- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Eki Görüntüle 705779 buda benim 12+1 bebişim teyzeleri banada bi tahminde bulunurmusunuz..
maşşallah kuzularınızaaa... Bat, keşke cinsiyet tahmininde bir bilgim olsaydıVahsihatun ne güzel olutmuş uslu uslu Dün benim oğluşumda ters dönmüş uğur böceği gibiydi. Eller kollar bir durmadı. Allah durdurmasın da inşallahhhhhh
Bat seninkinin resmine bakarak benimki erkek diyeceğim seninki kız ama anlamadım. Bir benimkine baksana ben kordon sandım ama mipi gibi bişey var benimkinde. Seninkinde o da yok
anam şuna bak yaaaresmen oturmuş anasına bakıyo ordann hehehehe
Kurban olsunlar onu yaradana korkma annesi iyidır. Ayy bu zaman ne zaman geçecek bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alsak.
Üzüldüm ama ya canımmm sanki sıkışmış gibi nede masum duruyor, inşallah iyidir
o sıkışsa hiç ole dururmu canım benim hemen kendini çeviriverir sen rahat ol daha seni bile kendi rahatlığı için parmağında çeviricek:)
Öyle mi diyosun kızvay eşşek sıpası vay , parmağında oynatır valla bu gidişle
şimdiden bizi ele geçirdiler :)
kızlar ultrason fotoğraflarınızı görünce ne kadr sevındım bılemezsenız ALLAHIN bir mucizesi bu Rabbım olmayanalra tez zamanda versın bu arada sıze bır sorum olcak
bende ıkı gundur krem hatta acık sarı akıntı oluyo canımı ıskıyor buda doktor gelebılır demısdı ama neden oluyo dıye kafaya takıyorum bi bilginiz varmı .yada böyle olan varmı
--------------------------------------------------------------------------------
canım beyaz akıntı arda bendede oluyor hamilelikte olurmuş kokulu ve renkli olmadıkça sorun yok ben takmıyorum ama cok endişe ediyorsan gittiğinde doktoruna söyle belki şdrar yolu enfeksiyonu vardır cnkü ondan olur, idrar tahlili yazar yaptırırsın bi enfeksiyon falan varsa cıkar onda
beyaz akıntım hamıle kalmdan öncede hep vardı hamılyeknde arttı sımdı rengı koyulaşınca korkdum doktora soyledım olur dıyınce bende bırsey dıyemeıyorum ısde ılk bebegım düşükle sonuçlandı bundada korkuyorum halıyle bu arada ne güzel yenı evlısın ve hemen bebesın gelıyo cok sevıındım
yo bence sorabilirsin sonuçta kafanda soru işareti varsa böle anlatırsın vardı koyulaştı diye cünkü hamilelikte normal ama beyaz ve kokusuz olan normal rengi koyulastıysa bi idrar tahlili girmesi lazım, evet evleneli 2 ay olmustu hamile oldugumu ögrendim istiyoduk Allah a şükür aratmadı 1 ay içinde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?