2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımmm çok çok geçmiş olsun. Oğluşun azıcık korkutmuş annesiyle babasın,öyle kötü şeyler okuyup da içini bunaltma. Dualarımız seninle.

canımmm çok çok geçmiş olsun. Oğluşun azıcık korkutmuş annesiyle babasın,öyle kötü şeyler okuyup da içini bunaltma. Dualarımız seninle.

saolasın canımm. ben de hepimize dua ediyorum.

cinsiyeti öğreneceğim günü dört gözle bekliyordum ama boyle olsun istemezdim öğrenişimin. yine de cok şükür bebeğim sağlıklı suan.inş öyle de devam eder.

kız olsaydı bir sürü isim vardı aklımda ama erkek ismi bulamıyorum. siz karar verdiniz mi canım..

canım benim durumum 30. haftada cıktı. servisk boyum 1.7 cm di sanırım. 7 hafta wc ye bile sık sık kalkmadım. banyo yapmam yasaktı. hos haftada bir kacak olarak yaptım amaa 37. haftada sağlıkla kucağıma aldım elh. simdi zor gelebilir ama sonucunda iyiki yatmışım iyiki dikkat etmişim diyorum.. hos biliyorsun su anda da durumum cok farklı değil. sımdıden ne kadar dikkat edersem son haftalarda o kadar rahat olurum. 28 den sonra kızımda olduğu gibi yatmayı düşünüyorum.. 36 yı bulabilirim belki die.. ins Allahımm ins...

canımm cok teşekkür ederim.

hem kendi bebeğim hem de hepimizin bebişleri için dua ediyorum..rabbim hepimmizi sağlıcakla 9 . ayda kavuştursun inşallah tontoşlarımıza...
amin canım benımmm ınsallahhhhhhh ben ınanıyorum saglıkla alıcaz hepımız kucaklarımıza

sılaacım nasılsın cnmmm bebıscıkler nasıl cınsıyet ogrenmedınmı hala cok merak edıyorum
ınsallah 37 39 bulursun canım benımmm bol bol dınlen
bende aksam dısarı cıktımm esımle cok yurudum sımdıde kasıklarda baskı oluyorr yurusem bı dert yurumesem bı dert

inşallah canımmmm, unutma moral çok çok önemli
Canım valla isim konusunda kafamız karman çorman. Malesef bir türlü bulamadık. Her bulduğumuz isme bi kulp takanlar oluyor. Hoş biz de acabalarla soruyoruz insanlara,onlar da bunu fırsat bilip demediğini bırakmıyor. Kız ismi Irmak'tı, hazırdı yani. Ama şimdi bulduğumuz hiç bir isim o kadar sinmiyor içimize. Aras isminde çakıldık kaldık. Biz bir ırmak adı olarak düşünerek seçtik ama internette at kılı anlamı da var. Eşim çok ısrarlı,boşver diyo,çok sevdik ama gel görki bu anlam hoşumua gitmedi, ha bi de aras kargo diyenler var tabi...
Şimdilik Atlas,Yiğit,Yağız düşünür gibiyim...araştırmalara devam,siz de varmı seçenekler.

geçmiş olsun canım. inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

ohhhhhh yedın tekmeyıde otur asagı kızdırma oglusu
benım ole tekme yok dahaaaaaa pıt pıt pıt balon batlıo sankı suandada var sanırım cok tatlı yedım

evet canım öyle oldu biraz,hatta inanır mısın isim konusunu konuşuyorduk yengemlerle ahmet göksu istiyor eşim(hiiiç beğenmedim uymadı birbirine),işte ahmet göksu derken öyle bir tekmeledi ki bi çığlık koydum herkes korktu,acımadı sadece korktum demiştim herkes patlattı kahkahayı :52

hepinize mutlu haftalar diliyorum.

suan acayıp gerginim

tatile cıkıp cıkmayacağım belli olacak

patronlar ok verirse cumartesi günü anneciğimin yanında olucam

kısmet bakalım
eger izin cıkmazsa bıdaha zor gıbı görünüyor

hadı hayırlısı demekten baska bısı gelmıyor elimden

İnşallah çıkabilirsin canım.

Günaydın güzel anneler ve bebişleri :))) şafak bir gün daha azaldı hadi bakalım.

geçmiş olsun canım ıyı dusunelım yıyı olsun sen en önmeli yapman gekren iyi dinlenmek bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken düşürdüm banada rahım seklın kalp gıbı denmısdı bu sorun yüzünden % 40 dsuk olur deedıler ama bız amleıyat olmadık orasını Allah bılır dusunsence anneleımızı babaannelerımızı anneannelrımızı onlar bılıyomuydu bu tarz seyler Allahım ol derse olucak merak etme canını sıkma lütfen

canım n egıbı sıkyetın olmusduda anladı doktorun böyle bısorun olduğunu Allahıım ya bende calısyorum bazen dıyorum son 3 hafaya kadr calıssam sonra kızıyorum kendıme nıye bu kad r kendımı yorayım dıyorum

günaydın kızlar hafta sonu nete gıremıyorum ben bu sabah ıse gelır gelmez gecmısı okudum ne cok sey yazmışsın :) 15 dakıkamı aldı okumak .hepinize güzel haftalar diliyorum

gunaydın kuzumun teyzeleri.ıyı haftalar olsun hepımıze.cumartesı aksam mecbur gorus gunumuz vardı oglumla.o gun ne yedıysem cıkardım.mıdem benı hıc rahat bırakmadı.masallah oglus ıyıydı.ama kucuk adamın yuzustu yatıyordu.herhalde benım rahatsızlıgım onu da etkıledı.sızde ne var ne yok

aynen canım mıllet ne kadar ısım dedıysek begenmedı akrabandan arkadaşına anne babana kadar herkez bırsey buluyo. sankı onlar çocuklarına ısım koyarken bıze sordular . en ıyısı bellı degıl deyip gecıstırmek . doğunca ogrensınler .
bu arada erkeğe ısım bulmak ne kadar zormuş ya .aras ismi konusunda haklısın ınsanlar ısmının anlamını taşırmış.
bende DENİZ ismini çok begenırım CAN da olabılır bide ADEL ismi var adelt doğruluk demek eşim isimi ADEM uyuyor gıbı onada bı kulp bıulunur kesın. Atlası bende demısdım esıme begenmedı ama bence gayet güzel yağız ve yiğtte güzel ama aılemızde var bu isimler hatta kuzey,rüzgar,doruk ,çınar hepsi cevrmde mevcut. kız olsaydı ne kolay olucakdıya

canım ben yurtdışındaydım. uçakla 5 saat yolculuk yapacağım için son bi kontrolden geçtim. her sey yolunda gayet normal dedi doktor. ama burada simdiden bazı arkadaşların hissettiği gibi ufak tefek baskılar oluyodu o kadar. sonra türkiyeye döndüm.2 gün sonra doğum yapacağım doktora gittim güle oynaya. demez mi doğum başlamak üzere. direk yatış. o gün hastanede ciğer geliştirici iğne ve seruma başlandı. soraki 7 hafta hep yasaklar ve yasaklar.. uçak yolculuğu bende böyle birseye sebep olmuş sanırım. doktorumun yorumu bu...

ben tüm bunları yasadıktan sonra eger üçüz gebe olmasaydım bile cok dikkatli bir hamilelik geçirirdim. hic birseye değmez cunku. o stresi yasayacagıma 9 ay biraz kısıtlı yasarım olur biter diye düşünüyordum..

bu arada bizde eşimle hafta sonu miniço ve iilke bebeğe gıttık. miniçodan asla bırsey almam dıyebılırım ama ilk bebekde pahalı geldı bana .gercı soğuksuda ıkı bebek mağazasına daha gırdık yatak ve araba fiyatları aynıydı ilke bebedeki gıbıydı. eşim park yatak ıstemme dedı takımlar varya hanı daha sonra boyu uzatılıyormuş hatta bı tarafı calısma masası felan oluyo onlar begendı onada 750 tl dedı bebek arabasınada 850 tl dedıler bence cok araştırmak lazım tek kavşağının orda esım 2 katlı bebk mağazası var dıyor orayada bakmak lazım .ilke bebden ihtşyac lıstesı aldım kadın 2.5 mılayra tamamlarsın alısverısı dıyor bıde doğum paraası var ........ inetrneten arasdırdımda özdileğin akrsısında akdenız bebe diye mağaza varmış orayada bakılabılır . eşimde lara tarafında cok var dıyo ama oraların ben daha pahalı olucagın ı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…