- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Maşallah Allahım nazarlardan saklasın
Takvimlerin hepsinde de erkek çıkıyo hahahah garantiledik
Allahım sağlıklı,akıllı,imanlı,ihlaslı,nurlu,Peygamber Efendimiz (sav) gibi güzel ahlaklı, hayırlı, güzel huylu, güzel,tatlı evlatlar nasip etsin inş aminnnnnnn
canım maşallahsenin ultrason farklı galiba maviş maviş, seninki teknolojik bir bebek olcak
Maşallah bu arada bence erkek bebeğin benim tahminim
canım doktor renklendirdi ultrasonu. kırmızı görünen kalp atışıbi farkı yok sanırsam diğer ultrasonlardan. renkli gösterdi sadece. senin bebişinde maşAllahı var ama. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsinnn
annemmm annemmmmm annemmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o fasulyeyi kurban olsun teyzesi cnm yaa daha ne hallerini görücen annesi el sallıycak sana dil çıkarıcak bizim bıdık tekmelemeye başladı bile hehe:))
Keyfine düşkün olacak demekki:)) maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. cinsiyeti ne gibi geliyor sana...
yazdıktan sonra onceki yorumlara baktım da bana da erkek gibi geliyor snin ki:)))
ben de dün kendiminkini gördüğümde kıza benzettim daha benzetilecek gbi olmasa da :))
masallah canım allah nazarlardan korusun.ılk defa ıkız ultrasonu gordum.cok harıka bıseymıs.benım de ıkız kız kardesım var.cok guzel bır duygu.rabbım onları da senı de korusun
oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhh
minik kalpler ne de tatlı görünüyorrr.Rabbim sağ sağlım kcağına almayı nasibetsin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?