2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

ya aslında soledı erkege benzettı burda 13 haftalık alttakı resımde amuda kalktı :) onu yakalamaya calıstı ama ben o resımden pek bısey anlamadım :)

haftaya netleşir ozaman benimki 41+3 maşallah pek belirgindi. ben bile görebildim oğluşum olacağını bir dahaki randevuya öğrenirsin artık

ben evli falan değilim
sadece konuyu görünce iyi dileklerimi yazmak istedim
inş tüm bebek bekleyen annelere sağlıklı çok tatlı bebişler nasip eder

şimdi oldu canım erkke bu bebiş hayırlı olsun

doktorda erkege cok benzıyo dedı emın gıbıydı ama ben artık korkuyorum cewremde o kadar cınsıyetı solenıpte 5 cı aydan sonra aaa bu erkek degılmıs yada aaa bu kız degılmıs dıyen cok oldu kıyafet almak ıcın sabırsızlanıyorum :) ama yınede beklıcem adı bıle bıtanemınn :)bakalım begenıcekmısın (TUĞRA) sız ısım dusundunuzmu?

yiyelim onlari yiyelim :)) masallah yaa mucize seyler.. allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin
bazen ne olacagini tahmin yürütüyorum ama cokta anladigim söylenemez :)))

zilliye bak aynı benim kızım gibi uzanmış çarpraz ve eller havada ooyyy yerim ben o pisss zilloşlarıııı. canım dikkat et erkekler dümdüz yatıyo ama kızlar daha çarpraz

capraz nasil oluyor kuzum ayaklar söyle yukariya dogru olan sekilmi :))

bu kizlar cadi yahu simdiden :))) daha karindan basliyor bir tepinme bir mucadele :)

yaaa biz şimdiden onun cadı ve çok bilmiş hallerini düşünüyoruz eşime diyorum ki artık sana çay takımıyla çay, yemek felan yapar getirir yersin nammm namm naamm çok güzel olmuş diiye

kızlar bu da benim bebişin utrasonu

sizce cinsiyeti nedir ki sanki erkek gibi ama ben basından beri kız sanıyordum doktor soylemedi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…