2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

cnm ikisinide ölçtü herşeyi eşit. ekrandan da bakınca öyle. ama makinadan kaynaklı fotoğraflayınca öyle gözüküyor

Oyyy maşallah yok zaten ikisi de eşit gibi de biri daha net çıkmış, biri kız biri erkek olsa ne de tatlı olurlar :13: ben senin yerine hayal kuruyorum bak Bizim komşunun ikizleri 1,5 yaşında da hayal gücüne pek gerek kalmıyo

cnm okadar çok korkuyorum ki hayal bile kuramıyorum bu kokular yüzünden. tek olsa bukadar kafaya takmazdım ama acaba taşıyabilcekmiyim bna tutunacaklarmı sıkıca diye sürekli endişe ediyorum. etrafta da böyle senin gibi ikiz görünce içim eriyo heycanlanıyorum. rabbim inş. sonuna kadar bana da ikiz annesi olma duygusunu yaşatır.

Aminnnnnnnnn canı gönülden aminnnn

9 haftalık bebeğimmm kollarını bacaklarını açmış rahat rahat yatıyodu hareket ediyodu ve kalbi atıyodu cok Şiriiiinnndi

özel mesajına maalesef cevap veremiyorum gerekli mesaj sayısına ulaşmadığım için doktorum hasan terzi malesef devlet hastanelerinde öyle bir sorun var ama doktorumu herkes övdüğü için gittim ben laborantım aynı zamanda orda 1 sene kadar çalışmıştığım var sordum soruşturdum suan sopalıda onun iyi oldugunu ögrendim bi sıkıntım yok suan da gerektiği kadar bilği veriyo ultrasonda gösteriyo su kadarlık olmus kalp atısını dinletti çok konuşmuyor ama sanıyorum bebek büyüdükçe ve hastasını tanımaya başladıkça ilgisi de artacaktır dsaha 3 kere gittim tanımıyor benim tek sıkıntım eşimin içeri girememesi hastalar birer ikişer alınıyor içeri birtek hastaları alıyorlar sırf bu yüzden bebegim 5 6 aylık oldugunda görmek için marmaya falan gidip ultrasona gircem

hasan terzinin de methini çok duydum hatta ilk doktora başlarken özkan hayıta mı gitsem hasan terziye mi diye kararsız kalmıştım .bende doktorumdan memunum nazik güleryüzlü sorduğum sorulara cevap alıyorum ama işte çok yoğunlar haliyle ve benimde eşim ve kızım görmek istiyolar .ben bile henüz göremedim tam anlamıyla .benim ikinci çocuğum olucak allah nasip ederse .17 yaşında bir kızım var ve kardeşini görmek istiyo benimle geldi geçen hafta içeri almadılar çok üzüldü .bende perşembeye marmaradan randevu aldım inşallah bebeğimizle tanışacağız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…