2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benimde ilki oğlan ama buna bir dr kız dedi başka dr erkek dedi ama olsun görümcemin kızı var 4 yaşında 12 yıl sonra oldu o yüzden bayaaa bayaaa kıyafeti var onları geçen çekinerek sordu versem kullanırmısın yanlış anlama dedi. kullanırım dedim ne olacak sanki. ha bizde heveslendikçe alırız . zaten görümcem boşandığı için kıyafetleri bırakacağı çocuğu yok .evlenirse de ilerde tekrar çocuğu olursada zaten bunların modası geçer

evet tayın ışi olunca eşyalar mahvoluyor dımı . ya benım esım bırsey alçağı zaman en ıyısını almaya çalışıyor gereklı greksız. çocuk ıcınde bakdım uygun olanı degılde yıne en pahalısını dusunuyo dedım bız bu sekılde nasıl ısın ıcınden cıkıcaz. eltımde böyle teklıf edınce en azından onlar verıyor dıye sesını çıkaramaz. bende bunlarla ıdare edelım oglumuz buyusun onun zevkine gore alırız dedım bakalım olurda diğer eşyalar ıcın gezerken yıne cok begendmız bırsye olursa besık yada araba bakaırz . sadece besık yada araba degılkı daha bırcok sey var . ben dun karnımın ağrısından pek ınceleymedım ıcım rahat degıldı eve gıtsemde yatsam dedım hep. bende kırcamı tarafına gıdıcem eşim senın dedgıın gıbı orda bırsuru var dıyo

Ben hhep vajinal kullandım öyle yan etkisi daha az oluyomuş ve etkili oluyomuş diye , bence sana da yakında bıraktırır.Sen doktora söyledinmi bırakmak istediğini, bi söyle bakalım, daha dün bhcg testleri yaptırıyoduk, bak şimdi ciciler bile almaya başladık :103::103::103: zaman çok çabuk geçiyo doğduktan sonra geceleri nasıl uyuycam diye düşünmeye başladım bide çalışırken ... Allah tamamına erdirsin inş hepimizin bebişlerini kucaklarımıza alalım huzurla inş

Nageee, kurtlukiraz buralarda olun. Medicalpark'ın ücretsiz doğum ve gebelik kursu var. saat 13.30 da hemşireyle konuşup bilgi alcam, uygun olursa siz de katılırsınız belki

gecen arkadaşım oğluyla alısverıs merkezıne gıtmıs daha 12 aylık durmak ıstemıomus arabada hep ağladı dedı sanırım uzun sure kullanılmıyor arabalr

bence araba içinde acele etme sonuçta kış çocuğu olacağı için doğar doğmaz araba kullanamayacağız .

Nageee, kurtlukiraz buralarda olun. Medicalpark'ın ücretsiz doğum ve gebelik kursu var. saat 13.30 da hemşireyle konuşup bilgi alcam, uygun olursa siz de katılırsınız belki

bugun 13.30 da mı canım .benım katılmam ımkansız ıs yerınde 2 kışıyız ve arkadaşımda yıllık ızınde tekım yani aslında gıtmeyi ı cok ısterdım . böyle herseyden uzak sadece pazar gunum var kenıdime ayırabılıdıgım hazıranın 28 ınde bende yıllık ızne ayrılıcam ınsallah ozamanda yaparlar böyle birsey gideriz

hayır canım ben yanlış anlattım heralde. Ben 13.30 da hemşireyi arayıp kurs hakkında konuşcam. ilk hamile olduğuım zamanlar bilgi vermişlerdi hatırladığım kadarıyla 4-5 hafta sürecek bu kurs,haftada 1 gün..ama daha detaylı öğrenip yazayım size

yarın görüş günümüz 14:45 özledim paşamıııı yuppii

ohh hadi maşallah canımm git gör bakalım sağlıkla büyüyüşünü...

ben cuma gittim 10 gün içinde tekrar kontrole gel diye yolladı beni.

ne test yaptı, ne ilaç verdi,
neyin kontrolü kızlar sizce?
bir de kontrolde ultrasona sokmuyorlar bildiğim, sokuyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…