2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

16+3 günlük, başta kız sandığımız oğlum Yüzü bize dönüktü sanırım
bu uzaylı gibi olan yüzü
bu neresi hala çözebilmiş değilim
bu da sanırım yine yüz üstü görüntüsü

Son düzenleme:
Amin,cumlesinkini insallah... :) bende en cok bu resmini begeniyorum,her gun bakip seviyorum,kucagimiza almayida nasib etsin Rabbim.Bir de cinsiyet tahmini alsam :)

canım bende ultrason kağıtlarıma bakıyorum hiç bişey anladığım yok erkek gibi görünüyo demişti doktorum ama cumartesi kesinleşecek inş.

işte oğluşum :)) 17+6 yız resimde elini başına koymuş sanki vay başıma gelenler yine bakıyolar der gibi doktorum çok güldü haline

Aynen bizim de yarin kontrolümüz cok heyecanliyim insaallah bu sefer gösterir. Dün babasi dayanamayip kiz patikleri almis ama bakalim bizimki nasil bir sürpriz yapacak :) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insaallah.

Merhaba kizlaaarr :)) Kontrolden geldik biraz once ve ve veee cevremdekilerin hislerine,esimin hislerine inat bi kizimiz olacak insallah.. Ben hic bi sey hissetmiyodum ama kizdan yana umudumda yoktu,gercekten buyuk surpriz oldu.Bir oglum var 5 bucuk yasinda ve ailecek cok sevindik.Ailedeki ilk kiz bebek,torun olacak insallah :) darisi tum isteyenlere.Agzim kulaklarimda resmen

Hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. Biz de simdi geldik kontrolden oglusumuz olacakmis :)

Allah herkesin istedigini verir insaallah hepimiz icin hayirlisi

Sevgiler

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağimıza almayı nasip etsin inşallah. Buda benim oğluşum.Üzmedi annesini hemen gòsterdi pipisini Ben evliliğimin 8. Yılındayım.Bu ilk bebeğim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.AminEki Görüntüle 727698

Eklentiler

• $IMG-20130604-WA0000-1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 58

Allah Bagislasin biz de 11 yil bekledik insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Allah Bagislasin biz de 11 yil bekledik insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Ay canım benim yaa Inşallah sağlıkla kucağımıza alır koklarız bebişlerimizi.. Ben 4 ay dolmak üzere ama hala hamile olduğuma inanamıyorum bilmiyorum sende öylemisin? Biz cinsiyeti ögrendik siz öğrenebildinizmi? Bir iki parça giysi bile aldık oğlumuza o kadar hasretmişizki bekleyemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…