- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
tugba bisey sorcam,tabi herkesin bi bildigi var ama,hani şu kadar cc ictiler falan diye hala hesap yapiyosun ya,bunu takip etmek zor oluyodur,zaten teksin,bence hesapla ugraşma,açsa zaten belli eder verirsin,gunluk alması gereken icin zorlasan bile bu sefer kusar,zaten kilo alımları iyi,gunluk hesapla ugraşıp kendinide onlarıda yorma,açsa içer,toksa kusar,acaba diyorum,seninkılerin kusma nedeni gunluk limiti tamamliycam diye zorlamandan olabilir mi?
sen o 1kg a takılıyosan,bizimkileri hic soylemeyim,1400gram farkla dogdular,su an 2900 gram var,napiyim,uzulsem noluyo,kafaya taktikca degisen bisey olmuyo,Allah saglik versin diyorum...
bizim bu ay 3 asimiz yapildi rato 1 ay sonra... calpol verdi ates huysuzluk olursa diye... cok sukur kullanmadim gerek olmadi ama oglym 1 hafta cok istahsizdi yani telas etme...
mamaya gelince dr sindiremez 3 saatten once verme dedi ama benimkiler son zamanda 2 satte cok acikmaya basladi... mamayi artirdim icmediler ama kv her cocuk farklidir diyo ve veriyo
bazen buyukleri dinlemek iyi oluyo bebeklerim cok daha rahatladi
gaz sancilarimiz cok azaldi ama hala uykumuz duzeldi diyemem
her şey doktorların dediği gibi seyretmiyor. nasıl 3 saatten önce sindiremez? ben hep 2 saatte bir besledim benimkileri. bir saat sonra gayet rahatlıyor, 2 saat sonra da acıkıyorlar.
büyük kızımda demir ilacına başladık. kabız ve gaz sancısı yapar dedi doktor. çok sıkıntınız olursa bırakın demiri. bir ay sonra başlarsınız dedi. büyük kızımın daha hiç bağısak gazı olmadı. inşallah başlamaz.
geceleri artık 3 saatte bir uyanıyorlar. gece uykuları çok iyi çok şükür. gece 12 den sabah 8 e kadar 2 kere kalkmış oluyoru. doyurup yatırıyoruz. gece düzeni erçekten önemli. umarım herkesinki de böyle olur. benimkiler doğduğundan beri gece uykuları vardı hep, çok şükür. sadece 2 saatte bir kalkıyorduk, bizi yoruyordu. gece ağlamaları olmuyordu.
kalça usg miz vardı bugün. temiz çıktı. başka da bir muayenemiz kalmadı çok şükür.
gece uykumuz cok sukur iyi sayilir ama gunduzleri hala tam bi felaket
umarım tüm kontroller temiz çıkar seninkilerinin de.Tuğba kalça usg nizin temiz çıkmasına sevindim. Perşembe de bizim böbrek ve kalça usgmiz var ve kardiyoloji randevumuz... Darısı başımıza inşallah.
Kızlar Zeynep kakasını yapamıyor, acı çekiyor. Bu durumu yaşayanlar bunun için uyguladığınız yöntemler neler, paylaşırsanız sevinirim.
2. aydan sonra azalmaya başladı bizim sorunlar. gerçekten öyle oldu. gün saymaktan başka çare kalmıyor geriye.
yazdıklarınızı imrenerek ve iç geçirerek okuyorum
kızlar çok şanslısınız
maşallah sizeeee
ben bugün saat 6 ya kadar hiç uyumadım
uyumuyorlar,uyuyamıyorlarrrrrrr
artık tırlattım ben
uykusuzluktan çekilmez oldum
düzeleceklerine dair inancım kalmadı inanın ki
papatyacim herkes ayni zorlukta buyutmuyor gercekten
Allah yardimcin olsun nem gunduz oluyorum ama gece rahat sayilirim tabii en az 2 kere kalkiyorum ve.sabah 6 dan sonra gun basliyor
eskiye bakarak cok sukur ...
insallah seninkilerde en kisa zamanda duzelir
bende gunduz uyutmayi cok istiyorum
bebekler hayatlarımızı nasıl da değiştirdi değil mi? eski günler çok uzakta kalıyor gerçekten. her şeyin eskiye daha yakın olması için bebeklerin en az 2 yaşına gelmesi gerek.kızlar az önce duşta neler düşündüğümü paylaşmak istiyorum sizlerle
eskiden;
markalı bir saat,
kaliteli bir elbise,
iyi bir saat, deri çanta, 2 günlük küçük tatiller
gümüş takılar
eşle veya arkadaşlarla yenen yemekler
güzel bir parfüm
beni çok mutlu ederdi
şimdi ise;
uykumu alarak uyanabilme hayali
temiz bir ev
ütülenmiş bebek kıyafetleri
pişmiş bir yemek
kulağın seste olmadan yapılan bir duş
sıcak bir çay
kusmuk, ter kokmayan pijamalar
beni çok mutlu ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benim bebeklerimin arasında 20 gr vardı doğduklarında
şimdi nerede ise bir kilo var
oğlum çünkü kızımın nerede ise iki katını yiyor
kızım daha fazla ağlayıp, daha fazla uyanık kalıp
daha fazla kusuyor
kızım benim gibi minyon olacak herhalde
bu arada bebeklerime ne doktorumuzun verdiği multi vitamini kullanıyorum
ne de sağlık ocağının verdiği d vitaminini
hiçbirini kullanmayı da düşünmüyorum
biz bunlarla mı büyüdük diyorum kendi kendime
biz bu arada kanguru kullanıyoruz
harika bir şey
onlarla kendimi çok özel hissediyorum
çocukları sürekli çıkarıyorum dışarı
ev gezmelerine gidiyoruz
biraz üşütüyorlar ama
ne yapalım böyle böyle alışacaklar
kakalarının yeşil olmasından anlıyorum bunu da
ama dışarı çıkınca da ben insan olduğumu hatırlıyorum
vitaminleri bebeklerin ağzına damlatma. sütüne kat. ağza damlatmak sorun oluyor. bence d3 ü kullan. anne sütünde kalsiyum eksikliği olabilir. zaten bu verielnler tedbiren veriliyor. kullan derim. hamileyken de bir sürü şey kullandık. annelerimiz kullanmış mıydı ki? hayır. ama tedbiri bırakmadık yine de.biz bugün 57 günlük olduk
doğumdan sonra
benden 17 gün kan geldi
sonra kahverengi lekelenme tarzında devam etti
45. gün kan geldi tekrar
dedim herhalde adet oldum ama
devamı gelmedi
tam ağdaya gidip doktora gitmeyi düşünüyordum
dün yine kan geldi
ama bugün gelip giden yok
anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?