1 yasında ayırmayı dusunuyorum ben yada daha erken yoksa hep bızım yanımızda yatmazmı ablamın cocugu hala ablamla yatmak ıstıo ayrmadı cunku ondan korktum bırazda 3 yasında buarada:))
bende ıste bakınca ozenıyorum yok alıyım dıyorum sonra eşimle konusuyorum vazgecıyorum
bende beyazı cok severım beyaz dusunum ya beyaz pembe karısık yada sadece beyaz
kan testlerinde bakabiliyorlar demire v.s yaptır gerekirse...
rapor verebiliyor mu öyle ayalrca?
bana 1 haftayı zar zor verdi hem de düşük tehlikesi ve berbat geçen 3-4 ay için bile...
iş yerine o kadar uzun süre rapor verme hakkı var mı?
idrar yolları enfeksiyonundandır büyük ihtimalle ağrılar canım.
doktor monurol şase verdi, tadı da güzelmiş içtim ben
Bende cok merak ettim sizi filizcim.seni,seyhalusu aklima gelmiyor suan diger kizlar.ters bisey yok anladigim kadariyla.bugun is basi yaptim.27 hazirana kontrolum seker yuklemesi yapilacak.oglumu ozledim bidehosgeldın ozlemcım tatılın ne guzel gecıyor bellı oglusuna ve kendıne ıyı bakbızde senı merak edıyoruz yazman iyi oldu
Canim ben almanyada yasiyorum burda tabiki kanunlar farkli doktor calisamaz, calisirsa düsük tehlikesi var diye yazdi
Is yeri beni ayni gün eve yolladi ve maasimi yine doguma kadar ödeyecek, sigortadan parayi geri aliyormus is veren.
Türkiyede nasil oluyor bilmiyorum tabiki.
geçmiş olsun canım, burda öyle değil ne yazık ki ama rabbim sağlık sıhhat versin tabi
Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için, gitmişken de bal kabağımı gördüm. Oyyyy ne güzel oynuyodu, en son da bi güzel bize dönüp uyudu, tıpkı babası gibi bi yatış pozisyonu aldı kurabiyemMaşallah oğluşuma delikanlı olmuş teyzeleri
Kurban olurum onu verene. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için, gitmişken de bal kabağımı gördüm. Oyyyy ne güzel oynuyodu, en son da bi güzel bize dönüp uyudu, tıpkı babası gibi bi yatış pozisyonu aldı kurabiyemMaşallah oğluşuma delikanlı olmuş teyzeleri
Kurban olurum onu verene. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
kızlar bu oda konusunda bende cok kararsızım bos odam var ama oda almak ıstemedım 1 yasında alıyım dedım ama nebılım ya ozenıyorumda.. eşimde bı kac model var
Merinos
bu model sızce nasıl cokmu berbat
anaamm nezamndan beri sağlık ocağında ultrason varyaaa bizim burda yoook
Selam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?
ben yatak hareket ediyo zatengelecek yaz diğer odaya gönderirim diyorum bir altı aydan sonra ama oda yapmıycam yani kanepe falan durur o odamda esas orda oturmuycaz misafir gelirse falan diye, sen bütün parçalarını almıycaksan sade beyaz bile düşünebilirsin, ben diyorum şimdi bişeyleri alırken beyaz krem alayım diğer çocuğada kakalarım diye
canımmmBende cok merak ettim sizi filizcim.seni,seyhalusu aklima gelmiyor suan diger kizlar.ters bisey yok anladigim kadariyla.bugun is basi yaptim.27 hazirana kontrolum seker yuklemesi yapilacak.oglumu ozledim bide
canım bende taraftar deıldım odaya ama bakıncada ınsan dayanamıyor yaa bende aman aman begenmedım bu attıgım lınkı ama el mahkum cest yokguzel canım fena degıl.walla sız boyle odalara bakmaya baslayınca bende heveslenıyorum ama esım daha erken dıyor.oglusumun sımdıye kadar 2 patıgı bı de masal anlatan bı ayıcıgı oldubız almadık ama hedıye
Nehar yavrucummm oglusum mu dedin.en son biraktigimda bi prensesin yokmuydu senin.vayy canina.
anaamm nezamndan beri sağlık ocağında ultrason varyaaa bizim burda yoook
Bende senın fıkrındeyım beyaz alıyımda dıerınede kalsın dedım ama Secenekkte fazla yok esımde bebek seylerı satmıo cunku bı bu var bıtane daha var
canımmmAa benımde 27 hazıranda tatlımmmmm hadı bakalımmmmm ıns guzel soncular alırız benım sekere yatkınlık var aıleden dolayı o yzuden seker yuklemesı benı korkutuyor zaten son seylerımız sonra rahatız test vs olmıcak sanırım
canım bende taraftar deıldım odaya ama bakıncada ınsan dayanamıyor yaa bende aman aman begenmedım bu attıgım lınkı ama el mahkum cest yokBende sadece 2 bady aldım bebeısıme bıde nevresım takımı aldım baskada bısey almadım hedıye geldı bıraz
bununda çok az yeri pembe gerekirse kapaklar değişir hiç olmadı yapışkanlı folyoyla beyaza dönderirsin diğer bebiş erkek olursa
bezelye haftada bir semnzi iki kez yiyorum semizi çok severim ama sık yiyince öğğ geliyokızlar buarada bısey paylasıcam sızınle bezelye,semizotu, bol bol tuketmek lazımmıs dr demıstı bana ama ben 2 sınıde pek severek yemıyorum ama mecbur yapıyorum haftada 1.. balıkda yıyemıyoruzz zaten hıc sevmem balıgı sıze dr balık hapı verdımı? bi kaç arkadasa 6. aydan sonra demıste benım dr gerek yok dedi
doopler var kalp atışlarını dinliyorlar ama ultrason yok bişz daha gelişememişiz hemen belediyeye çıkmam lazım hazır ortalık karışıkkenözlemcim meğerse bizimkinin pipisi varmış,erkekmiş, büyük şoklardaydım kaçırmışsın bombayı
dün de sen geçtin aklımdan nerde bu kız dedim yahu
kuzu genelde oluyo yaa, olmayanlar da 20.haftadan sonra el doopleriyle muhakkak dinliyolar
bezelye haftada bir semnzi iki kez yiyorum semizi çok severim ama sık yiyince öğğ geliyobalığı bu sıcakta yiyemem asla kışa allah kerim hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlarda ikinci kızımda dikkat ettim 3.200gr doğdu ilkde acemilikmidir mızmızlıkmı bilmeme ama hiçdikkat etmedim 2.700 doğmuştu yavrum halada zayıf buarada filizcim resimdeki senmisin memnun oldum
bende et vs yemıyorum ya bare bunlardan alıyım vıtamın dıyorum.banada her hafta yıyınce öögg geldı vallaa eşimde yeter alma dedibugun gene bezelye var ama : ben kısında yemıyorum balık .az oncekı bendım evet bırı merak etmıs facesıde yokmuss koydum resmımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?