- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
doktor tahminde bulunmadı mı?
ya aslında soledı erkege benzettı burda 13 haftalık alttakı resımde amuda kalktı :) onu yakalamaya calıstı ama ben o resımden pek bısey anlamadım :)
ya aslında soledı erkege benzettı burda 13 haftalık alttakı resımde amuda kalktı :) onu yakalamaya calıstı ama ben o resımden pek bısey anlamadım :)
bende bu resimden anlAYAMADIM
ilk ikisi alttan ultrason ya fazla anlaşılır değil ama özetle bebek hep aynı yerdeydi canım. son ultrasında nasıl gördüysen hep aynıydı aslında
canım bebsin ultrasonuna dedimseninkileri anladım
Eki Görüntüle 705173 buda alttakı resım:) amuda kalkmıs hali :)
haaaa bana dedin sandımneyse fazladan açıklama göz çıkarmaz dimi
ben evli falan değilim
sadece konuyu görünce iyi dileklerimi yazmak istedim
inş tüm bebek bekleyen annelere sağlıklı çok tatlı bebişler nasip eder
şimdi oldu canım erkke bu bebiş hayırlı olsun
bu daaa dun kiz denilen benim bebis :))
bu daaa dun kiz denilen benim bebis :))Eki Görüntüle 705213 Eki Görüntüle 705214
maşallah kızına ben hıc anlamıyorum ama kızlarda yanılma payı yokmus
zilliye bak aynı benim kızım gibi uzanmış çarpraz ve eller havada ooyyy yerim ben o pisss zilloşlarıııı. canım dikkat et erkekler dümdüz yatıyo ama kızlar daha çarpraz
bu daaa dun kiz denilen benim bebis :))Eki Görüntüle 705213 Eki Görüntüle 705214
zilliye bak aynı benim kızım gibi uzanmış çarpraz ve eller havada ooyyy yerim ben o pisss zilloşlarıııı. canım dikkat et erkekler dümdüz yatıyo ama kızlar daha çarpraz
bu kizlar cadi yahu simdiden :))) daha karindan basliyor bir tepinme bir mucadele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?