- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.141
karnının ağrıdığını nasıl anladın
çünkü geçen gün benim oğluma da kayınvalidem yarım kayısı yedirmiş
ertesi gün 7 kere kaka yaptı canım benim
bağırsaklarını çok çalıştırdı yani
benim de yorgunluktan inan topuklarım ağrıdı
gün boyu mızmızlandılar
az uyudular
çok ağladılar
banyo yaptırdım da yorgunluktan sızdılar
benimkilerin iştahı azaldı gibi
acaba sıcaklar mı etkiliyor ne dersiniz?
sizler de böyle bir durum var mı?
Mrb kızlar, bende gelmeyeli uzun zaman olmuş, biraz kendinden bahsedeyim, benim paşalar 7 aylık oldu çok şükür, biz büyüttüysek herkes büyütür heralde, yaşarken zaman geçmiyo ama arkana bakrığında çok çabuk geçiyo, bütün minişler büyüyecek, biraz sabredin
Biz ek gıdalar,dönme uğraşları, kucak istekleri, gülüşler, kahkalar , yeri geldiğinde anneyi sinirlendirmelerle yuvarlanıp gidiyoruz
Daha emeklemiyoruz, ama büyük oğlum baya uğraş veriyo, küçüğüm geceleri çok mızmız, büyüdükçe uzun uyumaları lazım ama bizde uyku bozuldu tam tersi, kesintisiz uyumaları bana hayal gibi geliyo
İnş bayramdan sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz kısmet olursa...
Geceleri yatakta fıldır fıldır dönüyolar:)
İlk zaman farklı zorlukları vardı, sanmayın ki büyüyünce bişeyler değişecek:) ama gözünüz korkmasın, her dönemin kendine özgü zorluğu ve güzelliği var, ama büyüdükçe tek bakmak zorlaşıyo...
Şimdilik böyleyiz herkese kolay gelsin, bol sütlü , bol gülücüklü günleriniz olsun
Bu arada sütede çok takılmayın, bünye mesrlesi, elinizden geleni yapın ama olmuyosada nasip deyin, mamalar gözünüzü korkutmasın, sağlıklı bebekleriniz olsun yeter
Kızlar merhaba,
Salı günü doğum yaptım, daha yeni yeni toparlanıyorum, ciğerleri tam gelişmemiş benimkilerin, o nedenle şimdi yoğun bakımdalar, her gün gidip görüyorum, hiç emziremedim, süt emzirdikçe gelir diyorlar, benim henüz 1-2 damla geliyor, onu da pompayla sıkıyorum zaten, sütümün bol bol gelmesi için önerileriniz var mı, canım bu duruma çok sıkılıyor. Bir de genel anestezi oldum, şimdi kesiğin üst kısmından belime kadar sağ tarafımda bir yanma var, sanki oraya kızgın yağ dökülmüş gibi ağrıyor yürürken, bunu yaşayanınız oldu mu?
bugün uyumayı unuttuklarını düşündüm bir an
saat 11 de uyudular
ben de böyleyim şu an
karnımda attıkları tekmeleri özledim
Kızlar merhaba,
Salı günü doğum yaptım, daha yeni yeni toparlanıyorum, ciğerleri tam gelişmemiş benimkilerin, o nedenle şimdi yoğun bakımdalar, her gün gidip görüyorum, hiç emziremedim, süt emzirdikçe gelir diyorlar, benim henüz 1-2 damla geliyor, onu da pompayla sıkıyorum zaten, sütümün bol bol gelmesi için önerileriniz var mı, canım bu duruma çok sıkılıyor. Bir de genel anestezi oldum, şimdi kesiğin üst kısmından belime kadar sağ tarafımda bir yanma var, sanki oraya kızgın yağ dökülmüş gibi ağrıyor yürürken, bunu yaşayanınız oldu mu?
ek gıdaya geçen anneler
bebe büsküvisi vermiyorum ben ama bugün bebek ekmeği aldım
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz...
bi de yemek sularına geçmedik daha bu nedenle rezene çayı biraz pekmezle vermeyi düşünüyıorm siz ekmeği nasıl veriyosunuz??
ek gıda olarak muz veriyordum kabız gibi olmuşlardı
bugünde kaysı denedim ama oğlumun karnı ağrıdı( çok pişmanım (
bebek ekmeğini de rezene çayı 1çay kaşığı pekmez ile verdim sevdiler kızım biraz zor yutsada
Arkadaşlar kaç ay birlikte yatıyorlar.hiç uyandırmıyorlsr mı birbirlerinş
3. aydan sonra bebeklerde iştah kaybı oluyor. anne sütü artık daha doyurucu oluyormuş. hepimizde var o durum. gerçi sen mama da veriyorsun değil mi?benimkilerin iştahı azaldı gibi
acaba sıcaklar mı etkiliyor ne dersiniz?
sizler de böyle bir durum var mı?
süper ya. deliksiz 10-11 saat uyuyorlar öyle mi? bizimkiler sabah akşam 8 buçuktan yedi buçuğa kadar uyuyorlar ama 2 kere kalkıyoruz süt içmeye. gece uykusu olsun da, dinlenelim, üstesinden geliriz alimallah herşeyin. umarım şu ek gıda konusunu sorunsuz atlatırım. gözümde büyüyor.evet canım poyrazım erken başladı emeklemeye...yere ince yorgan seriyorum üzerine çarşaf tüm gün yerdeler....sık sık kısa süreli uykuları var en fazla 1 saat uyuyor...ama dönmeye başlayalı uykusunda çok uyanıyor hep dönmeye çalışıyor...geve uykumuz iyi 10-11 saat uyuyorlar.ben ek gıdaya meyveyle başladım sonra çorbe herşeyi 3 gün kuralıyla yedik yani 3 gün aynı gıayı yedi ..şimdi normale döndük yoğurt meyve ö,çorba muhallebi...herşey şimdilik yolunda bakalım ama pek su içmiyorlar..
lansinoh kullanıyoruz çoğumuz. çok memnunuz. çift başlıklı olanından al derim.Merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz süt sağma makinesi var mı,hangi markayı kullanıyorsunuz? Şimdiden tşk.
Kızlar merhaba,
Merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz süt sağma makinesi var mı,hangi markayı kullanıyorsunuz? Şimdiden tşk.
biz bugün 20 şer cc karpuz suyu ile başlıyoruz
Kirala bence hem daha ii çekiyor avent aldım hiç kullanmadım güzel çekmiyo acıdım verdiğim paraya
basaaaakkk korkutma
hahahah bende artık bu durumun farkındayım
zamanla düzelecek diye bi hikaye yok
benimde kızım dönmeye başladı tekrar sırt üstü dönemiyo ağlayıp düzelttiriyor
oğlum elinden düşen herşey için ağlıyo ...arada veriyorum bazen vermiyorum
ek gıda zaten çok yorucu
bi de benimkiler kıskanmaya başladı :44: daha doğrusu oğlum :26: kızı kucağıma aldığımda yaygaraya başlıyo
yani zamanla daha zor ama inanın daha tatlı
Dosba bebe bisküvisine bende karşıydım ama sonra vazgeçtim,sabah, mamanın içine peynir , yumurta bebe bisküvisini katoyorum daha doyurucu oluyo, ekmeğe gelince bebek ekmekleri nerde satılıyo, markette göremedim, bende bugün kaçamak yaptım, ve kendi yediğimiz ekmeğin içinden doğradım çorbaya:) çok da güzel yrdiler
Dosba bizim dr. 1 yaşına kadar muz verme kabız yapar dedi, bende şeftali elma püresi veyorum, gayet güzrl oluyo, yoğurt veriyo muydun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?