- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.401
işte benim kızlar. 21 aylık olacağız.Eki Görüntüle 1294332
Oyyy maşallah çok tatli bu miniklerişte benim kızlar. 21 aylık olacağız.Eki Görüntüle 1294332
rabbim bagislasin canim ins cok sirinler sirinceler
burada bu şirin tatlı buyumus bebekleri görüyorum ya diyorum ki,ooohhooo bunlar genç kız olmuş delikanlı olmuş, benimkiler böyle olur mu ,yook benim için zaman durdu ,
bugünleri göremem ben yaşına girdiği gun ben görmem ölürüm daha asırlar var diyorum,,
bana 1 tek gun bile geçmiyor kızlar 6.5 olduk stop ettik sanki
teşekkürler. bebek olupta sevimli olmayan var mı?Oyyy maşallah çok tatli bu minikler
allah bağışlasın. maşallah. nazar değmesin. büyüdüklerine tanık olalım inşallahBunlarda benim Miniklerim...Eki Görüntüle 1295151
işte benim kızlar. 21 aylık olacağız.Eki Görüntüle 1294332
burada bu şirin tatlı buyumus bebekleri görüyorum ya diyorum ki,ooohhooo bunlar genç kız olmuş delikanlı olmuş, benimkiler böyle olur mu ,yook benim için zaman durdu ,
bugünleri göremem ben yaşına girdiği gun ben görmem ölürüm daha asırlar var diyorum,,
bana 1 tek gun bile geçmiyor kızlar 6.5 olduk stop ettik sanki
Bunlarda benim Miniklerim...Eki Görüntüle 1295151
aman allahım bir gelin bir damat olmuş snki. çok çok güzeller. maşallah.Eki Görüntüle 1295629
Bunlarda benim kuzularim dogum gunlerinden bir fotoğraf
Ama suan cok hasta ikiside grip burunlar fena akıyor. Dun rop muayenesinin senelik kontrolü vardi buralarda doktie yok mecbur istanbula gittik şükürler olsun birsey çıkmadı ama bugun ikiside salya sumuk hasta oglum gece hic uyuyamadi biz neysede muhtwmelen komsularda uyumadi simdi uyuttum inşallah azcik uyurda rahatlar yavrum
bize göre solda duranın sağ gözü kaymış halde. iki gözünde birden yok. yani var da ikisi aynı anda kaymıyor. ve sürekli şaşı bakmıyorlar. bir şeye bakarken kayıveriyor gözleri.aman allahımmm cooook sekerler cooook tatlılar,
aylin seninkiler de ne kadar kocaman olmuşlar, sakın bir daha ,kilo almıyor ,diye uzulme coook buyumus coook normal bebeklerin,
papatya verdiğin moral için tesk ederim sagol arkadaşım,
tugba senin kızlar tam yemelik ısırmalık olmuş ,gözleri cook normal hic oyle diğer sasılar gibi durmuyorlar cok normal cin gibi bakıyorlar.
Ayyy maşallah çok tatlılar yerim ben bu kuzulariEki Görüntüle 1295629
Ama suan cok hasta ikiside grip burunlar fena akıyor. Dun rop muayenesinin senelik kontrolü vardi buralarda doktie yok mecbur istanbula gittik şükürler olsun birsey çıkmadı ama bugun ikiside salya sumuk hasta oglum gece hic uyuyamadi biz neysede muhtwmelen komsularda uyumadi simdi uyuttum inşallah azcik uyurda rahatlar yavrum
Canım oğlumun kilosu normal çok şükür yasitlarini yakaladı kızım 6700 hala hele şu idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yavrumu sağlıklı olsunlarda kiloyu takmiyirum. Bu arada senin miniklerin inde fotosunu bekluyoruzaman allahımmm cooook sekerler cooook tatlılar,
aylin seninkiler de ne kadar kocaman olmuşlar, sakın bir daha ,kilo almıyor ,diye uzulme coook buyumus coook normal bebeklerin,
papatya verdiğin moral için tesk ederim sagol arkadaşım,
tugba senin kızlar tam yemelik ısırmalık olmuş ,gözleri cook normal hic oyle diğer sasılar gibi durmuyorlar cok normal cin gibi bakıyorlar.
Cok tesekkur ederim canim majfettiler bugin beni hep agladilar uyumak istediler simdide babalariyla gulup oyniyirlar ya saka gibijonquil geçmiş olsun demeyi um pardon arkadaşım geçmiş olsun bol limonlu ıhlamur içir.
Eki Görüntüle 1295629
Cok teşekkür ederim canım gelinle damat yapmaya calistik biz ama bu konuda doğuştan gelen bir sempatileri var.aman allahım bir gelin bir damat olmuş snki. çok çok güzeller. maşallah.
istanbulda nereye gidiyorsunuz rop a. hangi doktora? ne durumda göz gelişimleri?
geçmiş olsun.
bize göre solda duranın sağ gözü kaymış halde. iki gözünde birden yok. yani var da ikisi aynı anda kaymıyor. ve sürekli şaşı bakmıyorlar. bir şeye bakarken kayıveriyor gözleri.
sağol canım düşüncelerin için.
Hic bunun icin uzulme cnm benimkiler tam tersiydi oglum oldugu yerde kalıyordu 0 hareket ama 11 aylikken kizimdan once yurudu gerci yurutecin etkiside var ama ikiside yurutecle 2 ay gezdiKızlar biz 7 aylık olmak üzereyiz oğlum çok hareketli kızım sadece yüz üstü dönebiliyor. Kızımın kaslarını geliştirecek oglumun enerjisini bosaltacak bir oyuncak arıyorum. Dr yurutece erken dedi netten biraz araştırdım fisher price hoppala var güzel bişeye benziyor aranızda kullanan varmı biraz pahalı araştırmadan almak istemedim
Tesk canım insan anne olunca herseyi kafaya takıyor işte yapmak istemesemde birbiriyle kiyasliyorum biri firfir dönüyor surunuyor diğerinde tık yok karnimdaykende böyleydi minik kızım az gitmedik acillere hareket etmiyor diye çok Nazlı çok hassas bizi çok ugrastiracak adida naz keşke koymasaydim diyorumHic bunun icin uzulme cnm benimkiler tam tersiydi oglum oldugu yerde kalıyordu 0 hareket ama 11 aylikken kizimdan once yurudu gerci yurutecin etkiside var ama ikiside yurutecle 2 ay gezdi
Bunlarda benim Miniklerim...Eki Görüntüle 1295151
Eki Görüntüle 1295629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?