kızlar şu isim olarak cvp yazabiliyorsunuz hini alıntının altına değil de sadece isim çıkıyor onu nasıl yapıyorsunuz.
valla 2.cı cocukları olanlar cok sanslısınız onlardan kalanları sakladıklarınızı bu cocugada kullanabılırsınız amcAmın kızı 1cısı oglandı 2 cısı kız oda gydrmıs erkek seylerını aman gıysın dıo valla dedım süper kuculenlerı kızın sakla banaama o bu gıdısle 3.cuyude dogurur
uste yazdıgım ısımden bahsedıyorsan cnm baslıga yazıcaksn uste
canımm miniço dediğim kadar uydurukmuş dimibi de o kadar uyduruğa rağmen fiyatlar da epey pahalı
ilke bebe aslında en uygun olanıymış,kime sorsak aynı şeyi söylüyor. Ama ben öyle toplu alışveriş taraftarı da değilim zaten,parça parça her ay beğendikçe, internette indirime girdikçe almayı düşünüyorum çoğu şeyi.Eşinin dediği yer de sanırım Kırcami tarafındaki mağazalar,Lara'ya giderken. Ordaki İlke bebe ve irem bebe daha büyük ve genişmiş, kapalıyoldakiler çok dar gelmişti bana. Neyse işte biz bu ay o Kırcami tarafına gitcez,sıra sıra bir sürü bebek mağazası var, hepsine girer çıkarız artıkBebek arabasına gelince,özellikle Kraft tercih edeceksen İrem bebe'den al, çünkü orası kraftın ana bayisiymiş, bişe olduğu zaman direk oraya götürebilcekmişiz
Bu arada eltinden alma durumun varmış çoğu şeyi, hiç düşünmeden içine sinenleri al derim. Çok çabuk büyüyorlar, 1-2sene kullanılıcak şeyler o kadar para vermeye valla içimiz acıyor ama alcaz mecbuuuuuuurrrrhem kalan parayı kendi alacaklarına verirsin,2 katı kalitelisini güzelini alırsın..
Oda konusuna gelince, malum biz tayinciyiz ve öyle ahım şahım bi oda değil ama 3-4 sene kullanabileceği mini boyutlarda bir oda yapmak istiyoruz. Büyümeyen beşik(senin dediğin büyüyen beşik,yanları felan çekmece olan,hatta ilerde normal yatağa dönüyor o, ama ben 3-4 yıl idare etmek için öyle bişe almayacağım), şifonyer ve 2 kapılı gardrop düşünüyorum, belki bir de yanımda yatırmak için küçük sepet beşiklerden alırım
dogru soyluyorsun valla canım...bende son 1 aydır rahatım progestanıda bıraktırsa hepten rahat olucammm offfffffölduryor benı o hap vajınal vercektı onuda ben ıstemedım
valla zaman cabucak gecıyo saglıkla dogsun bebıslerımız
ben de finikedeyim canım.bence de al eltin veriyorsa nasıl kullandığını az çok tahmin edersin zaten ve evet çok kısa süreli kullanılıyor.ben de oğlumun bebek arabası vardı onu kaldırmıştım sarıpta,ona bir bakacağım kullanılabilir durumda mı diye,onu da 1 yaşına kadar kullandık oğlum çok hareketli durmadı içinde.
evet tayın ışi olunca eşyalar mahvoluyor dımı . ya benım esım bırsey alçağı zaman en ıyısını almaya çalışıyor gereklı greksız. çocuk ıcınde bakdım uygun olanı degılde yıne en pahalısını dusunuyo dedım bız bu sekılde nasıl ısın ıcınden cıkıcaz. eltımde böyle teklıf edınce en azından onlar verıyor dıye sesını çıkaramaz. bende bunlarla ıdare edelım oglumuz buyusun onun zevkine gore alırız dedım bakalım olurda diğer eşyalar ıcın gezerken yıne cok begendmız bırsye olursa besık yada araba bakaırz . sadece besık yada araba degılkı daha bırcok sey var . ben dun karnımın ağrısından pek ınceleymedım ıcım rahat degıldı eve gıtsemde yatsam dedım hep. bende kırcamı tarafına gıdıcem eşim senın dedgıın gıbı orda bırsuru var dıyo
Nageee, kurtlukiraz buralarda olun. Medicalpark'ın ücretsiz doğum ve gebelik kursu var. saat 13.30 da hemşireyle konuşup bilgi alcam, uygun olursa siz de katılırsınız belki
Babyhope - Bebekler için herşey...
kızlar bu ikisini almayı düşünüyorum,70X130cm yatak sizce nasıl bir kaç yıl kullanırmı bu yatağı, fikrinizi bekliyorum.
bugun 13.30 da mı canım .benım katılmam ımkansız ıs yerınde 2 kışıyız ve arkadaşımda yıllık ızınde tekım yani aslında gıtmeyi ı cok ısterdım . böyle herseyden uzak sadece pazar gunum var kenıdime ayırabılıdıgım hazıranın 28 ınde bende yıllık ızne ayrılıcam ınsallah ozamanda yaparlar böyle birsey gideriz
kızlar bu ikisini almayı düşünüyorum,70X130cm yatak sizce nasıl bir kaç yıl kullanırmı bu yatağı, fikrinizi bekliyorum.
yarın görüş günümüz14:45 özledim paşamıııı yuppii
kızlar bebeği hastaneden oto koltuğu veya port bebe olmadan mı ne çıkarmıyorlarmış yasakmış doğru mu?
kızlar bebeği hastaneden oto koltuğu veya port bebe olmadan mı ne çıkarmıyorlarmış yasakmış doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?