2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar perşembe günü bebeğimin cinsiyetini öğrendik ahmet şah geliyor:) sizlerle paylaşmak istedim
hayırlı olsun oglusunnn
duydum senın drunu ben banada yakınmıs:)) ama cok cok pahalı kuzum yahu hersey bebısler ıcın ama aşar benı o 500
gıttıgım dr da cok pahalı zaten ıcıme oturuyor
valla allah kocıslere bol para versın

bende paylaşmak istiyorum. çarşamba ünü öğrendim, kızımız olacak.
hayırlı olsun kızınn canımmmmm

puffyyy abla gene kayıplardasınnnn nerelerdesın bayadır gırmıosunnnn bakımmmmm gel arada ozletme demedıkmı
buarada lıstede az kaldı cınsıyet ogrenmeyenler bazıları zaten gelmıyor :)
buarada ankette gene gelmısler tanımadıklarımız

Son düzenleme:
kızlar buarada bebıs sekerlerı ıcın napıcaksınız yaa ben cok arastırdım ama cok pahalı olanlarda var tanesı 3 tl gıbı cok geldı bana.amcamın kızı kendı alıp yapmıs cokta guzeldı ama cok agırlasmadan yapmıs yavas yavas hergun yaptım dıyor acaba kendımızmı alsak napsak bu konu hakkında varmı fıkrınız o ıcıne koku koymus sekerıde ayrı yapmıs

Canım merhaba bazı siteler var oralarda yapım için ürünler satılıyor,isterden özelden yazarım. Oradan alıp yapılabilir aslında. Ben de kararsızım ne yapsam diye.

Canım merhaba bazı siteler var oralarda yapım için ürünler satılıyor,isterden özelden yazarım. Oradan alıp yapılabilir aslında. Ben de kararsızım ne yapsam diye.

gordum canım bıraz arastırdım sıtelerdede baktım ama begendıgım seyler tanesı ya 2 3 tl yada ben cok pahalı sıtelere geldım bıde okadar para vercem bıde yapımı ıle ugras zor olur gıbı geldıde

canım mevlutte olmazkı 30 tane yakın uzak hepsını cagırıcaz mecbur bende gecen begendım hazır 3 tl idi ama cok pahalı geldı bıde ıcıne sekerı ben koycakmısım olduu dedım
bıde hastane ıcın yapıcaz sanırsam
guzelmıs attıgın puffyy ablada bole bısey yapıcak yada yaptırıcaktı cok cici

Son düzenleme:
nette aslında yapımı var tek tek gosterıyor ama uygun bır sıte nereden bulabılırız

Canım ben de kendim yapmak istiyorum malzemeleri bi bulsam ah, böyle keçeli bişeyler yapmak istiyorum , şunlar gibi

Eklentiler

• $melek-bebek-sekeri-mavi-pembe-2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 33
Canım ben de kendim yapmak istiyorum malzemeleri bi bulsam ah, böyle keçeli bişeyler yapmak istiyorum , şunlar gibi

ayy cok guzeller ama olsem yapamam becerık ıster bunlar ben yapamam bunları cnm el ıslerıne yatkın deıl elım maalesef bende kendım yapım dıyorum ablam yengemler falan ama cok pahalı seyler buldum

ayy cok guzeller ama olsem yapamam becerık ıster bunlar ben yapamam bunları cnm el ıslerıne yatkın deıl elım maalesef bende kendım yapım dıyorum ablam yengemler falan ama cok pahalı seyler buldum

Selam kızlar!
Bende kendim yapmayı düşünüyorum,hoş şeyler bulmuşsunuz:)Ben lavanta torbası yapmayı düşünüyorum hem kolay hem şık oluyor bence,Filiz sen pahalı olarak ne buldun?Hoş bende henüz malzeme fiyatı bakmadım ama

bu hanı tül ve koku sarıyorsun ustune bebek fıgurlerı yapıstırılıyor ya mesela tanesını 2 3 tl buldum bıde kendım yapıcam hazır alırım daha ii gıbı geldı bana

Ucuzlar güzel değil , pahalıları da biz almayız benim el becerim var yaparım ama malzemelere bakmadım daha. Biblo falan sevmedim ben , gerçi biz bu kadar özeniyoruz yapcaz etcez, dağıtıcaklarımız bi kenara atıcak

Aynen öyle canm:/O yüzden ben atılmayacak birşey yapmak istiyorum

Aynen öyle canm:/O yüzden ben atılmayacak birşey yapmak istiyorum

kova vb gibi şeyleri kullanıyolar, ama sırf onlar kullansın diye de beğenmediğim bişeyi de yapmam, o keçeden olanlar oyuncak gibi magnetli falan olursa buzdolabına yapıştırılabilir, sen nasıl bişey yapmak istiyosun

Buna benzer şeyler,hatta şu bebek arabası olanın mavisini bir arkadaşıma yaptım.Ama asıl yapmak istediğimi şimdi bulucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…