- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.481
canım devit 1 yaşına kadar ...istersen bırakma ben de bırakmıştım ama kullanınca farketti yada psikolojikşimdi hiç aksatmıyorum
önemli olan başlarını tutmaları yoksa birazcık tembeller seninkiler sanırım yani problem yok annesi...
bakıcım yarın son çarşamba biz yola çıkıyoruz inş.
evet yalnız bakacağım günaşırı banyo yaptırıyorum bi tek bu çok zor gelecek
bi de ek gıda da birini o birini ben besliyordum şimdi ikisi de bana kalacak
uyutmaya alıştım...sendeki hamaktan bende de var birini çekyatta ayağımda diğerini de hamakta sallıyorum
6yı beş geçe biz uyandık daha doğrusu oğlum kızım 8 de uyandı oğlum uyudu
9da bakıcı geldi...
ben a yıldır yapmadığım dolap içlerini düzenledim
evde hiç bişey bırakmadan atıyorum
çocuklardan sonra sıkıntılı oldumelime ne geçerse atıyorum
en çokta toka ve takılarımı veriyorum bakıcının kızına :))
ve kıyafetlerimi
eee napıyım 2 çocukla bunları giymem diyorum :))
bi de gittim bu bedenime göre alışveriş yaptım eve sığamıyorum
yani kendimi anlamıyorum
normal dimi
en zoru sallamak ama alışıncada bırakılmıyor...
gazlı bebekler başta sallanıyor sonrada alışkanlık yapıyor
bende malesef sallayan annelerdenim
gündüz uykumuz hala çok az hele de oğluşumun
farkettim de hep problem oğluşumda hahahah çocuğu sizlere kesip duruyorum teyzeleri
herkese selam..
bişey sormak istiyorum ben geçen hafta sancılardan dolayı hastanede yattım hastanede nidilat vermişleridi ama sonra devamına gerek yok dedi doktorum.. ama dün gece şeffaf akıntıyla birlikte kan geldi benden ve doktorum izinde bende başka doktora gittim nidilat içmen gerekli dedi..
4 saatte bir iç dedi ama bana çok fazla geldi 4 saatte bir.. aranızda nidilat kullanan varmıydı kullandıysanızda ne kadar sürede bir yada günde kaç kez kullandınız??? yardımcı olursanız çok sevinirim..
benim evim de çok sadedir
hiç bir fazlalığı evde tutmam
bebeklerinkini bile tutmuyorum
küçülenleri hemen hurca koyuyorum, hepsi kız kardeşime gidecek
sakla birkaçını hatırası kalır diyorlar ama fotoğrafları var yeter diyorum
emeklemeye bir başlasınlar zorlanmayacaklar
her yer boş ve onların
ben sadece bir pantolon ve bir kaç tişört aldım
zayıflarım diye ama sanırım ben de almak zorunda kalacağım
okul kıyafetlerime sığamayacağım kesin
ama hala zayıflama umudum var
bu arada 7 kilo fazlam var
fazlalık 4 kilo kalmıştı ama süt için yedikçe yedim
son durum bu
benimkiler bu ara arabalarında uyuyorlar
ileri geri sallıyorum
şimdilik bunda mutlular
sıkılınca ne isterler bilemiyorum artık
iki çocukla giyemem dediğin ne canım?
ben sanırım Aysel gürel gibi olacağım
hala her şeyi giyme hevesim var
zaten giyinmeye ayrı bir merakım var
canım geçmiş olsun bende kullandım
4 saatte bir aldım 3 gün sonra 6saat sonra 8 ve bıraktım
10 gün sonra yine sancı ve yine aynı ve yine 1hafta sonra yine
toplam 25 gün aralıklarla kullandım
çok zor bi ilaç kendine dikkat et ani hareket etme tansiyon ilacı sonuçta
35.haftaya kadar dayandım
çok şükür bunu şimdi kızımla yazıyoruz :)) darısı hayırlıca sana olsun
çok su içmeyi unutma hoş zaten içiriyor
çok teşekkür ederim cnm cvbın için.. bende 6 yada 8 saatte bir kullanırım diye düşündüm.. bugün nstede sancım çıkmadı şükür ama kasılmalarım var maalesef.. en iyisi 8 saatte bir kullanırım. maşallah 35 e kadar dayanmışsın inş. bizde dayanabilirz kızlarımla o günlere kadar =)) kızını öp benim için tekrar teşekkür derim =)))
dr.un söylediği şekilde kullan çnk yavaş yavaş azaltacaktır
stres yapma ben %90 sancı ile eve gelmiştim :))
ve bu şekilde 3 hafta dayandım
bol bol dinlen ve dua et
çok su iç... kafaya takma
ben açılmam olduğu halde 3 gün daha dayandım Allah yardımcın olsun
kızlarını okşa benim için... sağlıklı doğumlar diliyorum
kızlar yarın yola çıkıyoruz inş.
hepinize şimdiden iyi bayramlar
bebeklerimizle ilk bayramımız inşallah çoook güzel geçer
benim yoğurdum ekşi oluyor. çorba ve muhallebiyi her gün yarımşar kase yiyorlar. her gün meyve suyu veya pürsi de veriyorum. 6. ayımız dolsun o zaman öğün olarak vereceğim çorbayı ve muhallebiyi. artık tarhana ve yayla çorbasına da geçiş yapacağım. bebeklere özel değil de kendi yediğimiz gibi yapacağım biraz tuzunu azaltarak. sebze püresiyle falan uğraşmam. direk normal yemeklere geçiş yapacağım. çatalla ezerek vereceğim.ek gıda işini pek kıvıramıyorum arkadaşlar
meyve püresinden öteye geçemiyorum
o da tok tutmuyor canlarımı
yardımlarınıza ihtiyacım var
yoğurt çorbam ekşi oluyor, sizler nasıl tatlı yapıyorsunuz yoğurt çorbanızı?
tüp bebek mi yoksa normal yolla mı amile kaldın? kaçıncı aydasın? her gün yarım saat yürüyüş yapmak gerek. 28. haftaya kadar hayatını norma seyrinde devam ettirebilirsin. 28. haftadan sonra risk daha fazladır. ev işlerinden falan elini eteğini çekmen gerek. ama her gün yarım saat yürüyüş yapabilirsin. 20. haftada karın birden büyüyor. eğilip kalkmak zorlaşıyor. 28. haftadır ilk hedef. sonra 32. hafta. 32. haftadan sonra muayeneler daha da sıklaşır. 32. haftadan sonra doğuma hazırlıklı olmak gerekir. sana tavsiyem. hayatına normal seyrinde ve kendşni çok zorlamadan devam et. 28. haftada ev işi vs bunları yapmayı bırak. günde yarım saat yürüyüş yap. kendini bu haftadan sonra zorlarsan eğer bebeklerin çok erken dünyaya gelirler.Kızlar szin hamileliğiniz nasıl gecti.yani belli bi aydan sonra kendinize kısıtlama getirdinizmi.
kızlar sinir küpüyüm
bakıcım ile bugün işim bitti
dedim bazen işim olur da seni tek bi günlüğüne yada yarım günlüğüne çağırırsam ne istersin dedim...
kem küm etti... fiyata bakın çok makulmüş gibi sadece bebek bakmaya yarım güne 70 tüm güne 110 istedi
insanlarda vicdan kalmamış... ki ben bu kadına nasıl davranıyorum inanın anlatmayacağım
sadece mecbur kaldığımı ve burda yalnız olduğumu bildiği için sömürüyor...
nasıl zoruma gitti anlatamam ... sadece kimsem yok diye bu fiyatı söyleyebiliyor
kendimi çok yalnız hisettim ve çok mutsuz
param yoksa eve mahkumum param yoksa kimsem yok ....( çok yalnızım ilk defa kendimi gurbette hissettim (
bugün dr. kontrolümüz vardı
artık aylık gitmemize gerk yokmuş
sadece 6.ayda bi idrar kültür ve tahlili vermek lazımmış bayramdan sonra yaptır dedi..
oğlum çok az kilo almış ilk defa ama boyu uzamış maşallah ...büyüme var sıkıntı yok dedi...
kızım kilo almış...onunda kilosu fazla diye korkuyorum... zayıflar korkma dedi...
ek gıda hakkında bilgi verdi.. çok ilgiliydi bu dr.
kısacası çok şükür sağlıklıyız
kafa da yamuğa baktı az kalmış dedi.. daha bıngıldak kapanmamış bu nedenle biraz daha düzelmesi için zamanı varmış
benim yoğurdum ekşi oluyor. çorba ve muhallebiyi her gün yarımşar kase yiyorlar. her gün meyve suyu veya pürsi de veriyorum. 6. ayımız dolsun o zaman öğün olarak vereceğim çorbayı ve muhallebiyi. artık tarhana ve yayla çorbasına da geçiş yapacağım. bebeklere özel değil de kendi yediğimiz gibi yapacağım biraz tuzunu azaltarak. sebze püresiyle falan uğraşmam. direk normal yemeklere geçiş yapacağım. çatalla ezerek vereceğim.
tüp bebek mi yoksa normal yolla mı amile kaldın? kaçıncı aydasın? her gün yarım saat yürüyüş yapmak gerek. 28. haftaya kadar hayatını norma seyrinde devam ettirebilirsin. 28. haftadan sonra risk daha fazladır. ev işlerinden falan elini eteğini çekmen gerek. ama her gün yarım saat yürüyüş yapabilirsin. 20. haftada karın birden büyüyor. eğilip kalkmak zorlaşıyor. 28. haftadır ilk hedef. sonra 32. hafta. 32. haftadan sonra muayeneler daha da sıklaşır. 32. haftadan sonra doğuma hazırlıklı olmak gerekir. sana tavsiyem. hayatına normal seyrinde ve kendşni çok zorlamadan devam et. 28. haftada ev işi vs bunları yapmayı bırak. günde yarım saat yürüyüş yap. kendini bu haftadan sonra zorlarsan eğer bebeklerin çok erken dünyaya gelirler.
kolay gbir hamilelik diliyorum.
Herkese iyi bayramlar,
kızlar geçen cuma urazım ateşlendi 3 gün ateşi sürdü pazartesi dr. Götürdük devlet hast. Doktor boğazları kötü olmuş dedi antibiyotik verdi bende kullanmak istemedim vermedim salı günü vucudunda kızarıklıklar çıktı hemen başka bir dr.a götürdüm iyiki antibiyotiği kullanmamışsın dedi meğer boğazı falan iyimiş yavrumun 6. Hastalığa yakalanmış yavrum atlatmış zaten 2-3 gün sonra kızarıklıklar geçer dedi ve şimdi çok az kaldı yok denecek kadar az...allahtan poyraza geçmemiş...sizlerle paylaştım ki sizlerde böyle bir olayla karşılaşırsanız haberiniz olsun ...herkese şeker tadında bayramlar
denizimin ateşi var
akşama kadar iyiydi
sonra bir anda inlediğini fark ettim, normalde uyurken kendi kendine ninnisini söylüyor
ninni söylüyor zannettim
ama değilmiş
hemen soydum kuzumu, duş aldırdım, colpol verdim
sirkeli su yaptım ama bezi tenine değdirtmiyor, ürperiyor kuzu
kolsuz çıtçıtlı badi giydirdim yanımda yatıyor şimdi
ben de başında bekleyeceğim sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?