ayyy hadi bakalım çok heyecanlıııııkabilarda naptı acaba onunki de belli olmadı
kızlar perşembe günü bebeğimin cinsiyetini öğrendik ahmet şah geliyor:) sizlerle paylaşmak istedim
hayırlı olsun oglusunnnkızlar perşembe günü bebeğimin cinsiyetini öğrendik ahmet şah geliyor:) sizlerle paylaşmak istedim
duydum senın drunu ben banada yakınmıs:)) ama cok cok pahalı kuzum yahu hersey bebısler ıcın ama aşar benı o 500valla cnm ben 500ü gözden çıkardımama bilmiyorum
bizimki duyduğum biçok ikilitestten çok daha ayrıntılıydı..yani ayrıntılı ultrasona yakın biişlem yaptı doktor..biz çok memnun kaldık..
artık bebişlerimiziyi olsun da Allah bize ve babacıklarına da bol kazanç versin herşeyimizi rahat karşılayalım diyorum
hayırlı olsun kızınn canımmmmmbende paylaşmak istiyorum. çarşamba ünü öğrendim, kızımız olacak.
Canım merhaba bazı siteler var oralarda yapım için ürünler satılıyor,isterden özelden yazarım. Oradan alıp yapılabilir aslında. Ben de kararsızım ne yapsam diye.kızlar buarada bebıs sekerlerı ıcın napıcaksınız yaa ben cok arastırdım ama cok pahalı olanlarda var tanesı 3 tl gıbı cok geldı bana.amcamın kızı kendı alıp yapmıs cokta guzeldı ama cok agırlasmadan yapmıs yavas yavas hergun yaptım dıyor acaba kendımızmı alsak napsak bu konu hakkında varmı fıkrınız o ıcıne koku koymus sekerıde ayrı yapmıs
Canım merhaba bazı siteler var oralarda yapım için ürünler satılıyor,isterden özelden yazarım. Oradan alıp yapılabilir aslında. Ben de kararsızım ne yapsam diye.
gordum canım bıraz arastırdım sıtelerdede baktım ama begendıgım seyler tanesı ya 2 3 tl yada ben cok pahalı sıtelere geldımbıde okadar para vercem bıde yapımı ıle ugras zor olur gıbı geldıde
Malesef pahalılar ama ben yakın çevreme pahalılardan yaptırıcam, zaten 30 tane yeter. Kalanını kendim yapmayı planlıyorum. Mesela şu bebekleri yapabilirim gibi BEBEK TASARIMLARI: TOMBİK VE CİCİ TOMBİKLERİN BEBEK ŞEKERLERİ
kızlar buarada bebıs sekerlerı ıcın napıcaksınız yaa ben cok arastırdım ama cok pahalı olanlarda var tanesı 3 tl gıbı cok geldı bana.amcamın kızı kendı alıp yapmıs cokta guzeldı ama cok agırlasmadan yapmıs yavas yavas hergun yaptım dıyor acaba kendımızmı alsak napsak bu konu hakkında varmı fıkrınız o ıcıne koku koymus sekerıde ayrı yapmıs
Canım ben de kendim yapmak istiyorum malzemeleri bi bulsam ah, böyle keçeli bişeyler yapmak istiyorum , şunlar gibi
ayy cok guzeller ama olsem yapamambecerık ıster bunlar ben yapamam bunları cnm el ıslerıne yatkın deıl elım maalesef bende kendım yapım dıyorum ablam yengemler falan ama cok pahalı seyler buldum
Selam kızlar!
Bende kendim yapmayı düşünüyorum,hoş şeyler bulmuşsunuz:)Ben lavanta torbası yapmayı düşünüyorum hem kolay hem şık oluyor bence,Filiz sen pahalı olarak ne buldun?Hoş bende henüz malzeme fiyatı bakmadım ama
ayy cok guzeller ama olsem yapamambecerık ıster bunlar ben yapamam bunları cnm el ıslerıne yatkın deıl elım maalesef bende kendım yapım dıyorum ablam yengemler falan ama cok pahalı seyler buldum
Ucuzlar güzel değil , pahalıları da biz almayızbenim el becerim var yaparım ama malzemelere bakmadım daha. Biblo falan sevmedim ben , gerçi biz bu kadar özeniyoruz yapcaz etcez, dağıtıcaklarımız bi kenara atıcak
Aynen öyle canm:/O yüzden ben atılmayacak birşey yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?