canımmm çok çok geçmiş olsun. Oğluşun azıcık korkutmuş annesiyle babasın,öyle kötü şeyler okuyup da içini bunaltma. Dualarımız seninle.
çok saolun kızlar.
elimden geldiğince iyi düşünmeye clısıyorum.
sıla_84 yatmıyordum oturmak yeterli diye dusunmuştum ama dediğin gibi yatayım canım. senin hangi ayda anlaşılmıştı ve ne kadar denmişti canım boyu. zamanında doğum yapmıstın inş. erken de doğsa sağlıklı olsun da diyorum artık. en azından bi 35 hafta durabilirse de yeter. inş 9 ay durur tabiki de..
amin canım benımmm ınsallahhhhhhhcanımm cok teşekkür ederim.
hem kendi bebeğim hem de hepimizin bebişleri için dua ediyorum..rabbim hepimmizi sağlıcakla 9 . ayda kavuştursun inşallah tontoşlarımıza...
canım benim durumum 30. haftada cıktı. servisk boyum 1.7 cm di sanırım. 7 hafta wc ye bile sık sık kalkmadım. banyo yapmam yasaktı. hos haftada bir kacak olarak yaptım amaa37. haftada sağlıkla kucağıma aldım elh. simdi zor gelebilir ama sonucunda iyiki yatmışım iyiki dikkat etmişim diyorum.. hos biliyorsun su anda da durumum cok farklı değil. sımdıden ne kadar dikkat edersem son haftalarda o kadar rahat olurum. 28 den sonra kızımda olduğu gibi yatmayı düşünüyorum.. 36 yı bulabilirim belki die.. ins Allahımm ins...
saolasın canımm. ben de hepimize dua ediyorum.
cinsiyeti öğreneceğim günü dört gözle bekliyordum ama boyle olsun istemezdim öğrenişimin. yine de cok şükür bebeğim sağlıklı suan.inş öyle de devam eder.
kız olsaydı bir sürü isim vardı aklımda ama erkek ismi bulamıyorum. siz karar verdiniz mi canım..
merhaba kızlar nasılsınız?
inş hepiniz be tatlı bebişler iyidirler.
biz pek iyi değiliz. yavrumçok şükür sağlıklı ama benim moralim cok bozuk.
persembe sabah basş donmesiyle kalkamayınca hastaneye gittik. kan değerlerim cok düşmüş. bir de daha oncesinde gittiğim doktor 5 cm lk bir miyom görmüştü bu doktor göremeyince beni radyoloğa yoınlendirdi. iyiki de yapmış
myom gozukmedi baya br baktı ama başka bişey cıktı . rahimde internal segmente 5 mm acıklı ve servisk boyu(rahim ağzı) normalden biraz kısa.
doktorum bunlara hiç bakmamıştı.acıklık için simdilik yapacak bişey yok takip edilecek kanama olursa gel mutlaka dedi. kısalık için de eger 2cm nin altına inerse dikiş atıyoruz dedi simdilik korkulacak bişey yok dedi ve eve geldik.
ama malesef korktugum oldu ve kanamam oldu. daha oncesinde bi kez gelmişti ama bir iki damlaydı bu sefer iki kere ki ikincisinde baya cok gelince acayip korktum. gece 3 tu. sabahı zor ettim.
daha önce de annelik heyecanı vardı ama ilk kez bu kadar derinden hissettim. kanaması olan arkadaslları o kadar iyi anladım ki. rabbim kimseye yaşatmasın..
progestoran iğnesi yapıldı kontrol edildi. acıklık ve serviks boyunda değişiklik yoktu .kanama alanı da gözükmedi. ama gelince kk da bu sorunu yaşayanların yazdıklarını okuyunca çok ağladım.
çok erken doğumla cocuk kayıplarını okudum canım çok sıkıldı. tabiki hiçbişey bizim elimizde değil elimden geldiğince cok hareket etmemeye çalısıyorum dua ediyorum inşallah zamanında sağlıcakla alırım bebeğimi. hepimiz sağlıcakla cekeriz içimize kokusunu ve sağlıkla büyütürüz inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin siz de olur mu...
bu arada cok kesin olmamakla birlikte benim de oğlusum geliyor:)))
kız snaıyorduk ama ataların utrasonu haklı cıktı sanırım bıcaga oturmuştum da:))
ohhhhhh yedın tekmeyıde otur asagı kızdırma oglusu
benım ole tekme yok dahaaaaaa pıt pıt pıt balon batlıo sankı suandada var sanırım cok tatlı yedım
hepinize mutlu haftalar diliyorum.
suan acayıp gerginim
tatile cıkıp cıkmayacağım belli olacak
patronlar ok verirse cumartesi günü anneciğimin yanında olucam
kısmet bakalım
eger izin cıkmazsa bıdaha zor gıbı görünüyor
hadı hayırlısı demekten baska bısı gelmıyor elimden
merhaba kızlar nasılsınız?
inş hepiniz be tatlı bebişler iyidirler.
biz pek iyi değiliz. yavrumçok şükür sağlıklı ama benim moralim cok bozuk.
persembe sabah basş donmesiyle kalkamayınca hastaneye gittik. kan değerlerim cok düşmüş. bir de daha oncesinde gittiğim doktor 5 cm lk bir miyom görmüştü bu doktor göremeyince beni radyoloğa yoınlendirdi. iyiki de yapmış
myom gozukmedi baya br baktı ama başka bişey cıktı . rahimde internal segmente 5 mm acıklı ve servisk boyu(rahim ağzı) normalden biraz kısa.
doktorum bunlara hiç bakmamıştı.acıklık için simdilik yapacak bişey yok takip edilecek kanama olursa gel mutlaka dedi. kısalık için de eger 2cm nin altına inerse dikiş atıyoruz dedi simdilik korkulacak bişey yok dedi ve eve geldik.
ama malesef korktugum oldu ve kanamam oldu. daha oncesinde bi kez gelmişti ama bir iki damlaydı bu sefer iki kere ki ikincisinde baya cok gelince acayip korktum. gece 3 tu. sabahı zor ettim.
daha önce de annelik heyecanı vardı ama ilk kez bu kadar derinden hissettim. kanaması olan arkadaslları o kadar iyi anladım ki. rabbim kimseye yaşatmasın..
progestoran iğnesi yapıldı kontrol edildi. acıklık ve serviks boyunda değişiklik yoktu .kanama alanı da gözükmedi. ama gelince kk da bu sorunu yaşayanların yazdıklarını okuyunca çok ağladım.
çok erken doğumla cocuk kayıplarını okudum canım çok sıkıldı. tabiki hiçbişey bizim elimizde değil elimden geldiğince cok hareket etmemeye çalısıyorum dua ediyorum inşallah zamanında sağlıcakla alırım bebeğimi. hepimiz sağlıcakla cekeriz içimize kokusunu ve sağlıkla büyütürüz inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin siz de olur mu...
bu arada cok kesin olmamakla birlikte benim de oğlusum geliyor:)))
kız snaıyorduk ama ataların utrasonu haklı cıktı sanırım bıcaga oturmuştum da:))
canım benim durumum 30. haftada cıktı. servisk boyum 1.7 cm di sanırım. 7 hafta wc ye bile sık sık kalkmadım. banyo yapmam yasaktı. hos haftada bir kacak olarak yaptım amaa37. haftada sağlıkla kucağıma aldım elh. simdi zor gelebilir ama sonucunda iyiki yatmışım iyiki dikkat etmişim diyorum.. hos biliyorsun su anda da durumum cok farklı değil. sımdıden ne kadar dikkat edersem son haftalarda o kadar rahat olurum. 28 den sonra kızımda olduğu gibi yatmayı düşünüyorum.. 36 yı bulabilirim belki die.. ins Allahımm ins...
inşallah canımmmm, unutma moral çok çok önemli
Canım valla isim konusunda kafamız karman çorman. Malesef bir türlü bulamadık. Her bulduğumuz isme bi kulp takanlar oluyor. Hoş biz de acabalarla soruyoruz insanlara,onlar da bunu fırsat bilip demediğini bırakmıyor. Kız ismi Irmak'tı, hazırdı yani. Ama şimdi bulduğumuz hiç bir isim o kadar sinmiyor içimize. Aras isminde çakıldık kaldık. Biz bir ırmak adı olarak düşünerek seçtik ama internette at kılı anlamı da var. Eşim çok ısrarlı,boşver diyo,çok sevdik ama gel görki bu anlam hoşumua gitmedi, ha bi de aras kargo diyenler var tabi...
Şimdilik Atlas,Yiğit,Yağız düşünür gibiyim...araştırmalara devam,siz de varmı seçenekler.
canım n egıbı sıkyetın olmusduda anladı doktorun böyle bısorun olduğunu Allahıım ya bende calısyorum bazen dıyorum son 3 hafaya kadr calıssam sonra kızıyorum kendıme nıye bu kad r kendımı yorayım dıyorum
aynen canım mıllet ne kadar ısım dedıysek begenmedı akrabandan arkadaşına anne babana kadar herkez bırsey buluyo. sankı onlar çocuklarına ısım koyarken bıze sordular . en ıyısı bellı degıl deyip gecıstırmek . doğunca ogrensınler .
bu arada erkeğe ısım bulmak ne kadar zormuş ya .aras ismi konusunda haklısın ınsanlar ısmının anlamını taşırmış.
bende DENİZ ismini çok begenırım CAN da olabılır bide ADEL ismi var adelt doğruluk demek eşim isimi ADEM uyuyor gıbı onada bı kulp bıulunur kesın. Atlası bende demısdım esıme begenmedı ama bence gayet güzel yağız ve yiğtte güzel ama aılemızde var bu isimler hatta kuzey,rüzgar,doruk ,çınar hepsi cevrmde mevcut. kız olsaydı ne kolay olucakdıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?