- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.121
kolik asıl kendini 2. ayda gösyeriyor, daha doğrusu 2. ayda tavan yapıyor ve sonrada azalmaya doğru gidiyor. 2. ayda bunu yaşaman çok normal. allah kolyalık versin.kızlar benım mınıklerin huyları mı değişiyor yoksa kolik denen seyı mı yasıyoruzbugün sabah 8den berı sureklı huysuzlar, aglıyorlar ve uyumuyorlar...daha yenı sakınlestıler dıyebılırım..eskıden uyku duzenlerı daha ıyıydı ama bugun tavan yaptı bu normal mi..bu kadar aglamak ve uyumamamk..esnıyorlar gözlerı kıpkırmızı ama sakınlesemedıler bir türlü...
çok çaresız kaldım...hep aglayacaklarmıs gıbı gelıyor
dosba dün ne oldu biliyor musun
gece 1 de 100 er mama yiyip yattılar
sonra bir ağlama sesi
hemen fırladım tabi
saate bir baktım 5
eşime sen kalktın mı gece dedim
yok dedi
oda ben gece tek başıma beslemişim zannetmiş
meğersem tarihte bir ilk
kuzular dün ilk defa 4 saat kesintisiz uyudular
mutluluğumu anlatamam
inşallah aşının sersemliği değildir
dosba dün ne oldu biliyor musun
gece 1 de 100 er mama yiyip yattılar
sonra bir ağlama sesi
hemen fırladım tabi
saate bir baktım 5
eşime sen kalktın mı gece dedim
yok dedi
oda ben gece tek başıma beslemişim zannetmiş
meğersem tarihte bir ilk
kuzular dün ilk defa 4 saat kesintisiz uyudular
mutluluğumu anlatamam
inşallah aşının sersemliği değildir
bugün bende çok zorlandım
belim ağrıyor
utansamasam ağlayacaktım.... ama bebeklerim beni zayıf görsün istemedim ...daha küçükken ağlıyodum şimdi gözümün içine bakıyorlar
neyse akşam oldu eşim baktı rahatladım
bizi ancak biz anlarız kızlar
merhaba arkadaşlar ,
fırsat bulup giremiyorum akşama pestilim çıkmış oluyor..özledim sizleri fırsat bulunca yazıyım dedim ..benimkiler 5,5 aylık oldular bende tek başına bakanlardanım hemde çok uzaklarda ama 20 gün sonra artık buradaki hayatımız annmelrein yanına gidicem....yanlız bakmak çok zor şuara tükenmişlik sendromunda hissediyorum kendimi...katıyada geçtik işler daha da zorlaştı....eşimin yolunu dört gözle bekliyorum....geçen poyrazım rahatsızlandı ağlama krizi tuttu ilaç felan verdik doktor duş aldırın dedi duş alırken sağ tarafında sertlik hissettik hemen acile götürdük ama inmişti doktorlar fıtıktan şüphelendi eğer bir daha olursa gidicez ultrason çekecekler..poyraz çok hareketli emeklemeye başladı odayı fıldır fıldır dolanıyor...urazda aksine çok ağır hareket etsemmi etmesemmi diye düşünüyor kuzum....allahım anneler sabır bebişlerimize uzun güzel ömür versin....ikiz annelerini ancak ikiz anneleri anlar
ben ağlıyorum canım
hem de sürekli neredeyse
sabret canım
yarın yardımcın geliyor
Arkadaşlar kaç ay birlikte yatıyorlar.hiç uyandırmıyorlsr mı birbirlerinş
ben de her beslenme sonrasında degıl de gunde bıkac kez bı cay kasıgı kadar verıyorumcanım kolik olabilir ama hemen ümitsizliğe kapılma
bi günleri bi günlerini tutmuyo
huy değiştiriyorlar
benim oğlum çok usluydu şimdi çoook yaramaz
aksine kızım çok gazlıydı şimdi şükür daha iyi
hiç belli olmuyor inşallah düzelirler
ınsallah kolık denen sey degıldır..gercekten hıc bellı olmuyor.neye gore cıldırıor bunlar bılemıyorum
canım 2.ayda çekiliyor
anne sütüyle beslenen bebeklere 6 aydan önce tavsiye edilmiyo
benimkiler 3 aylıkken çoğunluk mama az anne sütü alıyordu dr. su ver demişti
şimdi zaten sadece mama ek gıda veriyorum ve bu sıcak günde sık sık su veriyorum
bızımkıler 1 aya kadar hep bereber yattılar.beraber uyandı beraber uyuduşlar.ıkıncı ayda hıc bırbırlerıne tutmadı hareketlerı.bırbırılerını uyandırıyorlarArkadaşlar kaç ay birlikte yatıyorlar.hiç uyandırmıyorlsr mı birbirlerinş
ek gıda olarak muz veriyordum kabız gibi olmuşlardı
bugünde kaysı denedim ama oğlumun karnı ağrıdı( çok pişmanım (
bebek ekmeğini de rezene çayı 1çay kaşığı pekmez ile verdim sevdiler kızım biraz zor yutsada
ve bakıcım geldi....
umduğum gibi olmadı ama malum kiler dolabım falan çok karışıktı
evi temizledi...
gün boyu bebeklere elini süremedi
ama ramazanda iş değil bebeklere bakar artık
pazartesi de iş yapsın bakalım
bugün yine çok yoruldum
çok erken emeklemeye başlamışlar, maşallah. hepimiz şu an ek gıda konusunda sıkıntılıyız. zor bir süreç.
ben de tek başıma bakıyorum. şimdilik iyi gidiyor. büyük kız baya bir hareketlenmeye başladı. bugün ilk defa sırtüstüyken yüzüstü döndü ve kafasını kaldırdı. tehlikeli olmaya başladı. çekyatın üzerinde duruyorlardı bu zamana kadar. yere inme vakti geldi artık. zaten hafta sonu odalarına geçireceğiz. aynı yatakta yatırıyordum. artık sığmıyorlar. bundan sonra odalarında ayrı yataklarda yatacaklar. gün boyu odalarında vakit geçiririz. kucakta gezmeye bayılıyorlar tabi. gün içinde sırayla almaya çalışıyorum kucağıma. evi turluyoruz.
emeklemeye başlayınca daha az kucak istiyor değil mi? peki daha çok yorulup daha çok uyuyor mu? ya da gündüz uykusu nasıl etkilendi bundan. malum emeklediğine göre çevreyi keşfetme arzusuyla daha çok uyanık kalacaktır.
Cnm ben bayağı araştırmıştım avent çok tercih edilen diye onu aldım...Merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz süt sağma makinesi var mı,hangi markayı kullanıyorsunuz? Şimdiden tşk.
Merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz süt sağma makinesi var mı,hangi markayı kullanıyorsunuz? Şimdiden tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?