- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.401
benimkilerin başlarında konak var sanırım.sanki derileri soyuluyormuş gibi döküntü var. iyi durulamıyorum desem bilerek köpüklemedim geçende yine geçmedi. tavsiyelerinizi bekliyorum bunun için.
kv biz önceden zeytinyağı sürerdik banyodan önce öyle bekletir bir süre sonra banyo yapardık banyodan sonra da taradığımızda dökülürdü diyor. başına gelen var mı?
Theraline Medikal Bebek Yastığı | Medikal Bebek Yastığı | Bebek Yastıkları | Uykuda | Bebekeşya
tesekkurler delıkız..sıparıs ettım ınsallah duzelır..cokkkk yamukkk cokkk....
sanırım ikizlerde 36.hafta olması lazım 36dan önce doğum yaparsan aktarıyorsun
milasis iyi haberlerini bekliyoruz.
benimkiler bir gün iyi uyuyorlar bir gün uyumuyorlar. dün yine çıldırdılar duş aldırdım rezene verdim biraz uyudular bugün de iyiydik çok şükür. ama eşim arayıp da balığa gideceğini söyleyinceye kadar bu sefer ben çıldırdım bir ağlama krizi.ben bütün gün çocuklarla uğraşıyorum akşam o gelsin birlikte bir kahve içip sohbet edelim diye beklerken o balığa gidecekmiş. bişey demedim gitti. hala gelmedi. kv ile çay içip sohbet ettik balkonumuzda. şimdi çocukları yatırdım pc yi açtım. benim pıtırcıklarım akşamüzeri mutlaka huysuzluk yapıyorlar uykuları geliyor ağlıyorlar alıştım artık. bayramdan önce kv gidecek kendi evini temizlemeye 2-3 gün yalnız kalacağım. şimdiden düşünüyorum ikisi birden ağlayıp kucak isterlerse ne yaparım diye. Allah kolayını verir elbet....
hepinize iyi geceler....
bızde de oldu konak nadıde..zeytınyagını suruyorsun, kv dedıgı gıbı, bıraz durup banyo yaptır.wee nın taragını aldım ben, onunla da tarıyorum cıkıyor.bzıımkılerın kasları daha yenı yenı cıkıyor orda bıle konak oldu:)) sımdı azaldı ama...benimkilerin başlarında konak var sanırım.sanki derileri soyuluyormuş gibi döküntü var. iyi durulamıyorum desem bilerek köpüklemedim geçende yine geçmedi. tavsiyelerinizi bekliyorum bunun için.
kv biz önceden zeytinyağı sürerdik banyodan önce öyle bekletir bir süre sonra banyo yapardık banyodan sonra da taradığımızda dökülürdü diyor. başına gelen var mı?
canımm yıne kudurdular 3 gundur asırı huysuzlar.....ıftar zamanı baslıyorlar ve cılgına dönüyorlar.dun ıftarda esım ve kv yemek yerken ıkısı cıldırdı yıne..bırı kucagımda dıgerı ayagımda, onlar aglarken ben de bı yandan nınnı soyledım bı yandan da hungur hungur agladım....hersey gozume o kadar karanlık ve korkunc gelıyor kı..uyusular 5 dakıka sonra uyanıyorlar tekrar dalmakta gucluk cektıklerı ıcın huysuzlanıyrlar..bu boyle saatler suruyor...ınanın yasama sevıncım kalmadı.bundakı sebebp sadece cocuklarımın huysuzlugu degıl yanlıs anlasılmasın..bılmıyorum, sızınkıler nasıl ama benım esım pek yardımcı olmuyor..sankı yük oluyormus gıbı kucagına alıp sallmak ya da oyalamak ona bır cezaymıs gıbı gelıyor.suratını asıyor, ofluyor pofluyor...dun sırtıma gıren agrıların haddı hesabı yok...kucakta gezdır gezdır...hayatım sen uyu bıraz da ben bakarım demıyor yaa...dese de gonulsuz gonulsuz, ben yoruldum dıyıce..hadı gıt yat diyor...yüzü eksıyor...daha bır suru sey..bır tatlı söz bır guzel bakıs, bıraz detsek bıraz moral ıhtıyacım olan...cok yalnızım kızlar cokk...kendımı hıc bu kadar caeısz ve gucsuz hıssetmedım.esımle oturup tatlı tatlı sohbet etmeyı ozledım.ama hıc yanasmıyor..varsa yoksa oyun, bılgısayar..defalarca konustum.olmadı....ne yapıcam bılmıyorum....kendımı 2 cocuklu umutsuz ev kadını gıbı hıssedıyorumm...
bızde de oldu konak nadıde..zeytınyagını suruyorsun, kv dedıgı gıbı, bıraz durup banyo yaptır.wee nın taragını aldım ben, onunla da tarıyorum cıkıyor.bzıımkılerın kasları daha yenı yenı cıkıyor orda bıle konak oldu:)) sımdı azaldı ama...
Kızlar size sorum olcak. Ben 30. Haftadan itibaren iznimi kullanıyorum. Ne zaman doğum yaparsam yapayım öncesini aktaramayscakmıyım?
maş. kiloları çok iyi ,bizimkiler 7 aylık olacak daha yeni 7 kilo olmuşlardır ,6aylıklar hemen başla ek gıdaya daha alışma süreçleri var derken çok geç kalırsın
ben bebek ekmeği yerine hipp in organik bebe bisküvisi aldım ,şeker içermiyor daha denemedim ama deneyeceğim ,bu arada geçen arkadaştan duydum sütün içine 3-4 bebe bisküvisi atıyormuş ,zaten sütün içinde eriyor onlar ,iyice sallarsan , tok tutuyormuş ,bu gece 2tane attım denedim ama tam etki için bu gece 3-4 taneyle deneyecğm
Delikız bu grubun adıne ben baktım şimdi yine bulamadım ya,offff bu ek gıda işi ne zor ya.....
Bu arada ablamda bebeğine sürekli hipp in organik bebe bisküvisinü kullanıyordu ve çok memnundu.
Kızlar yoğurdu ne ile yapıyorsunuz bazıları hazır mama ile yapıyor
Ben 30. Haftadan sonraki iznimi kullanıyorum. Şimdi olmazmı yani farzedelim 35 teolduRana, bende 33. Haftada doğum yaptım,7+ 8 iznim olmuştu, ne zaman doğum yaparsan kalanı aktarırsın, ama aktarma ve şimdiden çalışabilir raporu alman lazım
Ben 30. Haftadan sonraki iznimi kullanıyorum. Şimdi olmazmı yani farzedelim 35 teoldu
Ben 30. Haftadan sonraki iznimi kullanıyorum. Şimdi olmazmı yani farzedelim 35 teoldu
ben de sütçü sütüyle mayalıyorum ,zaten doğal yoğurtlar biraz sulu olur ,doğral olmayanlara katkı maddesiyle öyle sert oluyor ,bir de sütü fazla mayasını az katarsan o zaman da sulu oluyor yoğurt ,mayasını biraz fazla kat daha katı olurSinemisen, bende AOÇ nin sütüyle mayalıyorum, çünkü sütçülerin sütü sulu oluyo, annemde dediki su katıyolardır:) öyle duyunca içime sinmedi:)
Bu arada bebişletine maşaallah, hem kilo, hem boy olarak baya öndeler
ben de sütçü sütüyle mayalıyorum ,zaten doğal yoğurtlar biraz sulu olur ,doğral olmayanlara katkı maddesiyle öyle sert oluyor ,bir de sütü fazla mayasını az katarsan o zaman da sulu oluyor yoğurt ,mayasını biraz fazla kat daha katı olur
mailine davet gönderdim gelmedimicnm sana msj atmıştım mail adresimi face grubuna eklermisin diye ben bulamıyorum
mailine davet gönderdim gelmedimi
ben 35. haftada doğum yaptım ve dr a söyledim aktarıldı kalan 5 haftam. dr ile konuş o halleder
Bende 30 da ayrılmıştım, diyelim ki 35 te oldu, 5+ 8 hafta iznin olur, ama doğumdan sonra hastaneden çıkmadan dr. Dan aktarma raporu iste mutlaka
bana özelden mailini tekrar atsana ben seni face ime ekleyeyim ordan da gruba eklerim okyok cnm gelmedi.
Kızlar dün sağlık ocağına gitmek zorunda kaldık. Yeniden topuk kanı istediler. Oğlumda hipotiroidi şüphesi varmış, neyse kanı verdik, 15 gün sonra belli olacak dediler. İçimiz rahat etmedi, bugün bir doçente gidip tekrar kan alırdık. T4 VE TSH değerlerine bakıldı. T4 normal çıktı ama TSH yüksek çıktı. Eşimle ben ağlamaktan helak olduk diyebilirim. İçim çok sıkıntılı. Sizin çocuklarda hiç bu yaşandı mı? Çünkü prematüre bebeklerde çok sık görülüyormuş. Ya geçici oluyormuş ya da ömür boyu sürebiliyormuş. Lütfen cvp yazın.
geçmiş olsun. bebeklerin kılına zarar gelse helak oluyoruz gerçekten. anlıyorum üzüntünüzü. umarım tedavisi vardır ve gündelik yaşamında sıkıntı çekmez. allah yardımcınız olsun.Kızlar dün sağlık ocağına gitmek zorunda kaldık. Yeniden topuk kanı istediler. Oğlumda hipotiroidi şüphesi varmış, neyse kanı verdik, 15 gün sonra belli olacak dediler. İçimiz rahat etmedi, bugün bir doçente gidip tekrar kan alırdık. T4 VE TSH değerlerine bakıldı. T4 normal çıktı ama TSH yüksek çıktı. Eşimle ben ağlamaktan helak olduk diyebilirim. İçim çok sıkıntılı. Sizin çocuklarda hiç bu yaşandı mı? Çünkü prematüre bebeklerde çok sık görülüyormuş. Ya geçici oluyormuş ya da ömür boyu sürebiliyormuş. Lütfen cvp yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?