- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Oyyyy maşallah Rabbim korusun onlarıikisi de aynı büyüklüktemi resimde biri daha net görünüyo,diğerinin büyüklüğünü göremedim.:13::13::13:
canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ayy çok güzel yaaa
cnm ikisinide ölçtü herşeyi eşit. ekrandan da bakınca öyle. ama makinadan kaynaklı fotoğraflayınca öyle gözüküyor
Oyyy maşallah yok zaten ikisi de eşit gibi de biri daha net çıkmış, biri kız biri erkek olsa ne de tatlı olurlar :13: ben senin yerine hayal kuruyorum bakBizim komşunun ikizleri 1,5 yaşında da hayal gücüne pek gerek kalmıyo
cnm okadar çok korkuyorum ki hayal bile kuramıyorum bu kokular yüzünden. tek olsa bukadar kafaya takmazdım ama acaba taşıyabilcekmiyim bna tutunacaklarmı sıkıca diye sürekli endişe ediyorum. etrafta da böyle senin gibi ikiz görünce içim eriyo heycanlanıyorum. rabbim inş. sonuna kadar bana da ikiz annesi olma duygusunu yaşatır.
zuzuuuuuuuuu ben de kıza benzettim, daha doğrusu hissettim
bence erkek
ay canımm benımmmm:))))) maşallahhhhhh maşallahhhh:))))))))Eki Görüntüle 686922 9 haftalık bebeğimmm kollarını bacaklarını açmış rahat rahat yatıyodu hareket ediyodu ve kalbi atıyodu cok Şiriiiinnndi
özel mesajına maalesef cevap veremiyorum gerekli mesaj sayısına ulaşmadığım için doktorum hasan terzi malesef devlet hastanelerinde öyle bir sorun var ama doktorumu herkes övdüğü için gittim ben laborantım aynı zamanda orda 1 sene kadar çalışmıştığım var sordum soruşturdum suan sopalıda onun iyi oldugunu ögrendim bi sıkıntım yok suan da gerektiği kadar bilği veriyo ultrasonda gösteriyo su kadarlık olmus kalp atısını dinletti çok konuşmuyor ama sanıyorum bebek büyüdükçe ve hastasını tanımaya başladıkça ilgisi de artacaktır dsaha 3 kere gittim tanımıyor benim tek sıkıntım eşimin içeri girememesi hastalar birer ikişer alınıyor içeri birtek hastaları alıyorlar sırf bu yüzden bebegim 5 6 aylık oldugunda görmek için marmaya falan gidip ultrasona gircem
hasan terzinin de methini çok duydum hatta ilk doktora başlarken özkan hayıta mı gitsem hasan terziye mi diye kararsız kalmıştım .bende doktorumdan memunum nazik güleryüzlü sorduğum sorulara cevap alıyorum ama işte çok yoğunlar haliyle ve benimde eşim ve kızım görmek istiyolar .ben bile henüz göremedim tam anlamıyla .benim ikinci çocuğum olucak allah nasip ederse .17 yaşında bir kızım var ve kardeşini görmek istiyo benimle geldi geçen hafta içeri almadılar çok üzüldü .bende perşembeye marmaradan randevu aldım inşallah bebeğimizle tanışacağız .[/QUOTE
Evet içeri almamaları çok kötü gerçekten ben ilk kez bugün gördüm 20 30 gün önce keseyi görmüştük bugün kalp atışını hareket ettiğini ve bebişi gördüm ama eşim göremiyor bu durum kötü daha ufak diye de gitmiyorum bebeğe iyice benzesin bende marmaayara gidicem leyla hanıma gitmeyin sakın bilmiyorsanız ben burdan uyarayım sizi sadece ultrason içinse çok farketmese de gitmeyin siz gene de korkunc bir doktor ismail bey vardı hala var ise birde bitek perşembe günleri gelen bi doktor vardı adını hatırlayamadım gerçekten ilgilenip alaka gösteriyorlar hem bebeğiniz hakkında bilgi edinir hemde daha kaliteli ultrasonda görmüş olursunuz
hasan terzinin de methini çok duydum hatta ilk doktora başlarken özkan hayıta mı gitsem hasan terziye mi diye kararsız kalmıştım .bende doktorumdan memunum nazik güleryüzlü sorduğum sorulara cevap alıyorum ama işte çok yoğunlar haliyle ve benimde eşim ve kızım görmek istiyolar .ben bile henüz göremedim tam anlamıyla .benim ikinci çocuğum olucak allah nasip ederse .17 yaşında bir kızım var ve kardeşini görmek istiyo benimle geldi geçen hafta içeri almadılar çok üzüldü .bende perşembeye marmaradan randevu aldım inşallah bebeğimizle tanışacağız .[/QUOTE
Evet içeri almamaları çok kötü gerçekten ben ilk kez bugün gördüm 20 30 gün önce keseyi görmüştük bugün kalp atışını hareket ettiğini ve bebişi gördüm ama eşim göremiyor bu durum kötü daha ufak diye de gitmiyorum bebeğe iyice benzesin bende marmaayara gidicem leyla hanıma gitmeyin sakın bilmiyorsanız ben burdan uyarayım sizi sadece ultrason içinse çok farketmese de gitmeyin siz gene de korkunc bir doktor ismail bey vardı hala var ise birde bitek perşembe günleri gelen bi doktor vardı adını hatırlayamadım gerçekten ilgilenip alaka gösteriyorlar hem bebeğiniz hakkında bilgi edinir hemde daha kaliteli ultrasonda görmüş olursunuz
ben leylaya gidiyorum gayet memnunum canım neden gitmeyin dedin acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?