- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Saol canım ,seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allahım doğumda hepimize yardım etsin..Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin 2013 Eylül annesiyim 27 haftalık hamileyim benim de oğlum olacak Allah izin verirse bütün arkadaşlarıma hayırlı doğumar diliyorum hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle...Sevgiler.
ya canım üzerine bastığında hata veriyor nubtopiğindede baktım aynı ama gayet havadabir çıkıntı var buresimden anladığımkadarıyla inşallah erkek bebeğin
Ultrason Görüntüleri
canım cok tsk edıyorum.dılerım oyledır. Usg gorunen cıkıntısı yanı nubu,umarım pıpı olur. Tekrar cok tsk edıyorum..o gördüğüm çıkıntı pipiyse kesin erkek
o uzun cıkıntı nubu galıba,yoksa kordonumu oooofff.belırsızlık ne zor....o gördüğüm çıkıntı pipiyse kesin erkek
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağimıza almayı nasip etsin inşallah. Buda benim oğluşum.Üzmedi annesini hemen gòsterdi pipisini Ben evliliğimin 8. Yılındayım.Bu ilk bebeğim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.AminEki Görüntüle 727698
Slm canım kusra bakma biraz geç cevap yazdım biraz hava değişimi yaptık ufak bi tatile çiktık eşimler.Nasılsın oğluşun nasıl biz dün tekrar ultrasona girdik herşey yolunda binlerce şükür umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi saglıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz.Biz çok sabırsızız bu konuda her hoşumuza giden giysiyi almaya başladık şimdiden sen kaç yaşındasın?Sizinde tedaviylemi oldu canım?Amiin insaallah.
Evet inanamiyorum , inanamiyoruz hala her kontrolde bebegimizi görünce kari koca agliyoruz ilk kalp atisinin görüldügü gün yasadiklarimizi anlatamam. Allahim isteyen herkese nasip eder insaallah bizlere de kavusmayi nasip eder. Bizim de oglumuz olacakmisbakalim.
Babasi dayanamadi gecen hafta cinsiyet belli olmadan kiz patikleri aldi ama bebegimiz bie sürpriz yapti
Özendik oyuncak aldik biz de
Slm canım kusra bakma biraz geç cevap yazdım biraz hava değişimi yaptık ufak bi tatile çiktık eşimler.Nasılsın oğluşun nasıl biz dün tekrar ultrasona girdik herşey yolunda binlerce şükür umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi saglıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz.Biz çok sabırsızız bu konuda her hoşumuza giden giysiyi almaya başladık şimdiden sen kaç yaşındasın?Sizinde tedaviylemi oldu canım?
başta arkadaşım yatutarsa ve dıger kasın annelerıbnmde bır oğlum olucak
bır oğlum vardı bunu kız ıstemıstım erkekmiş hayırlı olan..
işte bacak rası resmı bır bakın canlarım
hepınıze sağlıklı doğumlar
Ultrason Görüntüleri
canım hakkıında hayırlşısı olsuın inşalah ama kukuya hiç benzetemedim bende keşke kocaaaa kukulu bir klız olsa gayibi bilemeyiz allahtanb ümidini kesme bacımsın
ya canım üzerine bastığında hata veriyor nubtopiğindede baktım aynı ama gayet havadabir çıkıntı var buresimden anladığımkadarıyla inşallah erkek bebeğin[/QU
canım bugun doktora gıttım doktor bebgımın erkek oldugunu soyledı,ama ben ılk sendn ogrendım ve benımle cok ılgılendın...cok ama cok tesekkur edıyorum hersey ıcın,allahım bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
ya canım üzerine bastığında hata veriyor nubtopiğindede baktım aynı ama gayet havadabir çıkıntı var buresimden anladığımkadarıyla inşallah erkek bebeğin[/QU
canım bugun doktora gıttım doktor bebgımın erkek oldugunu soyledı,ama ben ılk sendn ogrendım ve benımle cok ılgılendın...cok ama cok tesekkur edıyorum hersey ıcın,allahım bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
cokkk sevındım hazalllll
erkek ıstıyordun sendee ne güzel maşallah maşallahhh
Allahım banada gonlumdekını bırgun verırı belkı.. yanlışlıkla hamıle fln kalırsam tabı
amin canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin sende sağlıcakla kucağına al inşallah
cokkk sevındım hazalllll
erkek ıstıyordun sendee ne güzel maşallah maşallahhh
Allahım banada gonlumdekını bırgun verırı belkı.. yanlışlıkla hamıle fln kalırsam tabı
cok sagol canım,evet erkek ıstıyordum bır kızım vardı cunku allaha hamd olsun bırde sag salım kucagıma alsam yeter benım ıcın..
kız ıstedıgını bılıyorum canım,allahım aralına ve bebısine saglık sıhhat versın ınsallah.dılerım 3.de olur canım daha cok gencsın 3 yapabılırsın...:)
amin canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin sende sağlıcakla kucağına al inşallah
sagol canım cok tsk edıyorum,tekrar cok tsk edıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?