2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ya valla geçen gün seni arıyacaktım okuyorum bebişlerinin yaramazlıklarını,ama bi sebep vardır 8 saat aralıksız ağlıyorlarsa kucağa falan mı çok alıştılar acaba?
ben sürekli okuyoırum burdakileri ama bi ara herkes face takılıyodu kimse yok diye bakmıyodum bende.bi ara görüşelim hep beraber...

canım çok şükür ki hiçbir şeyleri yok
dedim ya edepsizliklerinden ağlıyorlar
gaz dedi doktor ama
gazlarını da o kadar rahat çıkarıyorlar ki anlamıyorum ben bu işi ya
yardımcı alamıyorum maalesef
iki tane kredimiz var canım
canım genelde doktorlar hastalarına doğum sonrası
1 ay heyet raporu veriyorlar ama Hulusi hoca da durum nedir bilemiyorum
benim iznim 20 mayısta bitiyor
okulun kapanmasına 3 hafta kalıyor
bir şekilde hallederim rapor işini diye düşünüyorum
sen Hulusi hoca ile konuşunca durumu yazarsan çok sevinirim canım

kızım kucağı seviyor ama oğlum sevmiyor
ben face kullanmıyorum o yüzden burada takılıyorum
görüşelim canım ben de çok isterim

kaça geliyor bakıcın sinem merak ettim

aile ile buyutmek tabii ki cok kolay tek sikinti esimden ayri kalmam o da haftasonlari gelcek ins
bana dr. arabada susuyorsa tek sikintisi gaz demisti bende gazdan cok cekiyorum ama sukur yari yariya azaldi
simdi kzimi bacagimda agliyarak salliyorum zilli besik istemiyir
bari seninkilerine biri bira daha uslu olsaydi...

kaça geliyor bakıcın sinem merak ettim

delikız valla 12.00 16.00 arası anlaşmıştık 400 tl idi,ama yemek yapıyor,ortalığı topluyor,bebeklerle de ilgileniyor.ama sağolsun kadıncağız beş saat kalıyor,ben kahvaltı yapamıyorum o geliyor hazırlıyor beraber yapıyoruz,bebekler uyurken bende yardım ediyorum ona,birde daha önce 9 sene ikiz bebeklere bakmış.

oh süper valla çok güzel ben de bulsaydım öyle biri ama parayı az buluyorlar maalesef uyuz ediyorlar
senin adına sevindim inş. hep böyle devam etsin

papatyacım,aramızda bu dönemi en zor atlatan sen oldun,ama bak örneklere,ben,tugba,dosba ...yavaş yavaş bebeklerimiz düzene girdı,sana bu cok uzak geliyo biliyrm ama,yarin öbürgün haklıymışsınız diyceksin...
bosver eskiden seni mutlu eden,takıyı,çantayı,yarın bi gün o kuzuların gülûcügü,konusması,anne demesi,yürümesi,okulu falan derken onlar daha çok mutlu etcek seni,en zor 2ayı geçırdn sabret son 1ay;-)

dosba annenlerin yanına gelmene cok sevindm,insan en iyi ailesinin yanında rahat ediyo,sende ins.en kısa zamanda kocana kavuşursun;-)

papatya

hamilelik sürecin nasıldı?normal stresli,ağlamaklı??merakımın sebebi şu embryo psikolojisi diye bişi duydum alakası va rmı acep?bu aralar ben de ağlıyorum sürekli benim kızlarım da çok ağlıcak mı diye merak ediyorum

evet canım sadece arabada susup uyuyorlar
biz de artık pilimiz bittiğinde atıyoruz mecburen bebekleri arabaya

başakcım özellikle kızımı susturamıyorum
çılgınlar gibi ağlıyor
en sonunda yorgunluktan sızıyor
bir an önce bitsin bu aylar
lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bir insan el kadar bebekten korkar mı
valla ben kızımdan korkuyorum

benim hamileliğim çok stresli geçti
sürekli kanamam vardı, düşük tehdidi vardı
yattım sürekli doğuma kadar
ama onun haricinde ben çok mutluydum

ben de bunun etkili olduğunu düşünüyorum nedense ve mantıklı geliyor bana ..

hanımlar artık aranıza katıldım. 24 nisanda doğum yaptım. biri 1 840 biri 2 540 gr. şimdi küvözdeler. ben evdeyim. süt sağmaya başladım. yeni yeni gelmeye başladı. az da olsa götüreceğim sütümü. doğumum problemli geçtiği için kendimi yeni toparlıyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim. daha sık görüşmek üzere. şimdilik hoşçakalın..

tebrik ederim. bu süreci bitirdin. şimdi başnaşka bir süreç başlıyor senin için.
bebeklerinin durumu iyidir inşallah. neden küvezdeler? umarım sağlık problemi yoktur. benim kızlar 1500 ve 1800 gr iken küvezden çıktıkları için merak ettim.
doğumun nasıldı? problemli geçti yazmışsın. inşallah sütün bol gelir. tekrar tebrikler. kolay gelsin.

Çok gecmiş olsun nadidecim Allah sağlıklara bebeklerini kucağına almayı nasip etsin canım :)

teşekkürler. bebekler emme refleksleri gelişmediği için küvözde. başka birşey yok diyor doktorumuz. biraz zamana ihtiyaçları var. bugün gittiğimde biberonla besliyorlardı. şaşırdım. doğumda hatta daha öncesinde kansızlık olduğu için ameliyat sonrası 3 ünite kan verildi ve 8-9 tane serum. iğneler kan sulandırıcılar derken kan sıvılaşmayınca ayaklarımdaki ödem 2-3 katına çıktı. iğneye başlandı. hala kullanıyorum. ve sezeryandan 8 saat sonra kaldırıyorlarmış ayağa . ben ayağa neredeyse 1 gün sonra kalkabildim. kansızlık da aşırı halsizlik yaptı. çok şükür bugünlerde daha iyiyim. inşl bebişler de gelirse herşey daha güzel olacak

papatya senin zamanındayken,inanki bende korkuyodum cocuklardan,annemler bi yere gitcekte yalnız kalcam diye,bagircaklar,yetisemiycem,bakamiycam falan diye korkuyodum,sonra alıştm artık,dedimki herhangi bir agrisi olmadiktan sonra sesini duyurmak icin bagiriyo,hatta yanına gelmedikce,cigligin kademesi ve melodiside degisiyo,cocuklar cok uyanik oluyo sonra rahat ol dedim,elim ayagima dolasinca yada korkunca bişey olmuyo,2dk gec oluyo istekleri,ondan sonra korkuyu yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…