canım 7. aynda baslamak daha ıyıymıs cunku cok fazla yara kanama oluyormus bana emzıren annısler soledı kesınlıkle 7. ayında başla dıyeeFiliz hamileliğin 7. ayındamı göğüs kremine başlamak gerekiyomuş,çok erken değilmi.
hayırlı olsun oglusun canımmm eklerım tmm sımdıkkkkızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm
ii cnm sen nasılsınnnnnn eklerım tabi canımmmfilizcimmmmmmmmmm canımmm nasılsın kuzummmm senden ricam benimde oğlumun adı Kerim Eren olucak eklermisin
hadi yaaaa devlet hastanesınde 4d yok sanırım eskı makıne oldugu ıcın gonderıodur dr'un bende cok sasırdım benımkıde ozel muayene aslında alması lazım ama şok oldum bugun 350 var dıyordummmcanım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik erkek(teoman) diye yani ben kendi adıma süperim ;D
yok kızzzz gitme biyere iyi bakıyodur o bizim ultrason 2 boyutlu oldugu için sürüldük başka hastaneye sen zaten 300 lira veriyomuşsun daha canınımı alcaklarr hayatımcanım 7. aynda baslamak daha ıyıymıs cunku cok fazla yara kanama oluyormus bana emzıren annısler soledı kesınlıkle 7. ayında başla dıyee
hayırlı olsun oglusun canımmm eklerım tmm sımdıkkk
ii cnm sen nasılsınnnnnn eklerım tabi canımmm
hadi yaaaa devlet hastanesınde 4d yok sanırım eskı makıne oldugu ıcın gonderıodur dr'un bende cok sasırdım benımkıde ozel muayene aslında alması lazım ama şok oldum bugun 350 var dıyordummm4 lu teste muayene ıle 300 vermıstım cunku .
ayrıntılı aynı makıne oldugu ıcın ekstra almıyoruz fıyat dedi şok oldum eşime dıyorum acaba duzgun bakmıomu baska yeremı gtsek dedım
canım neden 2 dr gıdıosun kı? Bırı bırını tutmuo ıste ...merhaba kızlar nasılsınız ?
Dün doktor kontrolüm vardı.kızımız çok iyi 250 gr olmuş.
Kıpır kıpır bir kızmış
3 lü testin sonucuna biraz canım sıkıldı.3lü testi yaptırdığım hastanedeki doktor gayet iyi dedi.kendi doktorum afp biraz düşük çıkmış.normalde 20-30 arası normalmiş benim 19,8 çıkmış. Böyle olunca benim alarm zilleri çalar dediNe yapcaz peki dedim.21.haftada özellikle perinatoloğun çektiği detaylı ultrasonu istiyorum dedi. Hakkımızda hayırlısı.inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
yok kızzzz gitme biyere iyi bakıyodur o bizim ultrason 2 boyutlu oldugu için sürüldük başka hastaneye sen zaten 300 lira veriyomuşsun daha canınımı alcaklarr hayatım
merhaba kızlar nasılsınız ?
dün doktor kontrolüm vardı.kızımız çok iyi 250 gr olmuş.
kıpır kıpır bir kızmış
3 lü testin sonucuna biraz canım sıkıldı.3lü testi yaptırdığım hastanedeki doktor gayet iyi dedi.kendi doktorum AFP biraz düşük çıkmış.normalde 20-30 arası normalmiş benim 19,8 çıkmış. böyle olunca benim alarm zilleri çalar dedine yapcaz peki dedim.21.haftada özellikle perinatoloğun çektiği detaylı ultrasonu istiyorum dedi. hakkımızda hayırlısı.inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
Canım benim 3'lü testte de böyle bir sonuç çıktı hoş tam değerleri bilmiyorum ama birşey çıkmaz bence gönlünü ferah tut
inşallah canım çok stres yaptım.. inşallah kendimi sıktığıma değmez
canım neden 2 dr gıdıosun kı? Bırı bırını tutmuo ıste ...
Benım 4 lu testım ıyı cıkmıs ben hıc sormadım dr bakıo ıyı dıosa ıyıdır dıyorum kı ben her seyı arastırırdım eskıden ama sımdı hıc arastırmıyorum..
Afp ne demek bıle bılmıyorum yani kendı dr ayrıntılıyı yapmıyormu???
canım 4lu teste verdım ben 300 ayrıntılıdanda alması lazım dıye dusundum ama almıyoruz dedı zaten 4 boyutlu ultrasyon dedi bende korktum eşimde yok yok bız ılla verırız parayı dıo almassa bıle atar kacarız dıo ıyı alıstın para sacmaya dıyıp dalga gectı
Doktorlar görev olarak hertürlü tedbiri almak zorunda canım,bende acayip stres yapmıştım,ayrıntılı ultrasonda bakılırken adam ilk cinsiyeti söyledidoyasıya sevinemedim,sen sağlığına bak boşver cinsiyeti diyesim gelmişti:/Allah'ın izniyle çok sağlıklı olduğunu göreceksin.Bunlar hep tedbir öyle düşün canım
hayırlı olsun oğluşun gözün aydınkızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm
canım yağız isminide beğeniyorumAtlas nasıl kızlar???
canım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik
aa devlettemi söylediler sana cinsiyeti
filiz'cim biliyorsun tedaviyle hamile kaldım.beni tedavi eden doktoruma sürekli gidiyorum.2.doktor marmara üniversitesi hastanesinde.orda tahlillerimi yaptırıyorum.sonuçlarımada bakıyor.
kendi doktorum ayrıntılıyı yapmıyor.radyologun çektiği ayrıntılıyıda istemiyor.kadıköy florance nightingale hastanesinde çalışan PROF.DR.ALİN BAŞGÜL YİĞİTER 'e gitmemi önerdi bakalım sonuç ne çıkacak bu arada fiyat 600 tl çok fazla geldi
filiz'cim biliyorsun tedaviyle hamile kaldım.beni tedavi eden doktoruma sürekli gidiyorum.2.doktor marmara üniversitesi hastanesinde.orda tahlillerimi yaptırıyorum.sonuçlarımada bakıyor.
kendi doktorum ayrıntılıyı yapmıyor.radyologun çektiği ayrıntılıyıda istemiyor.kadıköy florance nightingale hastanesinde çalışan PROF.DR.ALİN BAŞGÜL YİĞİTER 'e gitmemi önerdi bakalım sonuç ne çıkacak bu arada fiyat 600 tl çok fazla geldi
Ben den istedi doktor 2 hafta önce gittiğimde bu detaylı usg de sorun çıkarsa ve amnosenteze ihtiyaç duyulursa amnosentezle bu testin sonucu birleştirilıp değerlendiriyorlarmış o test de olumsuz bir sonuç çıkmadı zaten doktor demişti bu testten olumsuz bir şey beklemiyoruz demişti.
iyi geceler kızlar,oğlum olacakmış.daha şokunu atlatamadım.allah biliyor ya,gerçekten çok çok üzüldüm.
ismini de düşündü oğlum,sağolsun drla iş birliği yaptılar 2 dakkada kanka oldular bir adı babamın adı ahmet diğer adını da yiğit koycam ben dedi çıktı,ama ben daha kararsızım hatta,detaylıdan umutluyum belki kız der diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?