sütle içmedım canım 2 saat sonra ıctım sütü hepsı ama hepsını gerı cıkardım zaten
sankı hap orada kalmıs gibi sancı gırıyor cok fena ..sabah kahvaltı yaptım gene agrıyor ama dunku kadar cok deıl ıns geçer
kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)
canım ben et balık cıger yıyemem anca köfte kıyma seklınde yıyebılıyorum etı cıgneyemıyorum
dr o yuzden verdı bana demır ılacını kan degerlerım ıyıdı aslında ama bılmıyorum cok fena oldu dünnn gastrıt vardı zaten bende omu azdı ne oldu anlamadımmm hap kalmıs gıbı bı hıs var orda agrıyor
Merhaba kızlar iyi haftasonları.Dün kontrolüm vardı.Bebeğim çok iyiydi şükür.3 lü tarama için kan verdim. 4 hafta sonrasına da ayrıntılı ultrasyon randevusu verdiler. Ve KIZIM olcakmış,çok sevindim :)
kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)
Selam kizlar .. Hala hastanedeyim .. Sukur iltihap biraz dustu , bugun ilk defa gunlerden beri braz rahat hissettim kendimi .. Insallaha daha iyi olacak .. 4 gun cok kotu gecti ..
Yarin fizik tedavi bolumune yonlendirecekler hastanede , birkac egzersiz gosterecekler .. Oglumu 3 gunden beri gormuyorum annemlerde kaliyor cok ozledim( oda telefonlarda mizlaniyor ozlemis .. Insallah yarin dahada iyi olacagim ..
Nazar degdi sanirim hepimize birseyler olmus
Filiz , dilory , beren , kurtlukiraz gecmis olsun kizlar ..
Neslecigim sende dikkat et kendine yorma fazla ..
Camsise kizin saglikla gelsin insallah .. Gozun aydin canim..
Vahsihatunum , yatutarsa tembihleyin ogluslarinizi SIKI sIKI tutsunlar pipilerini :)))) dusmesin aman deyim
Yazilariniz okurken tebessum ettim :).. Ne guzel heycanlar bunlar...:)))
saol cnm sanada gecmıs olsun..canimmm gecmis olsun!!!
ben de dun biraz fazla ayakta kaldim sanirim cok agri girdi bebegin oldugu yere, huzursuzlandim. demin de bi hapsirdim gene aci girdi gecti. ayakta da durmayin derler fazla sabit bir sekilde ama durdum iste dikkatli olmak gerek de bazen oluyor iste. anneme dedim, annem de benle dalga geciyorkadar kolay bebege bir sey olsa dunyada nufus kalmazdi, diye
Selam kizlar .. Hala hastanedeyim .. Sukur iltihap biraz dustu , bugun ilk defa gunlerden beri braz rahat hissettim kendimi .. Insallaha daha iyi olacak .. 4 gun cok kotu gecti ..
Yarin fizik tedavi bolumune yonlendirecekler hastanede , birkac egzersiz gosterecekler .. Oglumu 3 gunden beri gormuyorum annemlerde kaliyor cok ozledim( oda telefonlarda mizlaniyor ozlemis .. Insallah yarin dahada iyi olacagim ..
Vahsihatunum , yatutarsa tembihleyin ogluslarinizi SIKI sIKI tutsunlar pipilerini :)))) dusmesin aman deyim
Skorpion gecmis olsun , ben o agrilar yuzunden persembeden beri hastanedeyim ..
Vahsihatumum tabikide canim saglikli olsunlarda baska birsey istemeyiz , benimkisi saka :)) sizin yazilari okuyunca hosuma gitti ..
Yatutarsa sagol canim iyi dileklerin icin ..
canım sana da çok geçmiş olsun..valla bende korkuyorum neden oldu anlamadım..sadece tüm gün oturarak çalışıyorum ondanmı dedim..ama bizim haftalarda pek olmazmış..son haftalarda olurmuş..seninki neden olmuş cnm
Selayhusum oğlanın şaşkınlığına düştüm, seni soramadım. Çok geçmiş olsun kuzum, kendine çok dikkat et sen ve bebiş iyi olun da ufak tefek rahatsızlıklar gelir geçerÖpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?