2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

Amiin insaallah.

Evet inanamiyorum , inanamiyoruz hala her kontrolde bebegimizi görünce kari koca agliyoruz ilk kalp atisinin görüldügü gün yasadiklarimizi anlatamam. Allahim isteyen herkese nasip eder insaallah bizlere de kavusmayi nasip eder. Bizim de oglumuz olacakmis bakalim.

Babasi dayanamadi gecen hafta cinsiyet belli olmadan kiz patikleri aldi ama bebegimiz bie sürpriz yapti
Özendik oyuncak aldik biz de

Amin canım akıllı,sağlıklı, Peygamber efendimiz (sav) gibi güzel ahlaklı, ilimli,imanlı,ihlaslı,nurlu,temiz,çalışkan,yumuşak huylu,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Amin canım akıllı,sağlıklı, Peygamber efendimiz (sav) gibi güzel ahlaklı, ilimli,imanlı,ihlaslı,nurlu,temiz,çalışkan,yumuşak huylu,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Aminnnnnn aminnnn cümlemizin evlatları inşallah. Rabbim güzel huylu, akıl ruh ve beden sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
bu çıkıntı kuku olamaz muhakkak

Gene de doktorumuz temkinli gidiyor sanırım :)
Daha 12.haftada erkek demişti halbuki.
Şimdi erkek diyince kesin mi diye sordum %90 dedi. Sanırım kendine yanılma payı bıraktı

Bence de mipi o gördüğümüz çıkıntı var. Hayırlı olsun biz daha öğrenemedik ama ya

aynen cunkkı bende mıde bulantısı cok yasadım ama , bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek miş :)))

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin 2013 Eylül annesiyim 27 haftalık hamileyim benim de oğlum olacak Allah izin verirse bütün arkadaşlarıma hayırlı doğumar diliyorum hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle...Sevgiler.

Maviigul Merhaba bende yesim gurele gidiyorum ama bende cok kararsizim eegistirebilirim doktorumu.ama aslinda doktorumdan memnunum ama ne biliyim sanki yuzeysel ilgilenio gibi gelio.ve dogum nasil gecer bilemiyorum dolayisiyla endiseleniyprum. siz memenunmusunuz naptiniz? biray olmus gerci msj atali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…