- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.381
Çok gaz sancısı var benimkilerin. Geceleri uyutmuyorlar. Artık dayanılmayacak vaziyetteler. Sürekli de mama istiyorlar, vermesem krize giriyorlar resmen. İlk ayımızda bu normal mi, bunu yaşayanınız oldu mu?
Çok gaz sancısı var benimkilerin. Geceleri uyutmuyorlar. Artık dayanılmayacak vaziyetteler. Sürekli de mama istiyorlar, vermesem krize giriyorlar resmen. İlk ayımızda bu normal mi, bunu yaşayanınız oldu mu?
Delikız bu grubun adıne ben baktım şimdi yine bulamadım ya,offff bu ek gıda işi ne zor ya.....
Bu arada ablamda bebeğine sürekli hipp in organik bebe bisküvisinü kullanıyordu ve çok memnundu.
Kızlar yoğurdu ne ile yapıyorsunuz bazıları hazır mama ile yapıyor
Papatya güzel haberlerini okuyorum miniklerinin maşallah onlara artık annelerini az mı üzüyorlarmış....ek gıda tavsiyelerinizi bekliyorum bende....
kızlar ben bebeklerinizin boylarını merak ediyorum şöyle ki
ben aynı zamanda mart anneleri topiğini de takip ediyorum
bebeklerimin tek bebeklere oranla epey bi kısa olduğunu görüyorum
zaten tek bebeklerden kısa doğdukları için mi yoksa ben minyonum o yüzden mi kısa bebeklerim merak ediyorum
çünkü mart doğumlu bebekler ortalama 62-64 cm arasındalar
4. ay kontrolünde tam bir ay önce kızım 5.800 gr 57 cm
oğlum ise 6.800 gr 59 cm idi
sizde durumlar nedir ?
merak ettim arkadaşlar
nasılsınız maşallah sizlere
bende allah izin verirse salı yada çarşamba günü opu için gidecemm inş.bana da nasip olur ikiz veya tekiz farketmez ama bu aralar yine ikiz bebek istiyorum tabi herşeyin başı sağlık rabbim siznkileri size bağışlasın
darısı olmanyalara
size bi kaç sorum olacak bilgi verirsiniz inş.iğnemin 7.günü 4 yumurtam vardı 3ü 9mm diğeri ise 11mm idi sizce 3 gün içindde yine yumurta çıkarmı büyürmü birde rahim kalınlığım 7.günde 6.54 tü kalınlaşırmı sizin nasılsı bilgi verirmisiniz
canım anneye babaya bağlı aSLINDA ama sinemin dediği gibi önemli olan ergenlikteki boylarıkızlar ben bebeklerinizin boylarını merak ediyorum şöyle ki
zaten tek bebeklerden kısa doğdukları için mi yoksa ben minyonum o yüzden mi kısa bebeklerim merak ediyorum
sizde durumlar nedir ?
merak ettim arkadaşlar
yoğurt çorbasını kendimize yapıyor gibi yaptım
yoğurt, pirinç, yumurta ve un koydum
hatta iftarda tüm ailecek yedik
üzerine de zeytin yağı ve nane
mis gibi oldu
oğlum maşallah bir kase yedi
kızımın o esnada çok uykusu vardı ondan mı
tadını sevmedi ondan mı bilemiyorum artık
o içmedi
yarın da aynı çorbayı yedireceğiz
ertesi gün ise tarhana çorbası yapacağım kuzularıma inşallah
ben ekledim seni , iyi bari hipp ten memnun olmasına sevindim ,ben sütçüden süt alıp mayalıyorummaş. kiloları çok iyi ,bizimkiler 7 aylık olacak daha yeni 7 kilo olmuşlardır ,6aylıklar hemen başla ek gıdaya daha alışma süreçleri var derken çok geç kalırsın
ben bebek ekmeği yerine hipp in organik bebe bisküvisi aldım ,şeker içermiyor daha denemedim ama deneyeceğim ,bu arada geçen arkadaştan duydum sütün içine 3-4 bebe bisküvisi atıyormuş ,zaten sütün içinde eriyor onlar ,iyice sallarsan , tok tutuyormuş ,bu gece 2tane attım denedim ama tam etki için bu gece 3-4 taneyle deneyecğm
Delikız bu grubun adıne ben baktım şimdi yine bulamadım ya,offff bu ek gıda işi ne zor ya.....
Bu arada ablamda bebeğine sürekli hipp in organik bebe bisküvisinü kullanıyordu ve çok memnundu.
Kızlar yoğurdu ne ile yapıyorsunuz bazıları hazır mama ile yapıyor
RABBİM inş. sana da nasip edernasılsınız maşallah sizlere
bende allah izin verirse salı yada çarşamba günü opu için gidecemm inş.bana da nasip olur ikiz veya tekiz farketmez ama bu aralar yine ikiz bebek istiyorum tabi herşeyin başı sağlık rabbim siznkileri size bağışlasın
darısı olmanyalara
size bi kaç sorum olacak bilgi verirsiniz inş.iğnemin 7.günü 4 yumurtam vardı 3ü 9mm diğeri ise 11mm idi sizce 3 gün içindde yine yumurta çıkarmı büyürmü birde rahim kalınlığım 7.günde 6.54 tü kalınlaşırmı sizin nasılsı bilgi verirmisiniz
ya boy filan hep genetik karşılaştırma yapmakızlar ben bebeklerinizin boylarını merak ediyorum şöyle ki
sizde durumlar nedir ?
merak ettim arkadaşlar
Kızlar size sorum olcak. Ben 30. Haftadan itibaren iznimi kullanıyorum. Ne zaman doğum yaparsam yapayım öncesini aktaramayscakmıyım?
38.haftadan öncesi aktarılıyor o zaman?Aktarabilirsin. Ben 33. haftada doğum yaptım. 5+8 hafta doğum izni kullandım.
Theraline Medikal Bebek Yastığı | Medikal Bebek Yastığı | Bebek Yastıkları | Uykuda | Bebekeşyadelıkız bana bır yastık tavsıye etmıstın hatırladın mı? hangı sıteden aldıgını öğrenebılır mıyım, cunku ben arıyorum ama bulamıyorum satıs yapan bır sıte...aynı markanın emzırme yastıklarını daha cok goruyorum.kafa duzeltıcı bulamadım.eger yazarsan cokkk sevınırım cunku gıt gıde daha kotu bır duruma gelıyor durum(((
hıc gıremıyorum kızlar artık buraya.annem gıttı kv geldi, yüküm cok daha fazla arttı.ınsallah herkes ıyıdır...opuyorum hepınızı hayırlı ıftarlarr
38.haftadan öncesi aktarılıyor o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?