2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben yatak hareket ediyo zaten gelecek yaz diğer odaya gönderirim diyorum bir altı aydan sonra ama oda yapmıycam yani kanepe falan durur o odamda esas orda oturmuycaz misafir gelirse falan diye, sen bütün parçalarını almıycaksan sade beyaz bile düşünebilirsin, ben diyorum şimdi bişeyleri alırken beyaz krem alayım diğer çocuğada kakalarım diye

Canim ben almanyada yasiyorum burda tabiki kanunlar farkli doktor calisamaz, calisirsa düsük tehlikesi var diye yazdi
Is yeri beni ayni gün eve yolladi ve maasimi yine doguma kadar ödeyecek, sigortadan parayi geri aliyormus is veren.
Türkiyede nasil oluyor bilmiyorum tabiki.

hosgeldın ozlemcım tatılın ne guzel gecıyor bellı oglusuna ve kendıne ıyı bak bızde senı merak edıyoruz yazman iyi oldu
Bende cok merak ettim sizi filizcim.seni,seyhalusu aklima gelmiyor suan diger kizlar.ters bisey yok anladigim kadariyla.bugun is basi yaptim.27 hazirana kontrolum seker yuklemesi yapilacak.oglumu ozledim bide

geçmiş olsun canım, burda öyle değil ne yazık ki ama rabbim sağlık sıhhat versin tabi

Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için, gitmişken de bal kabağımı gördüm. Oyyyy ne güzel oynuyodu, en son da bi güzel bize dönüp uyudu, tıpkı babası gibi bi yatış pozisyonu aldı kurabiyem Maşallah oğluşuma delikanlı olmuş teyzeleri
Kurban olurum onu verene. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu

Nehar yavrucummm oglusum mu dedin.en son biraktigimda bi prensesin yokmuydu senin.vayy canina.

anaamm nezamndan beri sağlık ocağında ultrason varyaaa bizim burda yoook

guzel canım fena degıl.walla sız boyle odalara bakmaya baslayınca bende heveslenıyorum ama esım daha erken dıyor.oglusumun sımdıye kadar 2 patıgı bı de masal anlatan bı ayıcıgı oldubız almadık ama hedıye

canım ben de geçen perşembe gittim kontrole ve 242.72gr dedi dr bebeği boyunu da söyledi ama ben hatırlayamıyorum.ben de kilo almadım hatta 1 kilo vermişim ama zaten kilolu olunca verince çok mutlu oluyorum.dr da bebek iri falan demedi ama ben de takıldım şimdi.

bende senın fıkrındeyım beyaz alıyımda dıerınede kalsın dedım ama secenekkte fazla yok esımde bebek seylerı satmıo cunku bı bu var bıtane daha var
Bende cok merak ettim sizi filizcim.seni,seyhalusu aklima gelmiyor suan diger kizlar.ters bisey yok anladigim kadariyla.bugun is basi yaptim.27 hazirana kontrolum seker yuklemesi yapilacak.oglumu ozledim bide
canımmm aa benımde 27 hazıranda tatlımmmmm hadı bakalımmmmm ıns guzel soncular alırız benım sekere yatkınlık var aıleden dolayı o yzuden seker yuklemesı benı korkutuyor zaten son seylerımız sonra rahatız test vs olmıcak sanırım
canım bende taraftar deıldım odaya ama bakıncada ınsan dayanamıyor yaa bende aman aman begenmedım bu attıgım lınkı ama el mahkum cest yok bende sadece 2 bady aldım bebeısıme bıde nevresım takımı aldım baskada bısey almadım hedıye geldı bıraz

Nehar yavrucummm oglusum mu dedin.en son biraktigimda bi prensesin yokmuydu senin.vayy canina.
özlemcim meğerse bizimkinin pipisi varmış,erkekmiş, büyük şoklardaydım kaçırmışsın bombayı
dün de sen geçtin aklımdan nerde bu kız dedim yahu

anaamm nezamndan beri sağlık ocağında ultrason varyaaa bizim burda yoook

kuzu genelde oluyo yaa, olmayanlar da 20.haftadan sonra el doopleriyle muhakkak dinliyolar

bununda çok az yeri pembe gerekirse kapaklar değişir hiç olmadı yapışkanlı folyoyla beyaza dönderirsin diğer bebiş erkek olursa

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda oluyo ben 23-24 te olmuycam memlekete gitcem kısmetse de ...........

bununda çok az yeri pembe gerekirse kapaklar değişir hiç olmadı yapışkanlı folyoyla beyaza dönderirsin diğer bebiş erkek olursa

bakalım canımmm belkı baska fırmadan alırsa tanıdık arkadasından ama suan ıcın oda aklımda yok ama ozenıyorumda
bı besık alsam yeter dıyorum bıde sepetler varya teyzem onu vercek bana

bezelye haftada bir semnzi iki kez yiyorum semizi çok severim ama sık yiyince öğğ geliyo balığı bu sıcakta yiyemem asla kışa allah kerimhakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlarda ikinci kızımda dikkat ettim 3.200gr doğdu ilkde acemilikmidir mızmızlıkmı bilmeme ama hiçdikkat etmedim 2.700 doğmuştu yavrum halada zayıf buarada filizcim resimdeki senmisin memnun oldum
doopler var kalp atışlarını dinliyorlar ama ultrason yok bişz daha gelişememişiz hemen belediyeye çıkmam lazım hazır ortalık karışıkken

bende et vs yemıyorum ya bare bunlardan alıyım vıtamın dıyorum.banada her hafta yıyınce öögg geldı vallaa eşimde yeter alma dedi bugun gene bezelye var ama : ben kısında yemıyorum balık .az oncekı bendım evet bırı merak etmıs facesıde yokmuss koydum resmımi

saçların sarı seninde dipler çıktı değilmineyapıyorsun boyadınmı bende düşünüyorum yaa olmuyo böyle psikolojim bozuldu ben normalde kapalıyım ama tabi evde bide benim saçlar balimden aşağıda iyice çıkarsa dipler vay halimeee

kızlar bu hafta sonu tatile cıkıp cıkamayacağım sımdı belli olacak

olcem heyecandan büyük patron ok verirse haftaya bu zamanlar anacığımın yanında olacağım

kuzucukları anneleri şımartcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…