2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

aminnnn canımmmmm benim aminnnn

canım maşallah senin ultrason farklı galiba maviş maviş, seninki teknolojik bir bebek olcak

canım doktor renklendirdi ultrasonu. kırmızı görünen kalp atışı bi farkı yok sanırsam diğer ultrasonlardan. renkli gösterdi sadece. senin bebişinde maşAllahı var ama. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsinnn

Maşallah bu arada bence erkek bebeğin benim tahminim

Bir erkek tahmini daha, hayırlısı bakalım herkes erkek diyo

Hmmm anladım, kalp atışı net görünsün diye renklendirmiş demek ki. Amin canım darısı başına inş sende bebeğinin kıpır kıpır oynadıgını görürsün Allahım bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş.

Keyfine düşkün olacak demekki:)) maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. cinsiyeti ne gibi geliyor sana...

annemmm annemmmmm annemmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o fasulyeyi kurban olsun teyzesi cnm yaa daha ne hallerini görücen annesi el sallıycak sana dil çıkarıcak bizim bıdık tekmelemeye başladı bile hehe:))

teşekkürederiz sevo teyzoşuuuuuu sen oğluşunun tekmelerini bile hissetmeye başlamıssın ne güzelll hayırlısıyla bizde o günleri görelim inşallahhhhh

Keyfine düşkün olacak demekki:)) maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. cinsiyeti ne gibi geliyor sana...

yazdıktan sonra onceki yorumlara baktım da bana da erkek gibi geliyor snin ki:)))

ben de dün kendiminkini gördüğümde kıza benzettim daha benzetilecek gbi olmasa da :))

bugün 6+3 haftalık bakalım haftaya kalp atışı için gideceğim tekrar o zaman paylaşırım sizinle görüntüleri:)

yazdıktan sonra onceki yorumlara baktım da bana da erkek gibi geliyor snin ki:)))

ben de dün kendiminkini gördüğümde kıza benzettim daha benzetilecek gbi olmasa da :))

Canım ben bana yazdıgını anlamadım önce birkaç hafta sonra dananın kuyruğu kopacak bakalım hislerimiz tutacak mı

masallah canım allah nazarlardan korusun.ılk defa ıkız ultrasonu gordum.cok harıka bıseymıs.benım de ıkız kız kardesım var.cok guzel bır duygu.rabbım onları da senı de korusun

Aminnnn canimmmmm cok tesekkur ederim. Bende ilk kez goruyorum) tuhaf bi duygu ama insan tek gebelige gore sanki iki kat daha korkuyor ins bir sikinti olmadan rabbim dogurmayi nasip eder.seni ve bebeginide allahim nazarlardan korusun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…