gibi durmuyorlar cok normal cin gibi bakıyorlar.

jonquil geçmiş olsun demeyi unuttum pardon arkadaşım geçmiş olsun bol limonlu ıhlamur içir.

aman allahım bir gelin bir damat olmuş snki. çok çok güzeller. maşallah.
istanbulda nereye gidiyorsunuz rop a. hangi doktora? ne durumda göz gelişimleri?
geçmiş olsun.
bize göre solda duranın sağ gözü kaymış halde. iki gözünde birden yok. yani var da ikisi aynı anda kaymıyor. ve sürekli şaşı bakmıyorlar. bir şeye bakarken kayıveriyor gözleri.
sağol canım düşüncelerin için.

Ayyy maşallah çok tatlılar yerim ben bu kuzulari

Canım oğlumun kilosu normal çok şükür yasitlarini yakaladı kızım 6700 hala hele şu idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yavrumu sağlıklı olsunlarda kiloyu takmiyirum. Bu arada senin miniklerin inde fotosunu bekluyoruz

çok çok güzeller maşallah
ki ne maşallah

ntugbagoksin, post: 37671993, member: 403860"]aman allahım bir gelin bir damat olmuş snki. çok çok güzeller. maşallah.
istanbulda nereye gidiyorsunuz rop a. hangi doktora? ne durumda göz gelişimleri?
geçmiş olsun.

bize göre solda duranın sağ gözü kaymış halde. iki gözünde birden yok. yani var da ikisi aynı anda kaymıyor. ve sürekli şaşı bakmıyorlar. bir şeye bakarken kayıveriyor gözleri.
sağol canım düşüncelerin için.[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim canım gelinle damat yapmaya calistik biz ama bu konuda doğuştan gelen bir sempatileri var.
Goz doktorumuz huseyin yetik Yedikule surpirc ermeni hastanesi allaha Şükür goz gelisimleri guzel kizimin sol gozunde bir kısıklık var o canımı sıkıyor du ama zamanla duzelir dedi bakalim bekliycek 2 sene sonra çağırdı artik.

Kızlar biz 7 aylık olmak üzereyiz oğlum çok hareketli kızım sadece yüz üstü dönebiliyor. Kızımın kaslarını geliştirecek oglumun enerjisini bosaltacak bir oyuncak arıyorum. Dr yurutece erken dedi netten biraz araştırdım fisher price hoppala var güzel bişeye benziyor aranızda kullanan varmı biraz pahalı araştırmadan almak istemedim

Hic bunun icin uzulme cnm benimkiler tam tersiydi oglum oldugu yerde kalıyordu 0 hareket ama 11 aylikken kizimdan once yurudu gerci yurutecin etkiside var ama ikiside yurutecle 2 ay gezdi

Hic bunun icin uzulme cnm benimkiler tam tersiydi oglum oldugu yerde kalıyordu 0 hareket ama 11 aylikken kizimdan once yurudu gerci yurutecin etkiside var ama ikiside yurutecle 2 ay gezdi
Tesk canım insan anne olunca herseyi kafaya takıyor işte yapmak istemesemde birbiriyle kiyasliyorum biri firfir dönüyor surunuyor diğerinde tık yok karnimdaykende böyleydi minik kızım az gitmedik acillere hareket etmiyor diye çok Nazlı çok hassas bizi çok ugrastiracak adida naz keşke koymasaydim diyorum

rabbim bebeklerinizi korusun ins arkadaslar benimkiler felaket yaramaz oldular artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…