2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bişi sorucam. Alyanslarımızı çıkarmalı mıyız sizce ? Önceden bol olurdu şimdi tam oluyorda daha da sıkar mı acaba? Benim hiç çıkarasım yokta.

günaydın kızlar 2 gündür misafirim vardı hiiiç bakamadım biraz önce ugurladık, tabi geçmişte almış bakışı gitmiş hiç bakamadım bu arada biz 17 haftalıkta olduk şafak 3

kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? önerebileceğiniz bir şeyler var mı, doktorum marka söylemedi ama bende rastgele gidip almak istemiyorum bebişime zarar gelmesin, cildimin güneşten lekelenmesini de istemiyorum

günaydın kızlar ve minnak yiğenlerim. herkese iyi bir hafta diliyorummmm ve öpüyorum kocaman

selayhusum daha iyi olmana sevndim inş. bugün taburcu olur oğluşuna kavuşursun bitanem.
Burcagim sagol canim .. Bugunde kalacagim burda yarin cikartirlar heralde ...
Oglum gelecek babamiz almaya gitti :)).
Kanimdaki iltihapin tamamiyle gecmesini bekliyorlar ...

Bübchen markasin in bebek gunes kremini aldim ben canim , bebekler icin zararsin ... Insallah hava 10 derecedrn sicak olurda yaz gelirse kullanacagim
..

Hepinize guzel bir hafta diliyorum annecikler..

Kontrolu olanlar test sonucu alacak anneler insallah iyi haberlerle gelin ..

öhümm öhümm hösst demek istiyorum afff buyrun :)

kızlar öncelikle hasta olanlara yaralananlara ağrısı olanlara miğde bulantısına tam gaz devam edenlere acil şifalar diliyorum en kısa zamanda hepsini unutursunuz

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum inşallah damatlık gelinliklerinide görürler...

kontrolü olan test sonucu bekleyen arkadaşlarımızda inşallah güzel haberlerle burayı şenlendirirler

hepinize kızçemle bizden sevgiler....

Muckkkk Bugün daha iyisin dimi

Ha gayret canım 2 haftacık kaldı seminerleri sayma

Sen kuzucuklarımı ısırcam dedin ya , profil resminde de keçi resmi var kendi kendime gülüyorum burda, senden korkulur ıssırırsın bebişleri

Alınır nedne alınmasın herşeyin doğalı güzel ,Allah ona göre yaratmıştır bizi doğadan alıyoruz , demir ilacına gerek olanlar içer sadece.

Çook geçmiş olsunnn:18:

Ben sebamed aldım dün, parabensiz, hem de çocuklar için olanını aldım hem kendim kullanırım hem bebişe

Burcagim sagol canim .. Bugunde kalacagim burda yarin cikartirlar heralde ...
Oglum gelecek babamiz almaya gitti :)).
Kanimdaki iltihapin tamamiyle gecmesini bekliyorlar ...

canımsınnn iyi oldu kontrol altında olman. aman iyice temizlensin iltihapta gerisi çok önemli değil. oğluşunun gelecek olmasına da ayrı bi sevindimm yerim ben o kuzuyuuu

merhabalarrr güzel anneler ve kızımın arkadaşlarıı.herkes iyidir inşallah
anketimiz değişmiş oyladım ama hala korkuyorum acaba bi kere daha mı kontrole gidip oylasaydım anketi kız bebek cicilerine bakıyorum ama hala almaya cesaretim yok
hafta sonu eltimin oğların sünneti vardı epey koşturmacalı ve güzel geçti .kızımla ankara havası bile oynadık :1arkadaşlar bu kız çok civelek olcak bak dikkat et dediler

günaydın kızlar bugün çok sıcak okul hiç çekilkmiyo artık karneleri de hazırladım keşke bana artık sen gelmesen olur deseler

canımm tekrar çok geçmiş olsun .
içini daraltma canım bişey yoktur iyidir bebişin allaha emanet .elini kesmişsin geçmiş olsun

bebek battaniyesi başlaaycağımmmm aöf sınavları bitti sıra çocuğuma geldi

kızın hayırlı olsun canım .bi kız bi erkek ne güzel sağlıkla büyüsünler .benim de felaket saçlarım dökülüyo hatta eşim bile frk etti evin heryerinde saçlarım varmış .bişe olurmu dikkat et diyo
bende dedim korkma bişe olmaz hormonların oyunu .sanırım bir çoğumuzda vardır saç dökülmesi .
battaniye örmek bende istiyorum da nasıl bişey öreceğime karar veremiyorum .başlarsan resmini ekle de bizede fikir olsun

selaycımm oğluşun büyümüşde annesini ziyaretleremi geliyomuş sevsinler onun tombiş yanakçıklarını..... canımm benim yaaa kıyamam inşallah düzelirde hemn çıkarsın.

canımcım ben Sebamed aldım. bi çok güneş kremi kullandım Sebamed'in üstüne tanımam, çok çok memnun kaldım

Bebeğimin cinsiyetini öğrendiğimden beri kendimi tuhaf hissediyorum. Eskiden bebekti sadece, şimdi kızım olcak ne garip duygular ya.
Bir haftadır canım sıkkın moralim bozuk,kim ne dese ağlıyorum,depresyona girmiş gibi hissediyorum kendimi,siz de yaşıyomusunuz bunları.

Hasta arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Herkes hayırlısıyla kucağına alır inş. bebişlerini.

Kızlar bişi sorucam. Alyanslarımızı çıkarmalı mıyız sizce ? Önceden bol olurdu şimdi tam oluyorda daha da sıkar mı acaba? Benim hiç çıkarasım yokta.
evde takmıyorum alyansımı dışarı çıkarken takıyorum ama biraz geçince sanki rahatsız ediyo parmaklarım şişmiş gibi hissediyorum .sanırım bi kaç ay sonra hiç takamıyacağım alyansımı
günaydın nasılsınız bakalım?
günaydın canım biz kızımla iyiyiz sen nasılsın
kızın hayırlı olsun canım .maşallah son zamanlarda kızlar fazlalaştı topikte

canım bende de oldu o ağrılar .hatta yataktan kalkamayacak v yürüyemicek düzeydeydim .doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi geçti çok şükür .aman dikkat et temizliğe çok kaptırma kendini yavaş yavaş yorulmadan yap canım .bizim burada da dün gece epey yağdı gökgürültüsü rüzgar oldu .şimdi heryer misss gibi tertemiz olmuş

Hayatım, ben hem güneş kremi hem de lekeler için bella b. Glowing kremi tavsiye ederim.ikisi bir arada fiyatı 98 TL civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…