eşimde orduluama severım karadenız yemeklerını bende balık dısında ay allah seniii aslanmı
benım kaynanamda yapmaz yaa bezelye barbunyaya bıle kıyma koyuyor ayyy
ben Trabzonluyum canım eşim elzaıglı Allahdan oda balık ve etı sever . okonuda sıkıntımız yok ben etsız yemek yapamam mesela alışmışım ısde eşime derim hep ben hayvan olsam kesin aslan felan olurdum
Trabzonun neresinden, bende trabzonluyum da :)
benımde elevıtı kestı kılo aldırıomuss sekere yatkınlıkta olunca kıloda cok alcam dıye korkuyorum :26:vala bende ne eleviti içiyorum ne demir hapını doktora soledim kilo aldırıyo dedim yediklerine dikkat ediceksen peki dedi.ama biyandanda içimde şüphe var acaba yetmezse feln diee( bende hergün roka semit otu ceviz yiyiorum ama bunalr nedkar yeticek bilmioyrum acaba doktordan tahlıl felan istesemmi kan değerleri vitamin feln bunlar ölçülebilrmiki acabaa .Birde benim kasık ağrılarım çok sıklaştı oturken bile ağrıyo artık bana doktor yolu gözüktü 2 haftadr gitmemmiştim.20.haftaya kadr daynacam dedim ama olmayacak galibaa:)
Canim demire bakabliyorlar kandan doktorum her defasinda bakiyor, bana daha gerekli degil dedi. Kasik agrilari icin magnezyum denesen bana cok iyi geliyor, ilk hamileligimde almamistim ve bende de hep oluyordu, simdi sükür iyiyim ama hic magnezyumu aksaltmiyorum.
aynen aynen bildiğin baskı yapıyor ayağa kalkarken feln hep sancı giriyo aradım doktorum yarın nöbetçiymiş allhtan yarın akşam gidiyorum ben bakalım hayırlısı hepimiz için .benımde elevıtı kestı kılo aldırıomuss sekere yatkınlıkta olunca kıloda cok alcam dıye korkuyorum :26:
canım bende ılk zaman taktım ıcmıyorum hap dıyee ama bıde şöyle dusundumm saglıklı beslenebılırsek eger gerek yok ılaca annelerımız ılacmı kullandıben sadece balık et vs vs yemedıgım ıcın dr bana demır ılacı verdı bı tek onu ıcıyorum bıde progestan ..
benımde cok baskı gıbı oluyor kasıklarımda bende dayanamıcam sanırım randevuma cok var erkenede alamam annemler gıdıcek memlekete yolculamammız lazım
hayırdır tehlikeli bir gebelikmi geçiriyon neden rapor yazdıki.. evde de aynen sıkılırım bende yaz günü 4 yaşında bir çocukla
işde alışkanlık canım bende antalyada yasıyorum buranın yemeklerını yıyemıyourum burdan bırıyle evlenseydim ac kalırdım kesın. ordu cok guzeldır helee ünye şimdi orda hamıle olarak yazı gecırmek vardı bıde burda yanmak
aynen aynen bildiğin baskı yapıyor ayağa kalkarken feln hep sancı giriyo aradım doktorum yarın nöbetçiymiş allhtan yarın akşam gidiyorum ben bakalım hayırlısı hepimiz için .
cok guzel yerdesın ama yaa ohh mıllet oraya tatıle gelıyor sen tatıl koyundesın sevıyorum antalyayı ama turıstlık yer oldugu ıcın cok pahalıydı ben balayına gelmıstım... gercekten cok guzel memleket ben gıtmedım ama cok ıstedım gıtmeyı ordu unye trabzon gezmek yesıllıklerı manzaraları harıka serınmıs orası cok sıcak olmuyormus
ben Trabzonluyum canım eşim elzaıglı Allahdan oda balık ve etı sever . okonuda sıkıntımız yok ben etsız yemek yapamam mesela alışmışım ısde eşime derim hep ben hayvan olsam kesin aslan felan olurdum
Trabzonun neresinden, bende trabzonluyum da :)
annem Arsinli babam Şalpazarı canım yanı bende şalpazarlı oluyorum sen neresındensın
canım antalyada yasayanların hıcbırı antalyadan memnun degıl ısde burda yasayınca tatılde gıbı degılsın bız balayına bıle gıdemedık tek sansım evım denız kenarında bı yere tatıle fırsat bulamasakda denız evımın altı plajlar var ıyı oluyo aksamda gırıyoruz her hafta sonuda esımde bende sevıyoruz yuzmeyı ama ıkımızde zıraat muhendısı olduğumuz cınde yazları ısler yoğun tatıl oluyo pek olmuyor
annem Arsinli babam Şalpazarı canım yanı bende şalpazarlı oluyorum sen neresındensın
Ben caykaraliyim of'a yakin, ama dogma büyüme almanyadayim.
kızlar bu oda konusunda bende cok kararsızım bos odam var ama oda almak ıstemedım 1 yasında alıyım dedım ama nebılım ya ozenıyorumda.. eşimde bı kac model var
Merinos
bu model sızce nasıl cokmu berbat
vala bende ne eleviti içiyorum ne demir hapını doktora soledim kilo aldırıyo dedim yediklerine dikkat ediceksen peki dedi.ama biyandanda içimde şüphe var acaba yetmezse feln diee( bende hergün roka semit otu ceviz yiyiorum ama bunalr nedkar yeticek bilmioyrum acaba doktordan tahlıl felan istesemmi kan değerleri vitamin feln bunlar ölçülebilrmiki acabaa .Birde benim kasık ağrılarım çok sıklaştı oturken bile ağrıyo artık bana doktor yolu gözüktü 2 haftadr gitmemmiştim.20.haftaya kadr daynacam dedim ama olmayacak galibaa:)
Selam güzel anneler nasilsiniz, doktorum doguma kadae rapor yazdi evdeyim sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Bütün gün nasil gecer diye düsünüyorum alismisim calismaya.
saol canım benim söyleyeyim doktora bari yani idrar yolları enfeksiyonum vardı ondanmı bukadar ağrıyoo bide sürekli sanki hiç wcye gitmemişim gibi sıkışıyorum ya hayırlısıyla kızıma bişi olmasında ağrısınada razıyım valla
Ben de aynı durumdayım netleştiremedim. Boş odam var ama oda yapmak için erken diyolar,bir beşik bir dolap yeter gibi, uzun süre zaten yanımızda kalacak. Bence paylaştığın takım güzel ama çok fazla parçası var.
istersem almayabılıyorum bazılarını canımm eşim satıyor ya uyguna alabılırım ama bı model var bu markadadısardanda almaz eşim asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?