- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.181
ben suyu gün içinde veriyorum bi kaç kez ama akşam üstü çok veriyorumsuyu az az veriyordum ama
Ankara o kadar sıcak ki anlatamam
ben bu kadar yanıyorsam onlar da yanıyorlardır dedim
bugün 20 şer cc su verdim
lıkır lıkır içtiler ve sakinleştiler sanki
yatmadan önce 5 cc daha verdim
verme nedenime gelince
çünkü çişleri bariz şekilde azaldı
ben de buna bağladım
eskiden sabahları epey ağır bir çişli bezimiz olurdu
bir kaç gündür neredeyse kuru bezle kalkıyorlardı
gunaydın anneler nasılsınız ? biz aksam yine acille gittik az bişey suyum geldi rahim 1 cm kendini açmış dogumu baslatıyodu serumla engelelyip ciger geliştiricinin ilk dozunu yaptılar .. catım agrıyo diodum sabah kalktıgımda o gene rahim açılıyormus onun agrısıymıs nerden bilebilirimki bebekelr baskı yapıyor sandım :S neyseki durduruldu dogum progestan ve magnezyum kullanmana rahmen acılman olmus dedi acil doktoru tek korkum acılmanın buyumesi iyiki su gelmişte gitmisim yoksa randevum cuma günüydü belki daha çok açılcaktı rahim allahım korudu bizi kolladı ... bide idrarda az bişey enfeksiyon cıktı daha öncede çıkmıstı ilaç kullanmadım geçti hazıran sonunda yapıldı tekrardan temizdi ama enfeksiyon yapmıs kasılarımda sancı dediler nst de sancı cıkıyodu hep kendi doktorum izinden döndu öğlenden sonra geliyormus bizi rahatlatır insallah ... bu kadar dikkat etmem ilaçlarımı kullanmama ve yatmama ragmen bu oldu ya ona uzuluyorum sakındıgım gözüme çop battı misali oldu
Kızlar merhaba... Uzun zamandır giremiyorum çünkü izmire anneme geldim,bebiklerimlede hergüne denize giriyoruz kızım denizi çok sevdi,suda nasıl yüzme taklidi yapıyor görmelisiniz zannedersiniz ki kırk yıllık yüzücü :))) ama oğluşum pek sevmedi su soğuk geliyo ona.
Dosbacım aramızda ek gıdaya erken başlayan biri olarak sana sormak istedim ben bu işi nasıl yapıcam bilemedim bi doktor başla diyor, biri başlama diyor.ama bende başlamak istiyorum artık,sence önce meyvelerden mi başlasam? Kızlar tabi sizlerde fikir verirseniz konu ile ilgili olarak çok sevinirim
canım sendemi ikiz anne adayısın kaçıncı haftadasın bende ikizlere hamileyim bende çok korkuyorum şuan 23 haftalık hamileyim cvp yazarsan sevinirim
ek gıda olarak muz veriyordum kabız gibi olmuşlardı
bugünde kaysı denedim ama oğlumun karnı ağrıdı( çok pişmanım (
bebek ekmeğini de rezene çayı 1çay kaşığı pekmez ile verdim sevdiler kızım biraz zor yutsada
1 yaşyan önce muz ve bal verilmiyor diye biliyorum dosbaa arastırdınmı iyice.
muz verılıyor ama bal verılmıyor sekerım geldım yakaladım senıı
ecenın dogumgunu ıcın mı?yoksa tedavı ıcın mı?gercı ıkısı ıcınde var ya neyse..naber fıstık...eylüle az kaldı varmı heyecan :)
nasılsın canım?
bugün ne yedirdin kuzularına?
3 gündür elma suyu veriyorum kaşıkla yarın şeftali mi versem kayısı mı ne tavsiye edersiniz?
öncelikle meyve sularından başladım benKızlar merhaba... Uzun zamandır giremiyorum çünkü izmire anneme geldim,bebiklerimlede hergüne denize giriyoruz kızım denizi çok sevdi,suda nasıl yüzme taklidi yapıyor görmelisiniz zannedersiniz ki kırk yıllık yüzücü :))) ama oğluşum pek sevmedi su soğuk geliyo ona.
Dosbacım aramızda ek gıdaya erken başlayan biri olarak sana sormak istedim ben bu işi nasıl yapıcam bilemedim bi doktor başla diyor, biri başlama diyor.ama bende başlamak istiyorum artık,sence önce meyvelerden mi başlasam? Kızlar tabi sizlerde fikir verirseniz konu ile ilgili olarak çok sevinirim
canım ben bi türlü guruba katılamadımBu arada face de ikiz anneler grubunda bizden kimler var, geçen hafta pazar Ankara da ikiz anneleri toplanmayı düşünüyordu,herkes isimleriyle girdiği için tanımamıyorum ben kimseyi.
canım bal kesinlikle verilmiyor1 yaşyan önce muz ve bal verilmiyor diye biliyorum dosbaa arastırdınmı iyice.
kızım yoğurda oğlum şeftali püresine bayıldı
yarın elma suyu içip ve yoğurt yiyeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?