2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

Saol canım ,seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allahım doğumda hepimize yardım etsin..

benim hiç bulantım olmadı 21. haftamdayım doktor ayrıntılı ultrasonda %100 erkek dedi.
rabbiim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin
yukarıda da oğlumun keyif yaparkenki hali ..

ya canım üzerine bastığında hata veriyor nubtopiğindede baktım aynı ama gayet havadabir çıkıntı var buresimden anladığımkadarıyla inşallah erkek bebeğin

canım cok tesekkur edıyorum cvp verdıgın ıcın,allah razı olsun..nub topıgıne en son bır resım yukledım onada bakarmısın lutfen..ıstersen burayada eklerım

Slm canım kusra bakma biraz geç cevap yazdım biraz hava değişimi yaptık ufak bi tatile çiktık eşimler.Nasılsın oğluşun nasıl biz dün tekrar ultrasona girdik herşey yolunda binlerce şükür umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi saglıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz.Biz çok sabırsızız bu konuda her hoşumuza giden giysiyi almaya başladık şimdiden sen kaç yaşındasın?Sizinde tedaviylemi oldu canım?

Ne güzel cok sevindim sizin icin :) Oglumuz iyi cok sükür hareketlerini hafiften hissetmeye basladim 3 Temmuzda kontrolümüz var bakalim sonrasinda da detayli ultrason insaallah her sey yolunda gider. Ben 35 yasindayim sebepsiz infertilite idi denemedigimiz sey kalmadi aslinda tedavi ve dualar ile oldu diyebilirim. Yillarca her aya ayni ümitle baslayip ayni hayal kirikligi ile bitiriyordum.Bu sefer de icimden hep olsun diye ümit ediyordum ama bir tarafim da yine olmayacak galiba üzülme diye kendimi teselli ediyordu. Hala inanamiyorum herhalde insaallah kucagima alinca emin olacagim , Allah herkesin yavrusunu bagislasin isteyen herkese nasip etsin

sizde her sey yolundadir insaallah

başta arkadaşım yatutarsa ve dıger kasın annelerıbnmde bır oğlum olucak

bır oğlum vardı bunu kız ıstemıstım erkekmiş hayırlı olan..

işte bacak rası resmı bır bakın canlarım
hepınıze sağlıklı doğumlar

Ultrason Görüntüleri

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hakkıında hayırlşısı olsuın inşalah ama kukuya hiç benzetemedim bende keşke kocaaaa kukulu bir klız olsa gayibi bilemeyiz allahtanb ümidini kesme bacımsın

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hakkıında hayırlşısı olsuın inşalah ama kukuya hiç benzetemedim bende keşke kocaaaa kukulu bir klız olsa gayibi bilemeyiz allahtanb ümidini kesme bacımsın

:))) canım guldurdun benı yaa
Allahta senı guldursun.. ( amin )
yok yok bu kadar buyuk kukişş olamaz zaten ..
Allah a emanet ol canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…