2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba hanımlar... dün kalça usg çekildi ve normal dendi çok şükür. hastanede herkes bize baktı ikiz diye.bir yere çıkmaya korkar oldum valla gelince duş aldırıp yatırdım. rezene veriyorum daha bir iyiler tabi ne zamana kadar gider bilmem.
bugün kuaföre gidecektim mutfağı toplarken deprem oldu kv bağırdı koşş diye. miniğim bağırarak uyanmış hissetti mi bilmem zor uyuttum. şimdi uyuyorlar. ilk defa kaybetme korkusu yaşadım bu kadar yakından. onları çok seviyorum
Allah bebeklerimizi sağlıklıca bağışlasın bizlere....

selam herkese ..ankarada olanlar buluşma ayarlayacağız ..face ..te konuştuk ,ankara göksuda toplanacağız muhtemelen ,dosba ve papatya siz ne taraftasınız gelebilirmisiniz size de haber verelim dedik ,başka ankarada olan varsa onlar da katılabilir tabi:)

hmmm biraz uzak olmuş bana ama zaten gelemeyebilirim
malum ben oruç tutuyorum ve zorlanıyorum ama ramazan sonrası ve haftasonu olursa belki olabilir...
tabii planınıza müdahele etmeyeyim ben çankayadayım

Kızlar benim iki tane oğlum olack:)
hayırlı olsun. sağlıklı bir şekilde büyüt karnında ve sağılıklı bir şekilde doğur. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
ben 5cm olanlarından aldım. her yerde onlar satılıyor zaten. 5 cm bence iyidir. biz 50-60 kiloyuz bizim yattığımız yataklar 15 cm civarı. yani kilolarına göre çok normal 5 cm yükseklik.
dışarı çıktı mı artık rahatsız oluyorum bende. nazardan falan korktuğumdan değil artık herkes yoldan çeviriyor ve hep aynı soruları soruyorlar. evden çıkayım bir güzel yürüyüş yapayım diyorum olmuyor. bazıları da uzakttıkça uzatıyor muhabbeti.
deprem gerçekten korkutucu. sen neredeydin? belki bebeğin kayınvaldenin sesine uyanmıştır. geçmiş olsun.

be şu an batıkentteyim, severek katılırım aranıza
hepinizi merak ediyorum zaten hepinizi

çanakkaledeyim cnm ben gökçeada da 5.3 büyüklüğünde oldu deprem.

bugün kuaföre gittim sonunda. boya yaptırdım fönümü çektirdim kendime geldim.
bebişlerimden ilk defa bu kadar ayrı kaldım. kv baktı.merak ettim çok şükür iyiler...

bugün kuaföre gittim sonunda. boya yaptırdım fönümü çektirdim kendime geldim.
bebişlerimden ilk defa bu kadar ayrı kaldım. kv baktı.merak ettim çok şükür iyiler...

Biyere gittiğinde merak edip özlüyomusun gerçekten:)ben henüz annelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum heralde kucağıma alınca anlıycam nolduğunu.bütün o zorluklarına karşılık hiç pişmanlık oluyomu keşke bi tane olsaydı diye

ben ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım ve çok özledim. aslında alışmam lazım çünkü 1 ay sonra işe başlayacağım. kuvezde kaldıkları için ben geç hissettim o duyguyu. ama şimdi çok derinden :) bir tane olsa diye hiç düşünmedim çünkü ikisinin yeri de ayrı.

milasis merak ediyorum seni durumundan haber ver

oncelıkle sac modelını gule gule kullan.ben de röfle yaptrmak ıstıorum.ne zaman fırsat bulurum bellı degıll((
kuzulara baglanma ısıne gelınce; ben de aynı sekılde gec hıssettım.gorur gormez baglanamamıstım ve vıcdan azabı cekmıstım ama normalmıs..zamanla cok farklılasıyor hersey..cok sevıyorum kuzularımı:)

canımm ben neye gore huysuzlar neye gore sakınler ınan anlayamadım.bgn ıyıler cok sukur yıyıp uyuyorlar.ama aksama dogru garantı huysuzluk baslıyor.degısık bı hareket yapmalarını beklıyorum.gulucuk yapıyorlar, cısımlere bakıyorlar, konustugumuz zaman dıkkatlerını cekıyoruz onun harcınde fazla bırsey yok:) kahkaha atmalarını beklıorummm:)))bır de artık kucuk kızım cok yemeye basladı ona sevınıyorum...

nadıde sen rezeneyı nasıl ve ne kadar verıyorsun merak edıyorum da...ben de humananın rezene cayını almayı dusunuyorum.
canımm ne yaptın uyku duzenlerını, hersey yolunda mı? ben bır odada esım bır odada gecelerı bakıyoruz bebklere ve bu durumdan bıktımmmmmmm.......ıkısı tek odada kalsın ama aynı zmaanda da gozum uzerlerınde olsun ıstıorum ne yapıcam bılmıorum...
bunun dısında kv ıle gecınemıyoruz...ben okula baslayınca da burda kalacak.nasıl olacak bılmıorum.

Özlenmez mi hiç, şimdi nasıl işe başlıycamı düşünüyorum ikisininde yeri apayrı, asla düşünmüyosun bi tane olsaydı diye, sadece ikisinede tek çocuk kadar ilgi gösteremiyosun o zaman diyorum, tek olsaydı fazla zaman ayırırdım ama yinede her zorluğa rağmen iyiki ikiside aynı anda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…