- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
sinem nerelerdesin?
hiç uğramıyorsun buralara
yavrularına kim bakıyor?
hayat nasıl gidiyor?
benim serzenişlerimi duyuyorsundur buradan
çok zorlanıyorum hem de çokkk
neredeyse ağlamadığım gün yok hatta
ağlamalarım bebekleriminkiyle yarışacak boyutta
duygucum ya Allah kolaylık versin,sen doktora sordun mu hiç neden bu kadar ağlıyorlar,orta kulak iltihabı falan olmasın ya da gaz sancılarından dolayı mı böyle ağlıyorlar.benim oğlanda bi dönem gece basıyodu yaygarayı ama gaz olayını çözünce düzene girdi artık.ben artık gaz ilacı falan vermiyorum sadece masaj yardımıyla gazlarını çıkartıyorum rahat ediyorlar.
bak ben hafta içi yanıma yarım gün bi yardımcı aldım iki ay olacak,benim ne annem ne de k.validem yanımda kalamıyor.cmtsi leri tek başıma bakıyorum hep,Canım ya yoluna girecek inşallah senin miniklerde sabret canım ya...
bu arada senin iznin ne zaman bitiyor,rapor alabilecek misin hulusi hocadan?ben yarın görüşmeye gidicem çünkü iznim bitiyor((
umarım bi sorun olmaz.
birde süt izni hakkında bilgin var mı biz iki bebek üzerinden mi hesaplama yapacağız?
canım ya valla geçen gün seni arıyacaktım okuyorum bebişlerinin yaramazlıklarını,ama bi sebep vardır 8 saat aralıksız ağlıyorlarsa kucağa falan mı çok alıştılar acaba?
ben sürekli okuyoırum burdakileri ama bi ara herkes face takılıyodu kimse yok diye bakmıyodum bende.bi ara görüşelim hep beraber...
kaça geliyor bakıcın sinem merak ettimduygucum ya Allah kolaylık versin,sen doktora sordun mu hiç neden bu kadar ağlıyorlar,orta kulak iltihabı falan olmasın ya da gaz sancılarından dolayı mı böyle ağlıyorlar.benim oğlanda bi dönem gece basıyodu yaygarayı ama gaz olayını çözünce düzene girdi artık.ben artık gaz ilacı falan vermiyorum sadece masaj yardımıyla gazlarını çıkartıyorum rahat ediyorlar.
bak ben hafta içi yanıma yarım gün bi yardımcı aldım iki ay olacak,benim ne annem ne de k.validem yanımda kalamıyor.cmtsi leri tek başıma bakıyorum hep,Canım ya yoluna girecek inşallah senin miniklerde sabret canım ya...
bu arada senin iznin ne zaman bitiyor,rapor alabilecek misin hulusi hocadan?ben yarın görüşmeye gidicem çünkü iznim bitiyor((
umarım bi sorun olmaz.
birde süt izni hakkında bilgin var mı biz iki bebek üzerinden mi hesaplama yapacağız?
kaça geliyor bakıcın sinem merak ettim
delikız valla 12.00 16.00 arası anlaşmıştık 400 tl idi,ama yemek yapıyor,ortalığı topluyor,bebeklerle de ilgileniyor.ama sağolsun kadıncağız beş saat kalıyor,ben kahvaltı yapamıyorum o geliyor hazırlıyor beraber yapıyoruz,bebekler uyurken bende yardım ediyorum ona,birde daha önce 9 sene ikiz bebeklere bakmış.
kızım normal sınırlar içinde ilerliyor çok şükür
inşallah canım
rezene çayını hem ben içiyorum hem onlara içiriyorum ama ne fayda
kendi arabalarında değil canım otomobilde susuyorlar
hatta hemen uyuyorlar
tek isteğim zamanın bir an önce geçmesi ve büyümeleri
hafta sonu ankarada hava harikaydı ama
bahar gelmiş benim neyime
dışarı çıkamayıp güzel havayı değerlendiremedikten sonra
gerçekten abartmıyorum benimkiler çok huysuz ve edepsizler
tek duam düzene girmeleri
bugün tam iki aylık oldular
canım oğlum sallanmaktan hiç hoşlanmıyor
hatta sallarsam ağlıyor
ama kızım kucakta uyumayı seviyor
aile ile buyutmek tabii ki cok kolay tek sikinti esimden ayri kalmam o da haftasonlari gelcek ins
bana dr. arabada susuyorsa tek sikintisi gaz demisti bende gazdan cok cekiyorum ama sukur yari yariya azaldi
simdi kzimi bacagimda agliyarak salliyorum zilli besik istemiyir
bari seninkilerine biri bira daha uslu olsaydi...
papatyacım,aramızda bu dönemi en zor atlatan sen oldun,ama bak örneklere,ben,tugba,dosba ...yavaş yavaş bebeklerimiz düzene girdı,sana bu cok uzak geliyo biliyrm ama,yarin öbürgün haklıymışsınız diyceksin...
bosver eskiden seni mutlu eden,takıyı,çantayı,yarın bi gün o kuzuların gülûcügü,konusması,anne demesi,yürümesi,okulu falan derken onlar daha çok mutlu etcek seni,en zor 2ayı geçırdn sabret son 1ay;-)
papatya
hamilelik sürecin nasıldı?normal stresli,ağlamaklı??merakımın sebebi şu embryo psikolojisi diye bişi duydum alakası va rmı acep?bu aralar ben de ağlıyorum sürekli benim kızlarım da çok ağlıcak mı diye merak ediyorum
papatya
hamilelik sürecin nasıldı?normal stresli,ağlamaklı??merakımın sebebi şu embryo psikolojisi diye bişi duydum alakası va rmı acep?bu aralar ben de ağlıyorum sürekli benim kızlarım da çok ağlıcak mı diye merak ediyorum
hanımlar artık aranıza katıldım. 24 nisanda doğum yaptım. biri 1 840 biri 2 540 gr. şimdi küvözdeler. ben evdeyim. süt sağmaya başladım. yeni yeni gelmeye başladı. az da olsa götüreceğim sütümü. doğumum problemli geçtiği için kendimi yeni toparlıyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim. daha sık görüşmek üzere. şimdilik hoşçakalın..
hanımlar artık aranıza katıldım. 24 nisanda doğum yaptım. biri 1 840 biri 2 540 gr. şimdi küvözdeler. ben evdeyim. süt sağmaya başladım. yeni yeni gelmeye başladı. az da olsa götüreceğim sütümü. doğumum problemli geçtiği için kendimi yeni toparlıyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim. daha sık görüşmek üzere. şimdilik hoşçakalın..
tebrik ederim. bu süreci bitirdin. şimdi başnaşka bir süreç başlıyor senin için.
bebeklerinin durumu iyidir inşallah. neden küvezdeler? umarım sağlık problemi yoktur. benim kızlar 1500 ve 1800 gr iken küvezden çıktıkları için merak ettim.
doğumun nasıldı? problemli geçti yazmışsın. inşallah sütün bol gelir. tekrar tebrikler. kolay gelsin.
isimleri Hazar ve Sungur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?