- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.081
Acil cevaplar yazarsınız sevinirim. 35 haftalık ikizlerime hamileyim
Ayaklarım da bazı yerler de şişten hariç bide farklı bi şiş oluştu. Acaba
Sizlerdede oldumu icinde iltihap falan olabilirmi.
maşallah bu haftaya kadar gelmişsin... bu dönemde şiş ve daha çok rahatsızlıklar mümkün
dr.unu arayıp sormanı tavsiye ederim ,ama genelde hepimizde ödem oldu hatta ödem nedeniyle 35.haftada doğum yapan arkadaşımız var... başka rahatsızlığı yoktu...
kısacası ödem önemli dr.una bildir... hayırlıca bebişlerine kavuşman dileğiyle...
kızlar netten mama alıyor musunuz?? güvenilir geliyor mu size??
ben memlekette aptamili 35den alıyordum ankarada 45 çoğu yerde
ve eczaneden alıyordum
dün migros ve makro markette 45 görünce netten mi alsam diye düşündüm
ne de olsa ayda 6ile 8 arasında 900grlık mama alıyorum ,kararsız kaldım yoksa o eczaneyi arayıp kargolattırayım mı kendime ??
maşallah bu haftaya kadar gelmişsin... bu dönemde şiş ve daha çok rahatsızlıklar mümkün
dr.unu arayıp sormanı tavsiye ederim ,ama genelde hepimizde ödem oldu hatta ödem nedeniyle 35.haftada doğum yapan arkadaşımız var... başka rahatsızlığı yoktu...
kısacası ödem önemli dr.una bildir... hayırlıca bebişlerine kavuşman dileğiyle...
kızlar göbüşüm çok kasınıo catlak yerlerim pul pul kabardı doktor cildin cok hassas dedi ne yapsan böle olcaktı dedi terlemekten olmus ıslak bırakmıcakmısım offf offf bu haftlarda hep olurmus birden gerilen deri hassasiyetini kaybediomus hemen böle oluomus çokkkkkk kaşııınııııommmmmm
bugün yeni ek gıdamızı denedik... şeftali püresi...
tatlı şeyleri çabuk kabul ediyorlar
bakalım inş. alerji yapmaz yada bağırsaklarında problem
çok şükür muza bağırsakları tepki vermedi darısı şeftaliye :))
bu arada meyve lekeleri çıkmıyo hatırlatayım elma suyu ve havuç suyu kalıcı :)) önlük kullansakta püskürtmeyi öğreniyorlarmış
aklınızda bulunsun meyve suları için hep aynı önlüğü kullanamaya gayret edin... bende çok önlük var ama 2 tane meyve suları için kullanıyorum ....
ek gıdaya geçen arkadaşlarda burda da paylaşımda bulunursa sevinirim...
mesela tarhana çorbasını ne zaman verdiniz?? ben kararsızım bi çok yerde 6 aydan sonra diyo ama dr. listesinde 3.haftada başlamış
ben acaba geçsem mi kararsızım
kızlar netten mama alıyor musunuz?? güvenilir geliyor mu size??
ben memlekette aptamili 35den alıyordum ankarada 45 çoğu yerde
ve eczaneden alıyordum
dün migros ve makro markette 45 görünce netten mi alsam diye düşündüm
ne de olsa ayda 6ile 8 arasında 900grlık mama alıyorum ,kararsız kaldım yoksa o eczaneyi arayıp kargolattırayım mı kendime ??
dosbacım merhaba uzun zaman oldu :) seninkiler ne kadarlık ek gıdaya başladın? benimkiler 8inde 4 aylık olucak.
canım sen nerede oturuyorsun
bilmiyorum yakın mı ama
yolunuz düşerse
a city alış veriş merkezinin arkasında
gross marketler var
orada mama fiyatı 34.5 lira canım
ben oradan alıyorum
merhaba canım
ben anne sütünü 4 ayda bitrince ek gıdaya başladım
normelde 4.5 aylıkken başla dedi doktor ama ben ilk 15 gün elma ve havuç suyunu 1 yemek kaşığı şeklinde başladım
son 15 gündür de sebze çorbası yoğurt meyve püreleri şeklinde gidiyoruz bizde ayın 6sında 5 ay bitcek
yorucu ve zevkli bi dönem
canım çankayada oturuyorum
ben orda uygun olacağını tahmin ettim
hatta ramazan alışverişini ordan yapalım diyoruz...
eşim netten 36ya bulmuş alalım diyo
ben kararsız kaldım
1 ay sonra aptamil 2 ye geçecez inşallah
çok stok yapmadan ordan alabilirim aslında
kızlar bi fikrim var acaba yorum yazarken bebeklerimizin kaç aylık olduklarınıda yazsak iyi olmaz mı? birbirrimize yardımcı olmak açısından iyi olur diye düşünüyorum...
kız bebekler daha kolay oturur erkek ise geç diye söylüyorlarbenim oğlan epey iştahlı kızım daha minik kaldı aslında onunda iştahı var nerdeyse aynı yiyolar ama hassas midesi comformil veriyoruz ona en son farklı bir dr a gittik reflüsü var ek gıdalara geçince bi de oturmaya başlayınca daha düzelir dedi
çok ağlıyo ağzına su geliyo bi de gaz çıkarırken kusuyo allahtan aşırı değil kusması
acaba ne zaman destekli oturtabilirim kızım yattığı yerde kafasını kaldırıyo oğlum tontiş olduğu için kaldıramıyo kendini :)
bi de elma ve havuç suyunu nasıl çıkardın?
çokkkkkk kaşınıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm nerelerdesin yaa.çok merak ettim ada ve egeyi.ne yaptın işe başladınmı.face te takılıyoruz genelde daha samimi bi ortam var gelsene sen yabancı değilsin bizdensin.
kız bebekler daha kolay oturur erkek ise geç diye söylüyorlar
ben bu ay 5-10 dk her ikisini de kucağımda daha dik oturturyorum
zaten ek gıdaları pusette dik pozisyonda veriyorum yedirmesi kolay oluyor
6 ayın sonunda destekle oturabilceğini sanıyorum tabii her bebekte farklı olabilir
elma suyunu cam rendede rendeliyorum sonra tülbent ile süzüyorum
havucu ise cam rendeden geçiremedim normal rendeleyip tülbent ile süzüyorum
daha sonraki haftalarda muzu ezerek şeftaliyi rendeleyerek püre şeklinde vermeye başladım
karaciğer enzimlerine baktırdın mı...
bende 7.ayda kaşındım ama 1-2 hafta sonra geçmişti
inşallah seninde geçer canım yoksa doğuma kadar kaşınanlar var((
Arkadaşlar bebekleriniz için hangi marka şampuan aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?