- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.421
kızlar selam türkiyeye dönüş yaptık bebişler 6,5 aylık oldu oyun parkı aldık içine yatak ne alıcaz şaşırdık ..visco yataklar 5cm çok ince o nedenle almadım sizler ne yaptınız......acil yardım
selam herkese ..ankarada olanlar buluşma ayarlayacağız ..face ..te konuştuk ,ankara göksuda toplanacağız muhtemelen ,dosba ve papatya siz ne taraftasınız gelebilirmisiniz size de haber verelim dedik ,başka ankarada olan varsa onlar da katılabilir tabi:)
hmmm biraz uzak olmuş bana ama zaten gelemeyebilirim
malum ben oruç tutuyorum ve zorlanıyorum ama ramazan sonrası ve haftasonu olursa belki olabilir...
tabii planınıza müdahele etmeyeyim ben çankayadayım
hayırlı olsun. sağlıklı bir şekilde büyüt karnında ve sağılıklı bir şekilde doğur. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.Kızlar benim iki tane oğlum olack:)
ben 5cm olanlarından aldım. her yerde onlar satılıyor zaten. 5 cm bence iyidir. biz 50-60 kiloyuz bizim yattığımız yataklar 15 cm civarı. yani kilolarına göre çok normal 5 cm yükseklik.kızlar selam türkiyeye dönüş yaptık bebişler 6,5 aylık oldu oyun parkı aldık içine yatak ne alıcaz şaşırdık ..visco yataklar 5cm çok ince o nedenle almadım sizler ne yaptınız......acil yardım
dışarı çıktı mı artık rahatsız oluyorum bende. nazardan falan korktuğumdan değil artık herkes yoldan çeviriyor ve hep aynı soruları soruyorlar. evden çıkayım bir güzel yürüyüş yapayım diyorum olmuyor. bazıları da uzakttıkça uzatıyor muhabbeti.merhaba hanımlar... dün kalça usg çekildi ve normal dendi çok şükür. hastanede herkes bize baktı ikiz diye.bir yere çıkmaya korkar oldum valla gelince duş aldırıp yatırdım. rezene veriyorum daha bir iyiler tabi ne zamana kadar gider bilmem.
bugün kuaföre gidecektim mutfağı toplarken deprem oldu kv bağırdı koşş diye. miniğim bağırarak uyanmış hissetti mi bilmem zor uyuttum. şimdi uyuyorlar. ilk defa kaybetme korkusu yaşadım bu kadar yakından. onları çok seviyorum
Allah bebeklerimizi sağlıklıca bağışlasın bizlere....
selam herkese ..ankarada olanlar buluşma ayarlayacağız ..face ..te konuştuk ,ankara göksuda toplanacağız muhtemelen ,dosba ve papatya siz ne taraftasınız gelebilirmisiniz size de haber verelim dedik ,başka ankarada olan varsa onlar da katılabilir tabi:)
tamam tam belli olunca yazarız buraya ama sen de burayı takip et sık sık yani günde bir kere girsen o da yeter
be şu an batıkentteyim, severek katılırım aranıza
hepinizi merak ediyorum zaten hepinizi
hayırlı olsun. sağlıklı bir şekilde büyüt karnında ve sağılıklı bir şekilde doğur. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
ben 5cm olanlarından aldım. her yerde onlar satılıyor zaten. 5 cm bence iyidir. biz 50-60 kiloyuz bizim yattığımız yataklar 15 cm civarı. yani kilolarına göre çok normal 5 cm yükseklik.
dışarı çıktı mı artık rahatsız oluyorum bende. nazardan falan korktuğumdan değil artık herkes yoldan çeviriyor ve hep aynı soruları soruyorlar. evden çıkayım bir güzel yürüyüş yapayım diyorum olmuyor. bazıları da uzakttıkça uzatıyor muhabbeti.
deprem gerçekten korkutucu. sen neredeydin? belki bebeğin kayınvaldenin sesine uyanmıştır. geçmiş olsun.
bugün kuaföre gittim sonunda. boya yaptırdım fönümü çektirdim kendime geldim.
bebişlerimden ilk defa bu kadar ayrı kaldım. kv baktı.merak ettim çok şükür iyiler...
Kızlar sorması ayıp ama gebeyken cinsel hayatınız nasıldı
Biyere gittiğinde merak edip özlüyomusun gerçekten:)ben henüz annelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum heralde kucağıma alınca anlıycam nolduğunu.bütün o zorluklarına karşılık hiç pişmanlık oluyomu keşke bi tane olsaydı diye
ben ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım ve çok özledim. aslında alışmam lazım çünkü 1 ay sonra işe başlayacağım. kuvezde kaldıkları için ben geç hissettim o duyguyu. ama şimdi çok derinden :) bir tane olsa diye hiç düşünmedim çünkü ikisinin yeri de ayrı.
milasis merak ediyorum seni durumundan haber ver
Kızlar sorması ayıp ama gebeyken cinsel hayatınız nasıldı
Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar benim iki tane oğlum olack:)
Biyere gittiğinde merak edip özlüyomusun gerçekten:)ben henüz annelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum heralde kucağıma alınca anlıycam nolduğunu.bütün o zorluklarına karşılık hiç pişmanlık oluyomu keşke bi tane olsaydı diye
bugün kuaföre gittim sonunda. boya yaptırdım fönümü çektirdim kendime geldim.
bebişlerimden ilk defa bu kadar ayrı kaldım. kv baktı.merak ettim çok şükür iyiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?