2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Günaydın bebişler ve güzel anne adayları, filizcim bence de öyle olması lazım hatırlıyorsan konuşmuştuk ama benim hastane muayene ücretinin 2 katına yakınını istiyor gittiğimde de aynen söyliyeceğim ama şu ayrıntı var 2 farklı doktor bakıyor büyük ihtimal o doktorada muayene ücreti veriliyor mantığıyla hareket ediyorlar. Sana sadece gittiğin doktor bakmaması lazım bence bunu bir araştır .

Günaydin güzellikler ve guzelliklerin guzellikleri ..

Madamtusot bugun randevun varmis insallah iyi gecer , test sonucunda iyidir .. Birde oglusun olur insallah ...

Filizcigim hadi gozun aydin canim . Test sonucun iyi cikmis

Sevdo gecmis olsun ..

Yasemin1989 icini ferah tut canim .. Insallah hersey guzel cikar ...

Burcu 81 iyi yolculuklar canim , ailenle bol bol hasret giderirsin .. Oh annende ne guzel bakar sana

Kurtlukiraz canim ben yinede tebrik etmek isterim seni .. Uzulme yaa , uzulup bebeginide uzme annesi ..
Rabbim saglikli versin .. Uzun omur versin insallah ..

Dun baya etkilenmisim gece ruyamda oglum oluyordu , doktor bebekte bir terslik goruyordu , allahim korusun ... Hareketleri tavirlari biraz sorunlu cocuk olacak diyordu .. Sabah kalktigimdan beri dua ediyorum .. Rabbim cinsiyet onemli degil saglikli hayirli evlat olur insallah ....

günaydınnn hayırlı cumalar olsun hepimize
dün 4 lü test sonucumu aldım şükürler olsun temiz çıktı .doktor gözün aydın sonuçların çok güzel dedi .darısı sonuç bekleyen ve test yaptıracak arkadaşlara olsun .rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin .
şimdi çıkıyorum cuma okumasına gidicem bebişlerimize ve hepimize dua edicem .dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun

Benim abimin eşi nene hatuna gitmişti ilk doğumu orada oldu ve biz hiç memnun kalmadık ne doktordan ne hastaneden sigorta bile daha iyidir 2750 gr olab bebeğin köprücük kemiğini kırdılar sonra da doktor karşımıza geçiı siz dua edin de sakat kalmadı dedi kadını dövecektim resmen adı şeker miydi pembe miydi öyle tuhaf bir isimdi o hastaneye gidebiliyorsan biraz daha ilerde bölge hastanesi var daha güzel bir hastane 2. Doğumuda 6 ay önce orada yapmıştı gayet memnun kaldı odalar , hizmet vs daha güzel istersen doktorun ismini öğrenirşm erkek olduğunı biliyorum. Zaten ben kadın doğumcularda hep erkekten yanayım eskiler hep söyler sizi daha iyi anlıyorlar kadın doktorlar daha anlayışsız.

ay kızlar ne zman alışırım ben bu cinsiyet işine,çevremdekiler sağlıklı olsun diyorlar kızıyorlar bana ama,ne yapayımelimde değil.2 senedir hep dua ediyordum kızım olsun allahım diye,çok özeniyorum kız çocuklarına.hayallerim yıkıldı yaa,ama kendimi alıştırmak da istemiyorum halen umudum var doplerden,gece gündüz dua edicem kız olsun diye.hani bana kızıyorlar ya,ben zaten çok severim kız çocuklarını ama üçüncü çocuk düşünmüyorum yoksa üçüncü çocuğum olsa onu da erkek olsun isterdim(tabi biliyorum kendimiz belirleyemeyiz farkındayım yani)ama işte dua etmeden de olmaz ki değil mi kızlar.çok yazdım ama içim içime sığmıyor sabah resmen çökmüş halde uyandım,oğlum geldi çok acıktım anne diye öyle kalkabildim.garibim yavrucağızım dünden beri üstüme titriyor çok üzüldün sen ben bir daha üzmem seni diyor.şimdi bile ağlıyorum offffff.

Nehar yiğit ismi çok güzel kulağa çok hoş geliyor ben hamileliğimin başından beri ömer dediğim için ömer olucak ama yiğit isimide aklımdan geçmişti. Ben aras ismini hiç beğenmiyorum hem anlamından hem kaba bir isim bi de aras kargo direk aklıma geliyor çocukla dalga geçerler diye.bak yağız da güzel.

Kuzun zaten miicik yumurtalıkları kimbilir nasıldır :))

Gözün aydın canım inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın benimde haftaya salı çıkacak sonuçlarım
saol canımmm ıns senınde guzel cıkar
aaaaaaaaaaaaaa ablamın doktoruydu ooo eskıden nişantasındaydı lemi ıbrahımoglu bılıyorum onu .

evet konusmustuk hatta sen bızımkısı para almaz demıstın bende tam tersı 350 vardır dıyordum.. dun aradım sordum..arastırmama ne gerek var kı???
ben her gıtmemde dr zaten kolunu bacagını kaburgasını kafa tasını olcuyor 12 dk baktı gecen cd verdı ordan ızlıyorum kac dk baktıgına..
ekstra bır fıyat farkı alınmıyor aynı makıne ıle bakılıyormus 4 boyutlu dediler ...
eger bende begenmessem zaten baska dr gıderım

Allah korusun canım, aminnnnn güzel duaların için. Gerçekten sağlıklı olsunlar yeter.

kurtlukirazım valla ben de doktora gideceğim kız diyecek diye içten içe korkuyorum tövbe tövbe.
sonra da üzülüyorum ya kızsa ve alınır, üzülürse diye. o da benim bebeğim sonuçta, o da canımın içi
Allah'ım sen affet, bir yandan da sağlıklı olsun rabbim senden gelen herşeye razıyım hayırlı evlat olsun, eksiksiz noksansız kusursuz olsunlar yeter diyorum.
ne olur sen de evdeki ufaklığı da karnındakini de üzme.

kızlar gunaydın herkeze .. saolun guzel dıleklerınız ıcın sukur ıyı cıkmıs .. darısı basınıza .dr'umun AYRıntılı ıcın para almamasına cok sasırdım ki normalde muayene 150 4lu teste 150 odedık baya pahalıdır.her gıtmemde zaten 4 boyutlu ıle bakıodu bana arada .bakalım nasılsa para vermıcez eger begenmessemm baska dr gıderım flyrey sen gıt bakalımmm bende lemiye gelırım belkı bılıyorum o dr cunku ablamdan bakalım kac dk bakıcak

Benimde her seferinde bakıyor zaten para konusunda demiyorum araştır detaylı usg ye farklı başka doktor da giriyor bir senin kendi doktorun bir de başka bir doktor daha hata yapmamak için bir eğer bir şey göremez gözünden kaçar diye sonuçta onlar da insan zaten detaylı usg de makine illa 4 boyutlu olması da gerekmıyormuş .

günaydın hayırlı cumalar benim oğlum var bende bununda erkek olmasını istiyordum biraz tuhafız akrı koca erkek çocuklarını çok seviyoruz kız deyince dr biz kaldık ya nasıl olur falan diye erkek adını bile hazırlamıştık.ama bizimki biraz çevrenin baskısına tepki her gören kızın olsun diyor ne bileyim erkek evlat değilmi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeterki bende kız evlatım anneme ne faydam var gurbette ama hergün kayınvalideme gidiyoruz başı ağrısa eşim koşuyor. hayırlı evlat olsunda cinsiyet gerçekten hiç önemli değil. hem erkek çocuk olursa birlikte maç yaparlar güreş yaparlar .

saol canım bılgın ıcın ama gerek yok ben dr guvendıkten sonra ısterse 15 dr gelsın hıc bır onemı yok hersey allahtan ...
nasıl bısey oldugunu bılıyorumadam kac sene okumus emek vermıs nıe hata yapsın kı? böle seyelrle aklımı bulandırmak ıstemıyorum! zaten para vermıcem eger ayrıntılısından memnun kalmassam başka yere gderım..

Merhaba kızlar.İki gündür feci baş ağrısı çekiyorum,dün en son dayanamayıp parol içtim.Normalde parol hemen etki ederdi.Ama dün hiç bir işe yaramadı gece yatana kadar çektim ağrısını Ve sabah gene baş ağrısıyla uyandım napcam ya,zonkluyo resmen,tansiyona baktım belki yükselmiştir diye ama 11-6 yani iyiydi.

teşekkürler daha varmış.kırşehirde olmadığı için yine kayseri yolları gözükecek bize. zaten kayseride doğuracam bu gidişle.

Ben de ilk defa duydum aynı doktorun baktığını demek ki öyle yapıyorlarmiş bana çok mantıklı geldi 2 doktorun olması ne kadar okursa okusun sonuçta onlar da insan bşr de tabi kader bir şey Allahın takdiriyse oluyor zaten ama işte elimizde imkan varsa hepsını yapmak lazım . Bir de senin tarzın biraz garip detaylı usg hakkında bildıklerimi söyledim sen direk nasıl bir şey olduğunu biliyorum diye cvp veriyorsun burada sonuçta herkez ne biliyorsa ya da duyuyorsa birbirine söylüyor karşımızda ki hiç bir şey bilmediği için değil belki duymamıştır haberi yoktur. Sen de böyle bir durum var.

canım sana katılıyorum, ben kızım da anneme ne hayrım dokunuyor, hala kadıncağız bana bakıyor. ama eşim öyle mi? erkek haliyle ailesine deli gibi bağlı.
önemli olan hayırlı evlat olmakmış ben bunu evlenince anladım ve anneme çok çektirdim çok üzgünüm.
rabbim bana hayırlı evlat nasip etsin inş.
çok az kaldı doktor randevuma, bakalım öğleden sonra doktor cinsiyetimize ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…