2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın anneler,herkese güzel birgün diliyoruz bebişimle Rahatsız olan arkadaşlar varnmış geçmiş olsun, bugün bebişlerini görmeye gidecekler iyi haberlerinizi bekliyoruz.

benım bulantılarım ve kusmalarım devam edıyor kıslarrrrrrrrrrrrrr annem burdaydı 2 haftadır oda gıdıyor bugun moralım sıfır gerı gelcek ama bugun hıc ıyı degılım

benım bulantılarım ve kusmalarım devam edıyor kıslarrrrrrrrrrrrrr annem burdaydı 2 haftadır oda gıdıyor bugun moralım sıfır gerı gelcek ama bugun hıc ıyı degılım

canım gecer ınsallah.benım tam anlamıyla gecmıs sayılmaz ama azaldı dıyebılırım.sende 1-2 hafta daha sık dısını.hamılelık donemınde bıraz daha duygusal oluyoruz.ama bebısını dusun oyle herseye moralını bozma bakıyım

Çok zor çok iyi anlıyorum seni ama emin ol az kaldı en fazla 2 hafta daha çekersin benim çok nadir akşamları bazen mide bulantısı oluyor sabah öğürmeleri benim uzun sürdü, hatta dün sabah bir hafta üzerine yine öğürdüm eski durumumu düşününce bunlar hiçbir şey değil tabi ki! Geçmiş olsun dayan az kaldı.

oyle daha hassasım dokunsan ağlıycam
alıştım cok yanımda omasına ...
bıde su bulantılar bı geceydı yaaaaaaaa su tukenmıslık sendromuna bende gırdım sanırım ne işe gıtmek stıyorum ne bısey uffffffff

Son düzenleme:

inşallahhhhhhhhhhh canımmmmmmmmm geçerrrrrrrrrr psıkoljımde ıyı degıl pek benım ya hıc bısey gelmıyor ıcımden

Hepinize günaydın kızlar :)

Bende bi kullanamadım bu demir ilacını canım. Dediğin gibi en güzeli doğal olarak almak sanırım ama bi yandan da huzursuz oluyorum tabi gerekli olanı doğal yollarla alabilir miyim diye.

Canım aynı durum belki 1 aydır bende de var. Hamilelikten önce ne zaman eve elektrik süpürgesi tutsam aynen böyle olurdu. Çok yükleniyorum zorluyorum kendimi ondan oluyor derdim. Şimdi öyle bi durumda yok ama ayakta kalınca ya da bulaşık makinesine falan bulaşıkları yerleştirirken eğiliyorum ya kalıyorum öyle zor doğruluyorum. Bazen adım atmakta zorlanıyorum tutuna tutuna gidiyorum. Bel ağrıları olur diye okumuştum ama ne biliyim sanki bu farklı.

gunaydın kızlar..hafta sonu felaket yoruldum ben resmen ofıste dınlemeye geldım malum ıstanbul ızmıt karısıktı...tum turkıye karısık hos ıns sonumuz ıyı olur.bebeklerımızın gelecegını dusunup urkuyorum bazen.dunden berı ıcımde bır sıkıntı var bebegım ıyıdır umarım.bıran once dogsular alalım koynumuza sagsalım...ctsı gunu pramagımı kesmıstım dıkıs atmazlar dıyodum ama gene yedım dıkısı:S

aman neyse nasıl daralttım ıkı dakıkada hersey cok guzel olsun ıns...

Günaydınlar :)

Beni de listeye ekleyin kızım geliyor :) Yeni doktor buldum kendime progestanı ve folik asiti bıraktırdı demir ilacı verdi onu kullanıyorum şimdilik memnunum inşallah sorun çıkmaz.

günaydınlar cuma günü bizde dr gittik ve kızımızı gördük bir oğlum vardı kızımda geliyor inşllhhhhhh Allah sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende bu aralar saç dökülmesi çok fazla sizde durumlar nasıl

gecmıs olsun canımmm
günaydınlar :)

beni de listeye ekleyin kızım geliyor :) yeni doktor buldum kendime progestanı ve folik asiti bıraktırdı demir ilacı verdi onu kullanıyorum şimdilik memnunum inşallah sorun çıkmaz.
bılgılerını yazarsan eklerız lıstede varmısın?

kızlar 4 lü testımı almama az zaman kaldı ayy çok heycanlıyım ınsallah ıyı cıkarda sorun yasamam persembe arıycam dr .::18:

günaydın kızlar ve minnak yiğenlerim. herkese iyi bir hafta diliyorummmm ve öpüyorum kocaman

selayhusum daha iyi olmana sevndim inş. bugün taburcu olur oğluşuna kavuşursun bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…