2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Eki Görüntüle 731274 Eki Görüntüle 731276 Eki Görüntüle 731277
Buna benzer şeyler,hatta şu bebek arabası olanın mavisini bir arkadaşıma yaptım.Ama asıl yapmak istediğimi şimdi bulucam..

Bebek arabalı olan hoşuma gitti, peki hepsini aynı boy nasıl kesiyosun, üst üste koyup kesilebiliyomu, 1,3 mm lik olanlardan mı alcaz, keçeyi nerden temin ediyosun, son sorum kaç adet kaça kaç keçe almalıyız örneğin 50 tane yapmak için

Güzel sorular:))
Önce bir şablon yapıyorum,keçenin üstünce çizerek kesiyorum.Kallın keçeyle olmaz zaten bendekiler kaç mm bilmiyorum canım ama 1.3mm dir herhalde:/
Ben malzemeleri İzmir kemeraltından aldım.Valla ne yalan söyliyim kaç tane için kaça kaç gitti dikkat etmedim canım ama yaklaşık olarak ben 20 tane yapmıştım 1-0,50 metre gitmiştir herhalde,tabii bu beyaz renk için yani arabanın geneli için.50 tane için tahminimce 1,5 mt gider ama tabiii senin yapacağın arabanın boyututuna görede değişir .Benimkiler aşağı yukarı avuç içi büyüklüğündeydi

Aslında bunlar çok şııık ama daha zahmetli://
Ben hiç tarzım olmadğı halde böyle kokoş bişeyler istyorum yaaa,yapabilirmiyim acaba,malzemeleri alıp rezil olmakta var

Canim ben mevlut yapmayacagim, o yuzden de bana 30 tane yeter. Cok begendim bunlari da. Hazirlarin ucuz olanlari da cok dandik geldi bana. Bu arada benim dogum paketinde 40 tane bebek kurabiyesi var hediye, onlari da veririm:)

merhaba kızlar nasılsınız?

inş hepiniz be tatlı bebişler iyidirler.

biz pek iyi değiliz. yavrumçok şükür sağlıklı ama benim moralim cok bozuk.

persembe sabah basş donmesiyle kalkamayınca hastaneye gittik. kan değerlerim cok düşmüş. bir de daha oncesinde gittiğim doktor 5 cm lk bir miyom görmüştü bu doktor göremeyince beni radyoloğa yoınlendirdi. iyiki de yapmış

myom gozukmedi baya br baktı ama başka bişey cıktı . rahimde internal segmente 5 mm acıklı ve servisk boyu(rahim ağzı) normalden biraz kısa.

doktorum bunlara hiç bakmamıştı.acıklık için simdilik yapacak bişey yok takip edilecek kanama olursa gel mutlaka dedi. kısalık için de eger 2cm nin altına inerse dikiş atıyoruz dedi simdilik korkulacak bişey yok dedi ve eve geldik.

ama malesef korktugum oldu ve kanamam oldu. daha oncesinde bi kez gelmişti ama bir iki damlaydı bu sefer iki kere ki ikincisinde baya cok gelince acayip korktum. gece 3 tu. sabahı zor ettim.

daha önce de annelik heyecanı vardı ama ilk kez bu kadar derinden hissettim. kanaması olan arkadaslları o kadar iyi anladım ki. rabbim kimseye yaşatmasın..

progestoran iğnesi yapıldı kontrol edildi. acıklık ve serviks boyunda değişiklik yoktu .kanama alanı da gözükmedi. ama gelince kk da bu sorunu yaşayanların yazdıklarını okuyunca çok ağladım.

çok erken doğumla cocuk kayıplarını okudum canım çok sıkıldı. tabiki hiçbişey bizim elimizde değil elimden geldiğince cok hareket etmemeye çalısıyorum dua ediyorum inşallah zamanında sağlıcakla alırım bebeğimi. hepimiz sağlıcakla cekeriz içimize kokusunu ve sağlıkla büyütürüz inşallah.

dualarınızı eksik etmeyin siz de olur mu...

bu arada cok kesin olmamakla birlikte benim de oğlusum geliyor:)))

kız snaıyorduk ama ataların utrasonu haklı cıktı sanırım bıcaga oturmuştum da:))

Canım çok geçmiş oldun diyorum,geçmiş bitmiş olsun.Benim ablamda hamileliğinde kanamalar yaşamıştı,istirahatlerle ve tabii ki ilaçlarla atlatmıştı.Dualarım seninle....Şimdi artık tıpta birçok şeyin çatesini buluyor,önlemini alıyorlar yeterki doğru teşhis konuşsun,doğru doktora gidilsin.Anladığım kadarıyla seninde doktorların konusunda uzmanSen kendine çok dikkat et sakın tezcanlılık yapıp kendini yorma

cnm ya 500 değildir de artık ben okadarına da razıyım..belki de ikili test kadardır fıyatı bilmiyorum..sonuçta ikilide kan tahlili de dahildi fiyata..ben yakında öğrenir yazarım size yine
aminnn valla ttığımız adım gittiğimiz doktor para yaniiii

cnm ben de kendim yapmayı düşünüyorum..eminönü şarkhan da malzemeciler var her türlü malzeme orada..kendin alıp süslüyorsun..bir de bu konuda tecrübeli komşum var ondan yardım alıcam..hem bebk şekeri hem bebek kurabiyesi konusunda..kurabiye iişini profesyonel yapıyo zaten çok ta güzel seyler oluyo..

çok geçmiş olsun cnm..inşallah bu kadarla kalsın..
bak sen netten bişeyler okuyup kendini üzüp stres yaparsa Allah korusun bebişin de etkilenir bundan..mümkün olduğunca dinlenmeye bak..benim yengemin de dikmişler annem söylerdi..hemde iki çocuğunda da ..biraz atarak geçirmiş hamileliğini ama zamanında doğum yapmış..sen şimdi hiç takma kafana..dua edelim Rabbim korusun meleklerimizi

çok teşekkürler arkadaslar inşallah rabbim yavrularımızı bize bağişlayacak.

simdi ilk güne göre daha iyiyim.

o gün kayınvalidem de bana oğlum çok uzulur bişey olursa diyor . herkes kendi cocugunu dusunuyo..

rabbim üzüntü yasatmasın hiçbirimize inşallah.. ki inanıyorum kuzucuklar zamanında sağlıkla bizlerle olacak inşallah..

sen kayınvaldeni boşver cnm..tabi herkese evladı kıymetli ama.bi düşünse kendisi de anne..en çok annelerin canı yanar herzaman..sana moral vermesi gerekir ya neyse..kalan ayları da huzurla ve sağlıkla geçirirsin inşallah

Tunayekta canım teşekkürler cevapların için, yapmak istediğin kokoş çalışmalardan ayakkabılı olan çok şeker, bence becerirsin kolay gelsin

Maviigul canım çok geçmiş olsun, kötü şeyler getirme aklına bebeğin gayet sağlıklı bak, Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah, dualarımız seninle

mavigül geçmiş olsun canım. boool bool dinlen. mümkün olduğunca oturma bile uzan.. kızıma hamileyken erken doğum riskiyle 7 hafta servisk boyu kısaldığı için yatmıştım. doktorumun bana tavsiyeleriydi bunlar.. vaktinde sağlıkla alırsın inş kuzunu kucagınaa...

iyi geceler kızlar,bugün öyle çok yoruldum ki bi dolu da misafirim vardı.daha yeni gittiler ancak yazabildim.az önce oğluşum öyle bir tekme attı ki bir den korkmuşum. birisi bişeyle dürttü sandım.

aynen aynen canımmmmm benım hıc yok el becerım ıste bende atılsın ıstemıyorum kı o yuzden kalıcı olsun dıyorum teyzem mesela resım yaptırmıs süslü bı resım cercevelk ama cok guzell
Aynen öyle canm:/O yüzden ben atılmayacak birşey yapmak istiyorum

ben bunlara bayıldım amaaaaaaaaaaaaaaa yapamam hayattaaaaaaaaaaa cok guzeller canım yaaaa ıns yaparsın
bende atılcak bısey ıstemıyorum kalıcı olsun ıstıyorm yaa

Canim ben mevlut yapmayacagim, o yuzden de bana 30 tane yeter. Cok begendim bunlari da. Hazirlarin ucuz olanlari da cok dandik geldi bana. Bu arada benim dogum paketinde 40 tane bebek kurabiyesi var hediye, onlari da veririm:)
mevlut yapmıcaksan ozaman sorun yok alırsın cnm ıstedıgın modelı ohhh anam paketmı aldın kız nerden aldın bızede yazda bakalım:)) bende ıstıyorum yaaa hastanede dagıtmak ıcın ya kurabıye yada cukulata
canım benımmm butun dualaarım senınle zaten ayrıntılıda konustuk senınleeeeeee rabbım senın bebegıne saglık sıhhat versın son aylarına kadar tasımayı nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhh
aynen canım yaaa adım attıgımız seyler para oldu artık !!
napalımmm hayırlısı olsunda verdıgımız para olsun ınsallahhh saglıkla dogururuz bebıslerı

banada arkadasım soyledı emınonunde al dıye cok uygun dedı bende ole yapmayı dusundum bugun konustumda baya baya guzel seyler var dıyor bakalım fıkır olur .ne guzel komsun varsa canımmm ohh benım kımse yok annem ablamlar falan cok anlamzlar ablam hazır almıstı.bende kurabıye yada cukulata dusunuyorum hastane ıcın ..1 tl kurabıyeler var bebek ıcın cok guzeller:)) bayıldımmm faceden gordum

Geçmiş olsun canım,Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın.

çok saolun kızlar.
elimden geldiğince iyi düşünmeye clısıyorum.

sıla_84 yatmıyordum oturmak yeterli diye dusunmuştum ama dediğin gibi yatayım canım. senin hangi ayda anlaşılmıştı ve ne kadar denmişti canım boyu. zamanında doğum yapmıstın inş. erken de doğsa sağlıklı olsun da diyorum artık. en azından bi 35 hafta durabilirse de yeter. inş 9 ay durur tabiki de..

iyi geceler kızlar,bugün öyle çok yoruldum ki bi dolu da misafirim vardı.daha yeni gittiler ancak yazabildim.az önce oğluşum öyle bir tekme attı ki bir den korkmuşum. birisi bişeyle dürttü sandım.

ohhhhhh yedın tekmeyıde otur asagı kızdırma oglusu
benım ole tekme yok dahaaaaaa pıt pıt pıt balon batlıo sankı suandada var sanırım cok tatlı yedım

canımm cok teşekkür ederim.

hem kendi bebeğim hem de hepimizin bebişleri için dua ediyorum..rabbim hepimmizi sağlıcakla 9 . ayda kavuştursun inşallah tontoşlarımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…