benım bulantılarım ve kusmalarım devam edıyor kıslarrrrrrrrrrrrrr annem burdaydı 2 haftadır oda gıdıyor bugun moralım sıfır gerı gelcek ama bugun hıc ıyı degılım
benım bulantılarım ve kusmalarım devam edıyor kıslarrrrrrrrrrrrrr annem burdaydı 2 haftadır oda gıdıyor bugun moralım sıfır gerı gelcek ama bugun hıc ıyı degılım
canım gecer ınsallah.benım tam anlamıyla gecmıs sayılmaz ama azaldı dıyebılırım.sende 1-2 hafta daha sık dısını.hamılelık donemınde bıraz daha duygusal oluyoruz.ama bebısını dusun oyle herseye moralını bozma bakıyım
Çok zor çok iyi anlıyorum seni ama emin ol az kaldı en fazla 2 hafta daha çekersin benim çok nadir akşamları bazen mide bulantısı oluyor sabah öğürmeleri benim uzun sürdü, hatta dün sabah bir hafta üzerine yine öğürdüm eski durumumu düşününce bunlar hiçbir şey değil tabi ki! Geçmiş olsun dayan az kaldı.
Eğer kan değerlerin iyiyse aslında demir ilacına da gerek yok, mahvediyo mideyi kimbilir başka nereleri, en güzeli demirde nede varsa onlardan yemek, pekmez iç, baklagil ye, bide ciğer de vardı sanırım demir, yeşil yapraklı sebzeler de var. Zaten biz de hepsini yiyoruz.Çok geçmiş olsun
kızlar sizin kalçanızda hiç ağrı oluyomu..bende son 1 haftadır tutulma tarzı hep sol tarafımda ağrı var..zor yürür hareket eder oldum..alamadım neden..hamilelikte ileri aylarda olur diyolar..haftaya doktor randevum var sorucam bakalım neymiş..bu arada inşallah cinsiyetini de öğrenirim artık bende meraketmeye başladım yani
iki gündür de evde iş yapıyorum.düm cam sildim perde yıkadım astım..bugün istanbula yağmur yağdı şansıma bakın
anneciklerin bi kısmı hasta olmuş geçmiş olsun canlarım geçmişi okumaya vakit olmuyor tek tek yazamıyorum..hepinizi öpüyorum
gecmıs olsun canımmmgunaydın kızlar..hafta sonu felaket yoruldum ben resmen ofıste dınlemeye geldım malum ıstanbul ızmıt karısıktı...tum turkıye karısık hos ıns sonumuz ıyı olur.bebeklerımızın gelecegını dusunup urkuyorum bazen.dunden berı ıcımde bır sıkıntı var bebegım ıyıdır umarım.bıran once dogsular alalım koynumuza sagsalım...ctsı gunu pramagımı kesmıstım dıkıs atmazlar dıyodum ama gene yedım dıkısı:s
aman neyse nasıl daralttım ıkı dakıkada hersey cok guzel olsun ıns...
bılgılerını yazarsan eklerız lıstede varmısın?günaydınlar :)
beni de listeye ekleyin kızım geliyor :) yeni doktor buldum kendime progestanı ve folik asiti bıraktırdı demir ilacı verdi onu kullanıyorum şimdilik memnunum inşallah sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?