- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
hayırlı olsun canım cinsiyetını ögrenırsın yakında sende benımm 12 haftalıkken gosterdı bu haftada kesınlesdı
bugündü kontrolüm erken daha dedi söylemedi bişey 3 haziran eşimin dogum günü ogün gidicem hem 16 haftalık olucak kesin ögreniriz hemde dogum günü süprizi olur yani 22 gün kadar daha beklicem
Eki Görüntüle 708349
Eki Görüntüle 708350
Eki Görüntüle 708351
Kızlar ilk defa resim yükledim.Umarım becerebilmişimdir.
Ayyy becermişim vallahi teyzeleri işte benim minnoşum.Daha belli değil cinsiyeti.
Erkeğe benziyor gibi dedi doktor ama kesin değil dedi.
Annesi kurban olsun baltopunaaaaaaaaaaa...
Eki Görüntüle 708334 hadi teyzeleri bizede siz yorum yapın bakalım 11+6yız kendi doktoruma pazartesi gidicem o kesin söyler cinsiyetini inşallah bunu semt hastanesinde bir doktoru deneme amaçlı gittim bebişimide gördüm kocaman olmuşuz
ben nub falan anlamam ama baya buyumus annesi maşallahh kuzuya
bende eklıyım dur banada yorum yap
heee teyzesi annesi çıkara çıkara büyüttü gene onuuahh ahh dahada bitmedi
Hic anliyamadim canim .. Masallah kocaman olmus ..Eki Görüntüle 708334 hadi teyzeleri bizede siz yorum yapın bakalım 11+6yız kendi doktoruma pazartesi gidicem o kesin söyler cinsiyetini inşallah bunu semt hastanesinde bir doktoru deneme amaçlı gittim bebişimide gördüm kocaman olmuşuz
Masallah masallah canim .. Bu doktorlarda hepaynini diyorlar :)) sanki cikinti biraz buyuk erkek gibi ama anliyamiyorum :))Eki Görüntüle 708349
Eki Görüntüle 708350
Eki Görüntüle 708351
Kızlar ilk defa resim yükledim.Umarım becerebilmişimdir.
Ayyy becermişim vallahi teyzeleri işte benim minnoşum.Daha belli değil cinsiyeti.
Erkeğe benziyor gibi dedi doktor ama kesin değil dedi.
Annesi kurban olsun baltopunaaaaaaaaaaa...
Eki Görüntüle 708334 hadi teyzeleri bizede siz yorum yapın bakalım 11+6yız kendi doktoruma pazartesi gidicem o kesin söyler cinsiyetini inşallah bunu semt hastanesinde bir doktoru deneme amaçlı gittim bebişimide gördüm kocaman olmuşuz
yaa kapalı bacak arasıı bişey anlaşılmıyo burdaaayokmu normal yaa
bana kız gıbı geldı canım Hayırlısı olsun
o uçtaki büyük ley nub değil canım artı işareti hemn üzerindeki yukarı doğru olan nub
canım artı falan gormedım ben resımden sanırım ozaman net resım koy ole bakalım gonlunden irkek mı gecıyor yoksa
kız kız deme yaa bende ikikmız var zateeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?