- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.501
Canım geçmiş olsun,benim kızımda ateşlendi bende başında bekliyorum hastaneye gittim ama kan ve idrar temiz çıktı.üstelik şuan izmirdeyim ve sabah Ankara'ya dönmeye karar verdim.kızımı doktora götürmek istiyorum orda.şuan calpol verdim ve kompres yapıyorum.ama ateş düşmüyor.bu arada sen bebekleri nereye götürüyorsun hastaneye?
çok teşekkür ederim cnm cvbın için.. bende 6 yada 8 saatte bir kullanırım diye düşündüm.. bugün nstede sancım çıkmadı şükür ama kasılmalarım var maalesef.. en iyisi 8 saatte bir kullanırım. maşallah 35 e kadar dayanmışsın inş. bizde dayanabilirz kızlarımla o günlere kadar =)) kızını öp benim için tekrar teşekkür derim =)))
Ikiz Pasalarim dünyaya geldi. Bir ay oldu. Ama mama kullanımı konusunda tedirgin im. Günde kaç defa
Mama vermem gerekiyor. Ve ne kadar vermeliyim. Ölçeği suyu ne kadar olmalı. Bide Bebeklerim emdikten sonrada mama yedikten
Sonrada kusuyolar. Normal mi bu. Bebeklerime tekbakiyirum yardimciokun lütfen
Ikiz Pasalarim dünyaya geldi. Bir ay oldu. Ama mama kullanımı konusunda tedirgin im. Günde kaç defa
Mama vermem gerekiyor. Ve ne kadar vermeliyim. Ölçeği suyu ne kadar olmalı. Bide Bebeklerim emdikten sonrada mama yedikten
kızlar suluk kullanmaya ne zaman başlanıyor? şimdi damaklarına sert gelir ben biberonla veriyorum siz ne zaman başladınız ?
refüsü vardır. ondan kusuyordur. yediklerinin hepsini mi kusuyor yoksa azıcık bir şey mi kusuyor o önemli. benim kızlarımda çok kusardı hem de yediklerinin hepsini. gaviscon infant kullandık, sütlerine kattık. 5 ay bu şekilde idare ettik. şimdi düzeldi. az kusuyorlarsa bu normal. tedirgin olma.
ben hiç mama vermedim. zaten üstünde yazıyordur. bildiğim kadarıyla 30 ml'e bir ölçek veriliyor mamalar. anne sütünden mümkün olduğunca vermelisin. doymuyorsa istediği kadar mama verirsin. çocuklar aç kalacak değil ya. mama işini o kadar dert etme.
kolaylıklar diliyorum.
Gözün aydın canım tek başına becerebiliyomusun?
Gucumum yettiği kadar becermeye çalışıyorum. Bugün tam bir ay oldu Bebeklerim doğali. Bir haftadır falan tek bakıyorum.
Sadece ikisi aynı anda acikinca problem büyüyor. Aynı anda emzirme zor oluyor.
Bende iki tane paşa annesi olcam allah kısmet ederse:)erkek bebekler daha huysuz oluyo diyolar bilmem doğrumu:)geceleri napıyosun uykuları nasıl
huysuzlar hemde çok. Gece birini emziuorum gazını çıkartıyorum altına bakıyorum uyutuyorum o zamana kadar digeri uyanıyor sonra aynı işlem ona uyguluyorum. Sonra diğeri tekrar mizirdaniyo birini ayagmda salliyorum diğerini emziriyorum
gece de gündüz de yok ikiz annesi icin. ınşallah uykuları düzene girer uykuları. Herkes üç ay olunca düzene girer diyo ama bilmiyorum nolucak. Tek bakmak gerçekten sabir istiyorum. Tam ikiside doydu uyudu derken biri agliyo sonra sil baştan başa donuyosun. Bide benim oğlumun biri memed uyumak istiyo oda beni çok zorluyo .
havva neden emzisiyorsun en azından geceleri biberonla besle dayanamazsın tek başına bak biz 2013 ikiz annelerinde emzirerek devam eden tek başına bakanlarda yok.ben 3 kişi baktığım halde biberonla sağarak besliyorum ve nasıl düzenli bi hayatım var anlatamam.uyuya kalan yok memede.3 saatten önce mümküb değil uyanmıyorlar acıkıp.banada vakit kalıyor hele seninkiler 1 aylık şimdi neyse baya uyurlar ama biraz zaman geçince az uyuyacaklar ve hayat çekilmez bi hal alcak senin için.
havva neden emzisiyorsun en azından geceleri biberonla besle dayanamazsın tek başına bak biz 2013 ikiz annelerinde emzirerek devam eden tek başına bakanlarda yok.ben 3 kişi baktığım halde biberonla sağarak besliyorum ve nasıl düzenli bi hayatım var anlatamam.uyuya kalan yok memede.3 saatten önce mümküb değil uyanmıyorlar acıkıp.banada vakit kalıyor hele seninkiler 1 aylık şimdi neyse baya uyurlar ama biraz zaman geçince az uyuyacaklar ve hayat çekilmez bi hal alcak senin için.
Canım ben hem emziriyorum hem tek bakıyorum üç ayın sonunda gerçekten uykuları düzene girdi nerdeyse gündüz uykusunda problem yok çabuk uyuyor lar ama saat ondan sonra benimkiler de memede uyumak istiyor başlarda emziğe alıştırmadım şimdi yeni yeni veriyorum emziği alınca Uykuya ddalıyorlar süt sağmayı bıraktım valla emzirmek daha kolayıma geliyor tek olduğum için diğer türlü biberon u hazırlayana kadar ortalığı yıkıyorlardı. Ne güzel sana yardımcı olanlar var ondan biberon kolay geliyor ama sütü olan annelere tavsiyem emzirsinler. Bir çok şeyden geri kalıyorum ama onların ememedikleri günleri hatırladıkça şükrediyorum ve emzirmeyi biberon hazırlamaktan daha çok seviyorumhavva neden emzisiyorsun en azından geceleri biberonla besle dayanamazsın tek başına bak biz 2013 ikiz annelerinde emzirerek devam eden tek başına bakanlarda yok.ben 3 kişi baktığım halde biberonla sağarak besliyorum ve nasıl düzenli bi hayatım var anlatamam.uyuya kalan yok memede.3 saatten önce mümküb değil uyanmıyorlar acıkıp.banada vakit kalıyor hele seninkiler 1 aylık şimdi neyse baya uyurlar ama biraz zaman geçince az uyuyacaklar ve hayat çekilmez bi hal alcak senin için.
kızlar suluk kullanmaya ne zaman başlanıyor? şimdi damaklarına sert gelir ben biberonla veriyorum siz ne zaman başladınız ?
Huysuzlar hemde çok. Gece birini emziuorum gazını çıkartıyorum altına bakıyorum uyutuyorum o zamana kadar digeri uyanıyor sonra aynı işlem ona uyguluyorum. Sonra diğeri tekrar mizirdaniyo birini ayagmda salliyorum diğerini emziriyorum
Gece de gündüz de yok ikiz annesi icin. Inşallah uykuları düzene girer uykuları. Herkes üç ay olunca düzene girer diyo ama bilmiyorum nolucak. Tek bakmak gerçekten sabir istiyorum. Tam ikiside doydu uyudu derken biri agliyo sonra sil baştan başa donuyosun. Bide benim oğlumun biri memed uyumak istiyo oda beni çok zorluyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?