2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filiz hamileliğin 7. ayındamı göğüs kremine başlamak gerekiyomuş,çok erken değilmi.
canım 7. aynda baslamak daha ıyıymıs cunku cok fazla yara kanama oluyormus bana emzıren annısler soledı kesınlıkle 7. ayında başla dıyee
hayırlı olsun oglusun canımmm eklerım tmm sımdıkkk
filizcimmmmmmmmmm canımmm nasılsın kuzummmm senden ricam benimde oğlumun adı Kerim Eren olucak eklermisin
ii cnm sen nasılsınnnnnn eklerım tabi canımmm
canım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik erkek(teoman) diye yani ben kendi adıma süperim ;D
hadi yaaaa devlet hastanesınde 4d yok sanırım eskı makıne oldugu ıcın gonderıodur dr'un bende cok sasırdım benımkıde ozel muayene aslında alması lazım ama şok oldum bugun 350 var dıyordummm 4 lu teste muayene ıle 300 vermıstım cunku .
ayrıntılı aynı makıne oldugu ıcın ekstra almıyoruz fıyat dedi şok oldum eşime dıyorum acaba duzgun bakmıomu baska yeremı gtsek dedım

merhaba kızlar nasılsınız ?
dün doktor kontrolüm vardı.kızımız çok iyi 250 gr olmuş.
kıpır kıpır bir kızmış
3 lü testin sonucuna biraz canım sıkıldı.3lü testi yaptırdığım hastanedeki doktor gayet iyi dedi.kendi doktorum AFP biraz düşük çıkmış.normalde 20-30 arası normalmiş benim 19,8 çıkmış. böyle olunca benim alarm zilleri çalar dedi ne yapcaz peki dedim.21.haftada özellikle perinatoloğun çektiği detaylı ultrasonu istiyorum dedi. hakkımızda hayırlısı.inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum

yok kızzzz gitme biyere iyi bakıyodur o bizim ultrason 2 boyutlu oldugu için sürüldük başka hastaneye sen zaten 300 lira veriyomuşsun daha canınımı alcaklarr hayatım

canım neden 2 dr gıdıosun kı? Bırı bırını tutmuo ıste ...
Benım 4 lu testım ıyı cıkmıs ben hıc sormadım dr bakıo ıyı dıosa ıyıdır dıyorum kı ben her seyı arastırırdım eskıden ama sımdı hıc arastırmıyorum..
Afp ne demek bıle bılmıyorum yani kendı dr ayrıntılıyı yapmıyormu???

yok kızzzz gitme biyere iyi bakıyodur o bizim ultrason 2 boyutlu oldugu için sürüldük başka hastaneye sen zaten 300 lira veriyomuşsun daha canınımı alcaklarr hayatım

canım 4lu teste verdım ben 300 ayrıntılıdanda alması lazım dıye dusundum ama almıyoruz dedı zaten 4 boyutlu ultrasyon dedi bende korktum eşimde yok yok bız ılla verırız parayı dıo almassa bıle atar kacarız dıo ıyı alıstın para sacmaya dıyıp dalga gectı

Canım benim 3'lü testte de böyle bir sonuç çıktı hoş tam değerleri bilmiyorum ama birşey çıkmaz bence gönlünü ferah tut

inşallah canım çok stres yaptım.. inşallah kendimi sıktığıma değmez

Doktorlar görev olarak hertürlü tedbiri almak zorunda canım,bende acayip stres yapmıştım,ayrıntılı ultrasonda bakılırken adam ilk cinsiyeti söyledidoyasıya sevinemedim,sen sağlığına bak boşver cinsiyeti diyesim gelmişti:/Allah'ın izniyle çok sağlıklı olduğunu göreceksin.Bunlar hep tedbir öyle düşün canım

filiz'cim biliyorsun tedaviyle hamile kaldım.beni tedavi eden doktoruma sürekli gidiyorum.2.doktor marmara üniversitesi hastanesinde.orda tahlillerimi yaptırıyorum.sonuçlarımada bakıyor.
kendi doktorum ayrıntılıyı yapmıyor.radyologun çektiği ayrıntılıyıda istemiyor.kadıköy florance nightingale hastanesinde çalışan PROF.DR.ALİN BAŞGÜL YİĞİTER 'e gitmemi önerdi bakalım sonuç ne çıkacak bu arada fiyat 600 tl çok fazla geldi

evet bir sorun olduğunu duyunca insan doyasıya sevinemiyor bile.
2li test çok iyi çıktı deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte. inşallah sağ salim kavuşmak nasip olur.çok bekledik çünkü

hayırlı olsun oğluşun gözün aydın
Atlas nasıl kızlar???
canım yağız isminide beğeniyorum
canım gözünaydın, benimki devlet hastanesi sanırım ayrıltılı yok baska hastaneye gitcem 2 hafta sonra vee özel mesaj attım zaten cinsiyeti ögrendik
aa devlettemi söylediler sana cinsiyeti

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bende kan tahlil sonucumu bugün aldım ara ara kum döküyormuşum bol bol su içmem gerekiyormuş. cinsiyetimizde kesinleşti ikinci prenses geliyormuş. folik asiti bıraktık decavit diye bir ilaç verdi. kan ilacı 5. aydan sonra verecekmiş.kızlar bide ben ikiliyi yaptırmadım eğer sonuç kötü çıkarsa aldıracakmısınız dedi bizde yok dedik eşimle. dr.da ikiliyide içlüyüde yaptırmadı ama kafamda da soru işareti merak var.

Canım ablamında tedavi ile olmuştu ve inanılmaz incelemişlerdi,yavrum yazık hertürlü sorun çıkmış,her türlü testi yaptırmıştı.Allah'a şükür sağsalim doğdu.Şöyle söyliyim çok iyi dr lara gidiyorsun ve bu çok büyük bir şans buna emin ol.Ablamın doğumunda dr ların rolü çok büyüktü.Doktoruna güven canım

Canım eger 2 li testin iise sorun yoktur bak ıkılıde %90 sonuc verırken 3 lüde %60 verıyormus ayrıca neden kendi dr ayrıntılı yapmıyor ???nerdeyse dogum fiyatı :/ çok pahalıymış

Son düzenleme:

benim dr. rutin yapıyomuş bu testi
3lüyü yapmıyorum bunu istiyorum dedi..
detaylı yapılmadı henüz 2li de temiz çıktı çok şükür
yinede panik oluyo insan..dr.da ultrasonda herşey normal dedi
inş. testte de sorun çıkmaz da rahatlarım

ismini de düşündü oğlum,sağolsun drla iş birliği yaptılar 2 dakkada kanka oldular bir adı babamın adı ahmet diğer adını da yiğit koycam ben dedi çıktı,ama ben daha kararsızım hatta,detaylıdan umutluyum belki kız der diye:18:

iyi geceler kızlar,oğlum olacakmış.daha şokunu atlatamadım.allah biliyor ya,gerçekten çok çok üzüldüm.

ERTUĞRUL BEYİN CİNSİYET tahmininden kimse memnun kalmıyo. geçen hafta da biz kız beklerken erkek dedi bi de benim halimi düşün.tüm gün ağladım :)) ama şimdi üzüldüğüme üzülüyorum, oğluşumu çoookkk sevdim.üzülme hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyeti boşver...
nasıl geçti muayenen, eler konuştunuz, ne ilaç verdi

dün sana yazdım ama görmedin,dikkat et ertuğrul bebeklerin ismini koyup gönderiyo diye bize de alperen olsun dedi ama biz sevmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…