2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

hareketlikuzum bi sabit durup açmadı bacakları kızlarrr..
doktor erkeğe benziyor dedi..ama emin de olamadı adamcağız çok uğraştı yorumu olan varmı aceppppp:44::44::44:

Ayy filiz benim goruntude boyle , 4d imis demek :))
Oglumun benzettigi foto boyleydi :))
Cok komik oluyorlar bu 4d goruntusunde .. Masallah senin yavrusunada

ay evet yaa 4 d korkutucu oluo
senın oglana kopmustum zaten o lafına
benım burda kucuk 10+3 dü sanırım

Kızlar benim bebis ikili teste gittigimizde bas asagi ve arkasi donuk duruyodu.sanki cinsiyetini gostermemek icin direndi.12haftaliktik.1 ay beklicem bakalim o zaman gosterir ins.benim gibiolan var mi.varsa cinsiyeti ne cikti.olucem meraktannnn...

Kızlar benim bebis ikili teste gittigimizde bas asagi ve arkasi donuk duruyodu.sanki cinsiyetini gostermemek icin direndi.12haftaliktik.1 ay beklicem bakalim o zaman gosterir ins.benim gibiolan var mi.varsa cinsiyeti ne cikti.olucem meraktannnn...

Benimki de secdede durur gibiydi ikili teste gittigimizde.ama sonra uyandi ve hic rahat durmadi.dolandi durdu.bizde o yuzden ogrenemedik.sadece doktorumuz 4d goruntuye bakip erkege bnziyo dedi.bakalim.aynen bizde 1 ay daha bekleyecegiz heyecanla.

Bu da bizim teyzeleri, size el sallıyoruz
Sizce cinsiyeti nee?
Bu arada çook küçüğüz burada 9 hafta bitmek üzereydi sanırım.

Son düzenleme:

herkesin bebişine masallahh
buda benim bebişimm 12 haftalık acaba kız erkekmi ne diosunuz kızlar yorumlarınızı bekliorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…