- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Kızlar bi bakın ya resmen mipi değilmibu kadar cinsiyet değişikliğinden sonra
inşallah pipi pipibizimde var pipi resmimiz kapı gibi ama baksana olaylara tırstım vallahi,
16+3 günlük, başta kız sandığımız oğlumYüzü bize dönüktü sanırım
Eki Görüntüle 724709 bu uzaylı gibi olan yüzü
Eki Görüntüle 724710 bu neresi hala çözebilmiş değilim
Eki Görüntüle 724711 bu da sanırım yine yüz üstü görüntüsü
Amin,cumlesinkini insallah... :) bende en cok bu resmini begeniyorum,her gun bakip seviyorum,kucagimiza almayida nasib etsin Rabbim.Bir de cinsiyet tahmini alsam :)
Eki Görüntüle 726076
iki bacak ve arasındaki çıkıntıı :)) oğlumun en belirgin hali, maşşallah sıpama :))
masallah Allah bagislasin,tamamina erdirsin :) bizde Pazartesi gidecez, bakalim mipi mi gorecez yine yoksa surpriz mi yapacak :)) cok heyecanliyim saatler gecmiyor :)
Merhaba kizlaaarr :)) Kontrolden geldik biraz once ve ve veee cevremdekilerin hislerine,esimin hislerine inat bi kizimiz olacak insallah.. Ben hic bi sey hissetmiyodum ama kizdan yana umudumda yoktu,gercekten buyuk surpriz oldu.Bir oglum var 5 bucuk yasinda ve ailecek cok sevindik.Ailedeki ilk kiz bebek,torun olacak insallah :) darisi tum isteyenlere.Agzim kulaklarimda resmen
Eki Görüntüle 726909 Eki Görüntüle 726910 Eki Görüntüle 726911
MERHABA ANNİŞLER 31/05/13 TE 16+1 OĞLUŞUMMMM TİPİNİ YEDİĞİMİN YANAKLARI DOLMUŞŞŞ GÖBÜŞÜ ŞİŞMİŞŞŞŞ
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağimıza almayı nasip etsin inşallah. Buda benim oğluşum.Üzmedi annesini hemen gòsterdi pipisini Ben evliliğimin 8. Yılındayım.Bu ilk bebeğim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.AminEki Görüntüle 727698
Allah Bagislasin biz de 11 yil bekledik insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?