2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

Eki Görüntüle 705779 buda benim 12+1 bebişim teyzeleri banada bi tahminde bulunurmusunuz..

Eki Görüntüle 705786

maşallah oğluşuma , nasıl da kıvrılmış bacaklarını bükmüş oturmuş

maşşallah kuzularınızaaa... Bat, keşke cinsiyet tahmininde bir bilgim olsaydı Vahsihatun ne güzel olutmuş uslu uslu Dün benim oğluşumda ters dönmüş uğur böceği gibiydi. Eller kollar bir durmadı. Allah durdurmasın da inşallahhhhhh

Hahhaha ben o duruşa ölmüş hhamam böceği numarası diyorum maşallah canım kuzuna, Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin gebeliğini

Bat seninkinin resmine bakarak benimki erkek diyeceğim seninki kız ama anlamadım. Bir benimkine baksana ben kordon sandım ama mipi gibi bişey var benimkinde. Seninkinde o da yok

Bat seninkinin resmine bakarak benimki erkek diyeceğim seninki kız ama anlamadım. Bir benimkine baksana ben kordon sandım ama mipi gibi bişey var benimkinde. Seninkinde o da yok

canım seninki çok küçük o daha değişir belli değil şuanda sen 10+4 yazmışsın bide ama bak ultrason kağıdının üzerinde 9 hafta yazıyo bebek

Kurban olsunlar onu yaradana korkma annesi iyidır. Ayy bu zaman ne zaman geçecek bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alsak.

Ona da korkuyorum yani hemen doğsun da kucagıma alsın diyemiyorum anneliği becerebilcekmiyim acaba, çalışıyorum bide kim bakcak oğluma ne düşünceler ne düşünceler rüyamda emzirmeyi beceremiyorum bebişin gıdığı ağzı gözü benim her yerim süt oluyor, zaten yarıladık sayılır o zamana kadar ancak hazır olurum galiba anneliğe

buda bızız teyzelerı bugun cekıldı 10+5 ız :)

Eklentiler

• $Adsız.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
kızlar ultrason fotoğraflarınızı görünce ne kadr sevındım bılemezsenız ALLAHIN bir mucizesi bu Rabbım olmayanalra tez zamanda versın bu arada sıze bır sorum olcak
bende ıkı gundur krem hatta acık sarı akıntı oluyo canımı ıskıyor buda doktor gelebılır demısdı ama neden oluyo dıye kafaya takıyorum bi bilginiz varmı .yada böyle olan varmı

--------------------------------------------------------------------------------

canım beyaz akıntı arda bendede oluyor hamilelikte olurmuş kokulu ve renkli olmadıkça sorun yok ben takmıyorum ama cok endişe ediyorsan gittiğinde doktoruna söyle belki şdrar yolu enfeksiyonu vardır cnkü ondan olur, idrar tahlili yazar yaptırırsın bi enfeksiyon falan varsa cıkar onda

beyaz akıntım hamıle kalmdan öncede hep vardı hamılyeknde arttı sımdı rengı koyulaşınca korkdum doktora soyledım olur dıyınce bende bırsey dıyemeıyorum ısde ılk bebegım düşükle sonuçlandı bundada korkuyorum halıyle bu arada ne güzel yenı evlısın ve hemen bebesın gelıyo cok sevıındım

yo bence sorabilirsin sonuçta kafanda soru işareti varsa böle anlatırsın vardı koyulaştı diye cünkü hamilelikte normal ama beyaz ve kokusuz olan normal rengi koyulastıysa bi idrar tahlili girmesi lazım, evet evleneli 2 ay olmustu hamile oldugumu ögrendim istiyoduk Allah a şükür aratmadı 1 ay içinde oldu

hayırlı olsun canım cinsiyetını ögrenırsın yakında sende benımm 12 haftalıkken gosterdı bu haftada kesınlesdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…