- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Ay canım benim yaa Inşallah sağlıkla kucağımıza alır koklarız bebişlerimizi.. Ben 4 ay dolmak üzere ama hala hamile olduğuma inanamıyorum bilmiyorum sende öylemisin? Biz cinsiyeti ögrendik siz öğrenebildinizmi? Bir iki parça giysi bile aldık oğlumuza o kadar hasretmişizki bekleyemedik
Yani evet bana pipi gibi geldi :))) bazı drlar garantici oluyor belki o yüzden bi yanılma payı bırakmıştır. Yoksa burdaki pipi olarak görünüyor bence
Aminnnnnn aminnnn cümlemizin evlatları inşallah. Rabbim güzel huylu, akıl ruh ve beden sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Amin canım akıllı,sağlıklı, Peygamber efendimiz (sav) gibi güzel ahlaklı, ilimli,imanlı,ihlaslı,nurlu,temiz,çalışkan,yumuşak huylu,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
bu çıkıntı kuku olamaz muhakkak
Bence de mipi o gördüğümüz çıkıntı var. Hayırlı olsun biz daha öğrenemedik ama ya
Göstermedi mi?
Eğer öyleyse kızdır büyük ihtimal
çok küçük olduğunu düşündüğüm halde erkek diyorum
doktor erken dedi 19 haziran randevu var bakalım görüş günü gösterirse :9
Bugün tecrübeli 3 anneden aldigim bilgiye göre genellikle kiz bebeklerde cok migde bulantisi oluyorms, erkeklerde ise pek olmazmis. Bir de cilt güzellesiyor saclar dolgunlasiyorsa büyük ihtimalle erkek annesi olacaksin derler.
buna göre benim kızlar erkek erkekde kız olmalıydı galiba
aynen cunkkı bende mıde bulantısı cok yasadım ama , bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek miş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?